P4 > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 13:31

P4 - 23 aug. 19 kl. 10:57

Mener Kamphuis omkom i ulykke

Politiet har konkludert med at nederlandske Arjen Kamphuis mest sannsynlig omkom som følge av en ulykke under padling i kajakk.
Wikileaks-medarbeideren ble meldt savnet for rundt ett år siden da han var på ferie i Norge.
Politiet har nå kommet frem til at han trolig omkom i en ulykke ved Rognan i Nordland 20. august i fjor. Kamphuis er ikke funnet..
Les mer på P4


Les mer om:
Arjen Kamphuis, Norge, Rognan, Nordland, Kamphuis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Kamphuis, omkomi , ulykke
NRK - 23 aug. 19 kl. 11:00

Konkluderer i Kamphuis-saken

Politiet har kommet frem til at Arjen Kamphuis høyst sannsynlig omkom i en kajakkulykke i Skjerstadfjorden ved Rognan den 20. august 2018. Den nederlandske mannen har vært savnet, og store ressurser har blitt satt inn for å finne ham..

Aftenposten - 23 aug. 19 kl. 11:22

Politiet: Savnet Wikileaks-medarbeider omkom trolig i padleulykke

Arjen Kamphuis omkom trolig da han forsvant i havet ved Rognan i Nordland, konkluderer politiet. Nederlenderen forsvant for ett år siden og er ikke funnet..

P4 - 16 juni 20 kl. 14:48

Politiet sa feilaktig at 19-åring omkom

Politiet sa feilaktig at en 19 år gammel mann omkom i en ulykke mellom en bil og en buss i Bergen i dag. De opplyser nå at ingen omkom i ulykken. De har beklaget dette på det sterkeste til de pårørende.

P4 - 19 des. 19 kl. 20:25

Kvinne i 90-årene omkom i ulykke

En kvinne i 90-årene omkom etter en ulykke med en personbil og en lastebil i SKien i kveld. Kvinnen var sjåfør i personbilen, som ifølge politiet trolig kom over i feil kjøreretning. Hun ble bekreftet død på sykehuset like etter ulykken..

Aftenposten - 06 juli 19 kl. 15:38

Norsk far og sønn omkom i ulykke i Danmark – lyssignal på overgangen ha sviktet flere ganger

En norsk familie var involvert i en ulykke mellom en personbil og et tog i Danmark lørdag. Far (34) og sønn (7) omkom, mens mor (32) og datter (6) er innlagt på sykehus..

Aftenposten - 06 juli 19 kl. 15:38

Norsk far og sønn omkom i ulykke i Danmark – lyssignal på overgangen har sviktet flere ganger

En norsk familie var involvert i en ulykke mellom en personbil og et tog i Danmark lørdag. Far (34) og sønn (7) omkom, mens mor (32) og datter (6) er innlagt på sykehus..

NRK - 09 jan. 20 kl. 08:47

To personer omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire trailere på E6 ved Tømmerneset nær Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

NRK - 09 jan. 20 kl. 08:47

To sjåfører omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire vogntog på E6 ved Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

P4 - 02 juni 19 kl. 10:33

Kvinne omkom i ulykke

Det er en kvinne med utenlands statsborgerskap som omkom i ulykken i Hægebostad i Vest-Agder på morgenen i dag. Politiet meldte først at det var snakk om en ATV-ulykke, men er ikke lenger sikre å dette. En annen person ble fløyet med luftambulanse med alvorlige skader etter ulykken.

P4 - 09 april 20 kl. 17:32

Mann omkom i kite-ulykke

En mann i 40-årene omkom i en kite-ulykke i Hunnedalen i Sirdal i ettermiddag. Luftambulansen rykket ut da de ble varslet om ulykken, men livet til mannen stod ikke til å redde. De pårørende er varslet om ulykken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

50.000 elbiler i Oslo

Oslo har nå mer enn 50.000 elbiler, en andel på 16,7 prosent av den private bilparken. Sammen med Bergen er dermed hovedstaden den byen i verden som har flest elbiler per innbygger, melder bymiljøetaten i Oslo..

P4 - 15 minutter siden

Spyttet på sikkerhetsvakt og sa han hadde korona

En mann i 60-årene må møte i Oslo tingrett etter at ha spyttet på en sikkerhetsvakt og sagt at han hadde koronaviruset på Aker Brygge i april. Til TV2 sier forsvareren til mannen at han beklager og er lei seg for det som skjedde. Strafferammen er opptil et halvt års fengsel.

P4 - 15 minutter siden

Stopper svensk charterfly

Et fly med svenske chaterturister får ikke lov til å reise til Hellas som planlagt torsdag. De ble mye bråk etter at selskapet Tui forrige uke fikk spesialtillatelse til en markedsføringsreise til Rhodos. Greske myndigheter trodde det ikke skulle være turister om bord, men det var det.

P4 - 15 minutter siden

Rekordkaldt i Rogaland

Aldri før har det blitt målt lavere temperatur i Rogaland i juli enn torsdag forrige uke. Da ble det målt to grader på Gullingen skisenter. Den forrige rekorden ble satt på samme sted i fjor, med 2,1 grader, opplyser Meteorologisk institutt..

P4 - 45 minutter siden

Laveste antall innlagte siden mars

11 personer er nå innlagt på norske sykehus med koronaviruset. Det er det laveste tallet siden 10. mars viser tall fra Helsedirektoratet.

P4 - 1 time siden

Stjal fra egen arbeidsplass - må i fengsel

En mann er i Romsdal tingrett dømt til ubetinget fengsel i 75 dager for grovt underslag. Mannen har erkjent å ha stjålet 216.000 kroner fra baren han jobbet i over en periode på 10 måneder.

P4 - 1 time siden

SAS åpner ruter til Europa

Flyselskapet SAS gjenåpner sju utenlandsruter fra Norge til Europa. Rutene åpnes blant annet mellom Norge og England fra 15. juli opplyser flyselskapet i en pressemelding.

P4 - 1 time siden

40 tips i Hagen-saken

Politiet har mottatt rundt 40 tips etter at de i forrige uke offentliggjorde flere videoer av en mann de ønsker å komme i kontakt med. Til VG sier påtaleansvarlig Haris Hrenovica at de fortløpende undersøker tipsene, men at de så langt ikke har identifisert mannen. Derfor ønsker de fortsatt tips og opplysninger i saken..

P4 - 1 time siden

Tyskere bortvist i Alta

Politiet har nå bortvist fire tyske statsborgere fra Alta. Årsaken er at de ikke har lovlig innreise i Norge som følge av koronaregelen. I følge VG var det to voksne og to mindreårige i en campingbil med tyske skilter som var på ferie.

P4 - 2 timer siden

Tre personer pågrepet etter grovt hjemmeran

Tre personer er pågrepet av politiet etter et grovt hjemmeran i Tranby i Lier i natt. Det melder Drammens Tidende. Ranet skjedde i en privat bolig og beboeren fikk slagskader i ansiktet, skadeomfanget er ikke kjent.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt