NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:02

NRK - 19 nov. 19 kl. 21:45

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gøteborg, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , skuddi , Gøteborg
NRK - 03 aug. 19 kl. 13:11

Melding om avfyrt skudd

Politiet har fått melding om at et skudd har blitt avfyrt blant gjestene på et strandfest i Røsholmstranda i Ringerike i Buskerud fredag kveld. Det melder politiet på Twitter. Det er ikke meldt om personskader.

P4 - 02 april 20 kl. 09:56

Skudd avfyrt mot bil i Oslo

Politiet har fått melding om at det er avfyrt skudd mot en bil på Frogner i Oslo. Flere patruljer er sendt til stedet. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 04 mai 20 kl. 04:29

Mann skutt og drept i Göteborg

En mann i 30-årene er død av skuddskader som han fikk i Gamlestaden i Göteborg søndag kveld. Vitner forteller at det ble avfyrt flere skudd, og at en bil kjørte fra stedet, skriver SVT. Ingen er pågrepet..

P4 - 14 aug. 19 kl. 05:50

Undersøker melding om skudd

Politiet undersøker nå meldinger om smell eller skudd i Oslo i natt. De opplyser til VG at de ikke har funnet noe som tyder på at det er avfyrt skudd, men at det er for tidlig å konkludere. Det er ikke meldt om skadde personer..

Aftenposten - 08 aug. 19 kl. 19:30

Politiet fikk melding om skudd mot bil i Oslo-tunnel

Politiet fikk like før klokken 18 melding om at en motorsyklist avfyrte flere skudd mot en bil i Festningstunnelen i Oslo..

Aftenposten - 30 des. 19 kl. 06:26

En død etter skyteepisode ved pizzeria i Göteborg

En mann er død av skadene, og en annen er innlagt på sykehus etter at ukjente gjerningsmenn løsnet skudd ved en pizzeria i Göteborg søndag ettermiddag..

P4 - 08 aug. 19 kl. 21:41

Ikke funnet noe våpen

Politiet har ikke funnet noe våpen etter at de fikk melding om mulig skyteepisode i Festningtunellen i Oslo. Tidligere i kveld fikk de melding om at en motorsyklist avfyrte tre skudd mot en bil inne i tunnellen. MC-føreren stiller seg uforstående til hendelsen.

P4 - 04 mai 20 kl. 05:45

Skutt og drept i Göteborg

I Sverige ble en 30 år gammel mann skutt og drept sentralt i Göteborg i går kveld. Det ble løsnet flere skudd på åpen gate i Gamlestaden, skriver Göteborgs-Posten . Omtrent tre timer senere ble mannen bekreftet død på sykehuset.

NRK - 15 april 20 kl. 12:22

Skudd avfyrt i Skien

Politiet har mottatt en melding om at det har blitt avfyrt skudd ved en privatadresse på Follestad i Skien. Det er ikke meldt om personskade. To biler skal ha kjørt fra stedet..

P4 - 08 aug. 19 kl. 19:44

Motorsyklist stoppet etter melding om skudd

En motorsyklist er stoppet i Oslo etter at politiet fikk meldinger om skudd mot en bil i Festningtunellen i kveld. Ifølge politiet fikk de meldinger om at motorsyklisten skal ha avfyrt flere skudd mot en bil. Det er gjennomført søk i tunnellen med hundepatrulje uten resultat.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Kraftig beruset på Antibac

En mann i 40-årene ble fjernet fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester. Det melder politiet på Twitter. Mannen ble sendt til legevakt, og deretter hjem etter å ha blitt klarert der..

NRK - 15 minutter siden

Gjeninnfører inn- og utreiseforbud

Inn- og utreiseforbudet i Katalonia i Spania gjeninnføres på grunn av en stør økning i antall koronasmittede i regionen. Forbudet vil gjelde fra 13. juli for blant andre Lleida, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, La Granja d'Escarp og Massalcoreig..

NRK - 15 minutter siden

To pågrepet for knivstikking

Politiet har pågrepet to menn i forbindelse med at en mann ble knivstukket i Håsteinsgate på Laksevåg i Bergen, natt til lørdag. Begge mennene er siktet for grov kroppsskade med kniv, og er ikke avhørt enda. Den skadde ligger fremdeles på sykehus..

NRK - 45 minutter siden

Smitteøknings-rekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller på en dag i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.

NRK - 30 minutter siden

Undersøkte brønner i McCann-saken

Den siste uken har portugisisk politi undersøkt tre brønner i Algarve-regionen i jakten på Madeleine McCann, som ble meldt savnet i 2007 da hun var tre år gammel. Det melder flere britiske medier. Politiet har så langt ikke funnet spor i brønnene..

NRK - 30 minutter siden

MC-fører til sykehus

En mann i 60-åra er fraktet til sykehus etter et sammenstøt mellom en MC og en bil i Bakkenteigen i Horten. MCen skulle svinge av veien og bilen bak hadde ikke fått med seg dette. Føreren av bilen, en mann i 20 åra, har fått førerkortet beslaglagt..

NRK - 30 minutter siden

Dialog mellom Serbia og Kosovo

Den politiske kontakten mellom Serbia og Kosovo er gjenopprettet etter et videomøte med EU som tilrettelegger. Serbia nekter å anerkjenne Kosovo som en egen stat. Kosovo erklærte sin uavhengighet etter Balkan-krigen og Natos bombing av Serbia i 1999..

NRK - 45 minutter siden

Franske agenter dømt for spionasje

To tidligere franske etterretningsagenter er dømt til lange fengselsstraffer for å ha delt opplysninger med Kina, melder AFP. De ble dømt til tolv og åtte år i fengsel. Kona til en av agentene dømmes til fire års fengsel for delaktighet..

NRK - 45 minutter siden

Rekord for nye smittede i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.

NRK - 45 minutter siden

Savnet mann funnet

Mannen i 60-årene som har vært savnet på Blefjell i Telemark er funnet, skriver politiet på Twitter. Mannen er sliten, men oppegående, skriver de videre. Helikopter, hundepatruljer og frivillige deltok i søket..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt