NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 06:33

NRK - 19 Nov 19 kl. 21:45

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gøteborg, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , skuddi , Gøteborg
NRK - 03 Aug 19 kl. 13:11

Melding om avfyrt skudd

Politiet har fått melding om at et skudd har blitt avfyrt blant gjestene på et strandfest i Røsholmstranda i Ringerike i Buskerud fredag kveld. Det melder politiet på Twitter. Det er ikke meldt om personskader.

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 19:30

Politiet fikk melding om skudd mot bil i Oslo-tunnel

Politiet fikk like før klokken 18 melding om at en motorsyklist avfyrte flere skudd mot en bil i Festningstunnelen i Oslo..

P4 - 14 Aug 19 kl. 05:50

Undersøker melding om skudd

Politiet undersøker nå meldinger om smell eller skudd i Oslo i natt. De opplyser til VG at de ikke har funnet noe som tyder på at det er avfyrt skudd, men at det er for tidlig å konkludere. Det er ikke meldt om skadde personer..

P4 - 08 Aug 19 kl. 21:41

Ikke funnet noe våpen

Politiet har ikke funnet noe våpen etter at de fikk melding om mulig skyteepisode i Festningtunellen i Oslo. Tidligere i kveld fikk de melding om at en motorsyklist avfyrte tre skudd mot en bil inne i tunnellen. MC-føreren stiller seg uforstående til hendelsen.

P4 - 08 Aug 19 kl. 19:44

Motorsyklist stoppet etter melding om skudd

En motorsyklist er stoppet i Oslo etter at politiet fikk meldinger om skudd mot en bil i Festningtunellen i kveld. Ifølge politiet fikk de meldinger om at motorsyklisten skal ha avfyrt flere skudd mot en bil. Det er gjennomført søk i tunnellen med hundepatrulje uten resultat.

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 19:30

Politiet fikk melding om skyting mot bil i Oslo-tunnel

Politiet fikk torsdag melding om at en motorsyklist avfyrte flere skudd mot en bil i Festningstunnelen i Oslo. MC-føreren stiller seg uforstående til saken..

P4 - 05 Aug 19 kl. 17:49

Flere skudd avfyrt mot hus i Skjetten

Politiet har fått melding om at det har blitt skutt flere skudd mot et hus på Skjetten i Akershus. Det har så langt ikke kommet meldinger om personskader. Politiet er på stedet og jobber nå med å finne ut hva som har skjedd.

P4 - 01 Oct 19 kl. 15:44

Politiet bekrefter skudd

Politiet bekrefter nå at de avfyrte skudd da de pågrep personen som er mistenkt for å stå bak angrepet i Kuopio i Finland i dag. En ble drept og ti skadet i angrepet mot et voksenopplæringssenter. Den mistenkte- som skal være en yngre finsk mann, væpnet med sverd og våpen - ble pågrepet åtte minutter etter at politiet fikk melding om angrepet.

P4 - 18 Sep 19 kl. 05:29

Skudd avfyrt i Oslo

Politiet jakter etter én eller flere gjerningspersoner etter at et skudd ble avfyrt på Schous plass på Grünerløkka i Oslo i natt. Politiet mottok melding om hendelsen kvart på to, og skal ha skjedd etter en verbal krangel mellom to personer, forteller operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt. Ingen skal ha blitt skadd i hendelsen..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 07:59

Kraftig eksplosjon i Göteborg

En sprengladning detonerte rett ved et hus i bydelen Angered i Göteborg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

E18 fortsatt sperret etter ras

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 1 time siden

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 1 time siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 2 timer siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

NRK - 2 timer siden

Morales har fått asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget asyl i Argentina. – Asylsøkerne har fått innvilget permanent oppholdstillatelse, sier det argentinske utenriksdepartementet..

NRK - 4 timer siden

Søker etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 4 timer siden

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 5 timer siden

Identifiserer ofre etter flyulykke

Levninger som tilhører de savnede om bord på et chilensk militærfly som styrtet på vei til Antarktis, ble fredag fraktet til en militærbase for identifisering. Myndighetene har ikke sagt noe om hva som kan være årsaken til ulykken..

NRK - 6 timer siden

John Lennons runde briller solgt

Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner. Brillene ble solgt på nettauksjon til en anonym kjøper..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt