NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 08:58

NRK - 06 Dec 18 kl. 14:57

Meling: Kjenner ikke til det

Mulla Krekars forsvarer Brynjar Meling skriver i en SMS til NRK at han «ikke kjenner til» det Nettavisen torsdag skriver, om at Krekar skal ha fått innvilget reisedokumenter for å reise til sin egen rettssak i Italia. Dette er ikke bekreftet av UDI..
Les mer på NRK


Les mer om:
Krekars, Brynjar Meling, SMS, NRK, Nettavisen, Krekar, Italia, UDI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meling, Kjenner, ikke, tildet
NRK - 22 Oct 18 kl. 08:48

Mohyeldeen møter ikke i retten

Trusseltiltalte Mohyeldeen Mohammad vil ikke møte i Oslo tingrett til rettssaken som starter i dag, opplyser hans nye forsvarer Brynjar Meling. Mohammad ba om å få Meling som forsvarer i går. Meling vet ikke hvor han er, og møter i retten uten sin klient..

NRK - 24 Sep 18 kl. 13:06

Anker dommen

Norsk-irakeren som er dømt til 2,5 års fengsel anker dommen, sier mannens forsvarer Brynjar Meling til NRK. Han opplever det som trist at han ikke er blitt trodd på sin forklaring om at han har hatt plan om å infiltrere IS, sier Meling..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 11:37

Trump hevder han ikke kjenner sin nye justisminister

«Jeg kjenner ikke Matt Whitaker», hevder Donald Trump, som tidligere har uttalt: «Jeg kjenner Matt Whitaker»..

E24 - 10 Nov 18 kl. 08:39

Trump hevder han ikke kjenner sin nye justisminister

– Jeg kjenner ikke Matt Whitaker, hevder Donald Trump, som tidligere har uttalt: «Jeg kjenner Matt Whitaker»..

E24 - 10 Nov 18 kl. 08:39

Trump hevder han ikke kjenner sine nye justisminister

- Jeg kjenner ikke Matt Whitaker, hevder Donald Trump, som tidligere har uttalt: «Jeg kjenner Matt Whitaker»..

NRK - 24 Oct 18 kl. 09:24

Norgesmester i baking

Nikolai Meling fra Stavanger er norgesmester i baking. Han vant med wienerbrød med villaks, boller med rødbeter og brød med akevitt. Meling var med å ta en uventet tredjeplass i det uoffisielle bake-VM i Tyskland i september med bakelandslaget..

Hegnar.no - 10 Nov 18 kl. 08:37

Trump hevder han ikke kjenner sine nye justisminister

- Jeg kjenner ikke Matt Whitaker, hevder Donald Trump, som tidligere har uttalt: "Jeg kjenner Matt Whitaker"..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 08:36

Terrortiltalt oppfordret til drap og tortur: - Jeg forstår ikke motivasjonen for å ta ut tiltale

Forsvarer Brynjar Meling mener klientens ytringer ikke er straffbare på grunn av konteksten de ble framsatt i..

VG - 27 Aug 18 kl. 23:29

Skuffet over forsvarstoppene etter høring: Jeg kjenner meg ikke helt igjen

Lederen av Norges Offisersforbund (NOF) mener forsvarstoppene skjønnmaler situasjonen i Forsvaret og Heimevernet og tror at soldatene ikke kjenner seg igjen..

VG - 20 Sep 18 kl. 22:51

Birger Meling til VG: «Folk er bare forbanna»

GLASGOW (VG) (Celtic-Rosenborg 1–0) Birger Meling forteller om en garderobe der «folk er bare forbanna» - etter at nullen sprakk for Rosenborg, tre minutter før slutt på Celtic Park..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Foreslår Löfven som statsminister

Fredag skal riksdagen i Sverige stemme om Stefan Löfven skal fortsette som statsminister, skriver Aftonbladet. Forslaget er en regjering med Miljöpartiet og Socialdemokraterna, sa talsmann for riksdagen på en pressekonferanse i dag..

NRK - 15 minutter siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 30 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt