NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 00:08

NRK - 25 Jun 18 kl. 12:58

Mener å ha nye bevis

Privatetterforsker Tore Sandberg holder pressekonferanse på låvebrua på Orderud gård sammen med Per og Veronica Orderud nå klokken 13.00. De hevder å ha nye beviser i drapssaken fra 1999..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tore Sandberg, Orderud, Per, Veronica Orderud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Menerå ha , nye, bevis
Dagbladet - 11 Jul 18 kl. 10:01

Politiet mener ungarer fabrikkerte bevis mot siktet ektepar i Molde

Politiet mener den 37-år gamle ungareren fabrikerte bevis mot ektepar i Norge..

P4 - 01 May 18 kl. 14:27

Mener det ikke er bevis for hemmelig iransk atomvåpenprogram

Det internasjonale atomenergibyrået mener det ikke finnes bevis på et hemmelig iransk atomvåpenprogram. Det melder nyhetsbyrået AFP. Benjamin Netanyahu, den israelske statsministeren, hevdet på en pressekonferanse i går at Israel har funnet nye bevis på et hemmelig iransk atomvåpenprogram.

NRK - 16 Apr 18 kl. 11:26

Mener Russland har tuklet med bevis

USA mener Russland har besøkt anlegget som ble bombet i Douma i Syria, og er bekymret for at de har tuklet med bevis, sier utsending Kenneth Ward. Russland lover å ikke blande seg inn i OPCWs undersøkelser..

Aftenposten - 11 Jul 18 kl. 10:11

Politiet mener ungarer fabrikkerte bevis mot siktet ektepar i Molde

En 37 år gammel ungarer som tidligere var savnet i Norge, er pågrepet i Frankrike. Politiet mener han har fabrikkert bevis mot et ektepar i Norge..

NRK - 03 Jan 19 kl. 12:42

Tillater å bruke samtaler som bevis

Retten har besluttet at samtaler mellom en politiagent og sjubarnsmoren som i Kristiansand er tiltalt for to drap, kan brukes som bevis. Forsvarer Olav Sylte har tidligere krevd deler av samtalene avskjært, fordi han mener de er fordekte avhør..

NRK - 13 Apr 18 kl. 13:44

Russland hveder å ha Douma-bevis

Regjeringen i Russland hevder å ha bevis for at det påståtte kjemiske angrepet i Douma i Syria ble iscenesatt med hjelp fra et annet lands etterretningstjeneste. – Vi har ubestridelig bevis for dette, sa utenriksminister Sergej Lavrov fredag..

VG - 11 Jul 18 kl. 10:08

Politiet mener ungarer fabrikkerte bevis mot siktet ektepar i Molde

En 37 år gammel ungarer som tidligere var savnet i Norge, er pågrepet i Frankrike. Politiet mener han har fabrikkert bevis mot et ektepar i Norge..

NRK - 16 Oct 18 kl. 15:50

Kilde til AP: Funnet bevis

En ikke navngitt tyrkisk tjenestemann hevder overfor AP at politiet har funnet bevis inne i Saudi-Arabias konsulat i Istanbul på at Jamal Khashoggi ble drept der. Vedkommende kom ikke med ytterligere detaljer om hva slags bevis det skal dreie seg om..

NRK - 11 Jul 18 kl. 10:00

Kan ha fabrikkert bevis

En 37 år gammel ungarer som tidligere var savnet i Norge, er pågrepet i Frankrike. Politiet mener han har fabrikkert bevis mot et ektepar i Norge. Ekteparet ble pågrepet av politiet i Møre og Romsdal i juni og ble siktet for frihetsberøvelse..

NRK - 13 Apr 18 kl. 13:44

Russland hevder å ha Douma-bevis

Regjeringen i Russland hevder å ha bevis for at det påståtte kjemiske angrepet i Douma i Syria ble iscenesatt med hjelp fra et annet lands etterretningstjeneste. – Vi har ubestridelig bevis for dette, sa utenriksminister Sergej Lavrov fredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 1 time siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..

NRK - 1 time siden

Sølvbjørn til norsk film

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vann i kveld "Sølvbjørnen" for beste foto under den internasjonale filmfestivalen i Berlin. "Sølvbjørnen" er juryens fagpris og gjekk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk..

NRK - 1 time siden

Sakna funnen omkommen etter ras

Den sakna etter raset i Orkdal er funnen omkommen, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Stang reagerer på kommuneordning

Fabian Stang reagerer på at en ordning han var med på å innføre i 2000, gjør at utviklingshemmede Vegard Kile kan miste omsorgsboligen sin. Ordningen øker leien med 5000 kroner. Om kommunen ikke snur, vil Stang betale mellomlegget, skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Sala gravlagt etter flystyrt

Over 3000 mennesker møtte opp i fotballlspilleren Emiliano Salas begravelse i hjembygden hans i Argentina. Sala omkom da flyet som skulle frakte ham fra Nantes til sin nye hjemby og klubb Cardiff, styrtet 21.januar..

NRK - 4 timer siden

Pris til norsk film i Berlin

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vant filmprisen Sølvbjørnen i Berlin for beste foto lørdag kveld. Filmen er basert på en bok med samme navn av den norske forfatteren Per Petterson..

NRK - 4 timer siden

Minst 22 omkommet i oversvømmelse

Redningsmannskapene har hittil hentet opp 22 omkomne fra gullgruvene i Zimbabwe, som ble oversvømt tidligere denne uken. Åtte mennesker er hittil reddet ut i live. Samtidig er omkring 40 personer fortsatt savnet, melder Reuters..

NRK - 4 timer siden

Guadio ber folket protestere

Venezuelas selverklærte president Juan Guaido ber folket protestere slik at USA kan bringe humanitær hjelp inn i landet. President Nicolas Maduro har bedt Donald Trump holde seg unna situasjonen, og beskyldt USA for å stjele fra landet, skriver AFP..

NRK - 5 timer siden

Uvær herjer Nordland for millioner

Ordføreren i Vesterålen i Nordland regner med at de sterke stormene og uværet som har preget fylket lørdag kommer til å koste kommunen flere titalls milioner. Uværet har ført til materielle skader på hus og bygninger i hele Nordland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt