P4 > Nyheter

Sunday, 17 November, 20:29

P4 - 17 Oct 19 kl. 07:53

Mener å vite når Hagen ble tatt

Politiet er langt nærmere det eksakte tidsrommet for når Anne-Elisabeth Hagen ble fraktet bort fra hjemmet sitt i Lørenskog den 31.oktober i fjor.
Politiet vet at Hagen var i telefon med et familiemedlem kvart over ni 31. oktober i fjor, og tror forsvinningen skjedde relativt kort tid etter den samtalen, skriver VG.
Det er nå snart ett år siden 68 år gamle Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt..
Les mer på P4


Les mer om:
Anne-Elisabeth Hagen, Lørenskog, Hagen, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Menerå , vite, når, Hagen, ble, tatt
VG - 17 Oct 19 kl. 07:28

Mener å vite når Anne-Elisabeth Hagen ble tatt

Politiet mener nå å vite det eksakte tidsrommet for når Anne-Elisabeth Hagen ble fraktet bort fra hjemmet sitt den 31.oktober i fjor..

NRK - 06 Aug 19 kl. 14:07

Lite sannsynlig at Hagen er i live

Politiet mener det er lite sannsynlig at Anne-Elisabeth Hagen er i live. Det kom frem på en pressekonferanse i dag. Hagen forsvant fra hjemmet sitt i oktober i fjor..

Dagbladet - 01 Oct 19 kl. 10:43

Hagen i harnisk etter MDG-flørt

Carl I. Hagen mener Høyre har lurt egne velgere trill rundt når partiet nå vil droppe Frp for MDG i Oslo. - Høyre er blitt helt klimahysteriske, sier han..

P4 - 13 Sep 19 kl. 12:25

Hagen: For lite gjennomslag

Fremskrittspartinestor Carl I. Hagen mener partiet får altfor lite gjennomslag i regjeringen og at det er årsaken til det dårlige valgresultatet. Frp endte med 8,2 prosent av stemmene.

NRK - 25 Oct 19 kl. 20:43

Planlagt siden i fjor sommer

– Gjennom etterforskningen av dette, så har vi funnet det vi mener er forberedelseshandlinger tilbake til tidlig sommeren 2018, sier Brøske til Dagbladet om etterforskningen av savnede Anne-Elisabeth Hagen. Hagen har vært savnet siden 31. oktober..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 07:02

Boasson Hagen må holde cøliakiplagene i sjakk: – Kan ødelegge Tour de France

Norges sykkelstjerne hadde store sykdomsproblemer i vår. Nå mener treneren at Edvald Boasson Hagen (32) er tilbake i toppslag..

P4 - 13 Sep 19 kl. 23:45

Hagen krever endringer

Frp-nestor Carl I. Hagen sier partiet ikke kan sitte videre i en regjering som baserer seg på Granavolden-erklæringen. Fremskrittspartiet gjorde nylig sitt dårligste lokalvalg siden 1991, med 8,2 prosent oppslutning.

Dagbladet - 06 Aug 19 kl. 13:11

Carl I. Hagen foreslår halvering av alle bompengetakster

Frp-veteran Carl I. Hagen mener han har løsningen på bompengestriden i regjeringen: Alle bompengetakster halveres og oljepenger brukes til å finansiere kuttet..

NRK - 09 Sep 19 kl. 18:55

Hagen dropper valgvake

For første gang noensinne er ikke Carl i Hagen påmeldt Frps valgvake. NRK har ikke fått kontakt med Hagen, som sier til Dagbladet at han kommer til å være hjemme for første gang på 45 år. – Jeg har ingen rolle lenger og er ikke kandidat, sier Hagen..

Hegnar.no - 29 Aug 19 kl. 20:59

Hagen-forsvinningen: Brev truet med å legge ut drapsvideo på internett

Familien til Anne-Elisabeth Hagen (69) ble truet med at en video av drapet på henne ville bli lastet opp på internett dersom Tom Hagen ikke betalte løsepenger..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 3 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 2 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 2 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 4 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 4 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 4 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 5 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 5 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.

P4 - 6 timer siden

- NAV bør politietterforskes

Politiet bør etterforske om enkeltansatte i NAV har straffeansvar i trygdeskandalen. Det mener advokat Arild Humlen. Han sier til TV2 at det er straffbart å inngi falske eller uriktige anmeldelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt