P4 > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:35

P4 - 11 Jul 18 kl. 07:16

Mener Politidirektoratet sløser med penger

-Politidirektoratetet sløser med penger.
Det hevder leder av Politiets fellesforbund, Sigve Bolstad.
Til VG viser Bolstad blant annet til IT-prosjektet som kostet en kvart milliard kroner, men ble skrinlagt og Pass- og ID-prosjektet som er kraftig forsinket og koster flere hundre millioer kroner mer enn planlagt.
Assisterende politidirektør,Håkon Skulstad, er enig i at prosjektene har tatt for lang tid..
Les mer på P4


Les mer om:
Politiets, Bolstad, VG, IT, Pass, ID, Håkon Skulstad, Politidirektoratet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Politidirektoratet, sløsermed , penger
VG - 11 Jul 18 kl. 09:04

Nådeløst oppgjør med Politidirektoratet: Sløser med penger og bryter loven

Leder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund (PF) har fått mer enn nok av Politidirektoratet (POD) og anklager politiets øverste ledelse for sløsing med penger og flere lovbrudd..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 22:05

Politidirektoratet: Ingen historiske paralleller i Norge

Aldri før har en norsk politistasjon blitt forsøkt angrepet med en bombe, ifølge Politidirektoratet..

Aftenposten - 09 Oct 18 kl. 12:16

Politidirektoratet: – For lang saksbehandlingstid i voldtektssaker

Antallet voldtektsanmeldelser har økt kraftig de siste årene. Det samme har saksbehandlingstiden, noe Politidirektoratet ikke er fornøyd med..

Dagbladet - 05 Sep 18 kl. 06:00

Enten må politiet få mer penger, eller så må ambisjonene og tempoet i reformen senkes.

Vår påstand er at politikere og Politidirektoratet må prioritere tydeligere hvilke områder politiet skal bruke tid og ressurser på. Noe må velges bort..

NRK - 26 Oct 18 kl. 05:42

Politiet ba om 150 mill til sikring

Politidirektoratet fikk i 2018-budsjettet penger til beredskapssenter, men ikke 150 millioner kroner til objektsikring, som etaten ba om. Riksrevisjonen har i flere runder påpekt svikt i regjeringens arbeid med såkalt objektsikring..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 13:14

Slik lurer de barna for penger: Dette er «spillverstingene»

Mikrotransaksjoner gir spillutviklerne fortjente penger, men ett sted går grensa, mener Dagbladet Spills Christopher Robin Omdahl..

Hegnar.no - 26 Oct 18 kl. 05:40

Politiet ba om 150 millioner til objektsikring i 2018 – fikk nei

Politidirektoratet fikk i 2018-budsjettet penger til beredskapssenter, men ikke 150 millioner kroner til generell objektsikring, som etaten hadde bedt om..

P4 - 21 Apr 18 kl. 18:35

NAF krever gjennomgang av veier

NAF krever nå full gjennomgang av fylkesveiene her til lands. De mener fylkene ikke klarer å ivareta veiene som står til forfall i milliardklassen, melder NRK. Flere fylkesordførere mener dette skyldes manglende penger fra staten.

P4 - 11 May 18 kl. 12:11

- For lite penger til flomforebygging

- 330 millioner kroner til forebygging av flom- og jordras dette året er alt for lite. Det mener KS, kommunenes interesseorganisasjon. I Voss kommune vil det koste dem en milliard kroner å forebygge en ny storflom.

P4 - 14 May 18 kl. 05:51

Arbeidstilsynet gransker politiet

Arbeidstilsynet gransker nå politiet etter sykkel-VM i Bergen i fjor. Årsaken er at Politiets fellesforbund mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under mesterskapet og har meldt fra til tilsynet, skriver Bergens Tidende. Regionleder i forbundet, Kjetil Rekdal, mener arbeidsgiver bevisst har brutt loven med lange vakter, overtid og vanskelige arbeidsforhold..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt