NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 02:34

NRK - 25 jun 22 kl. 18:13

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hvittingfoss, Sør, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , paragliderulykke
NRK - I førrgår: 17:11

Person flys til sykehus etter paragliderulykke

Klokken 14.27 fikk politiet inn melding om en paragliderulykke i Brandbu på Hadeland. Personen hadde smerter i rygg.

NRK - 29 jul 22 kl. 14:12

Paragliderulykke på Voss

Politiet sjekker meldinger om en ulykke med paraglider i fjellsiden under Lønagorgi på Voss. Nødetatene jobber med å finne stedet og få oversikt over omfanget. Det er foreløpig uvisst hva som har skjedd..

NRK - 19 jun 22 kl. 13:22

Melding om blotting i Mandal

Politiet har lett, men ikke funnet blottere i området Sjøsanden i Mandal. Det heter det i en Twitter-melding fra politiet i Agder. Politiet fikk melding om blotting i området kl 11.

NRK - 12 mar 22 kl. 18:35

Etterlyser vitner etter melding om livløs dame

Politi og ambulanse i Skien er i Brattsbergskogen ved Furuheim etter melding om en livløs dame som lå ved en gapahuk. Hun er kjørt til sykehus. Politiet undersøker hendelsen, og ber vitner som var i området om å melde seg..

NRK - 14 mar 22 kl. 10:33

Isklatrer falt 5-6 meter i Hemsedal

Nødetater og frivillige er på vei etter melding om en isklatrer som har falt 5-6 meter og er skadet i Hemsedal. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.

NRK - 27 mar 22 kl. 11:46

Melding om at flere er tatt av skred i Balsfjord

Nødetatene og frivillige rykker ut til Balsfjord etter melding om et snøskred på vestsiden av fjellet Blånuttinden. Det er meldt at flere personer er tatt av skredet, skriver poltiet på Twitter..

NRK - 05 apr 22 kl. 21:56

Døde etter trafikkulykke

Klokka 16.45 fikk nødetatene melding om en trafikkulykke mellom et vogntog og en varebil på E6, nord for Mo i Rana. – Føreren av varebilen var fastklemt, men ble frigjort raskt og fraktet til sykehuset på Mo i Rana med ambulanse.

NRK - 05 apr 22 kl. 21:56

Døde i trafikkulykke i Rana

Klokka 16.45 fikk nødetatene melding om en trafikkulykke mellom et vogntog og en varebil på E6 nord for Mo i Rana i Nordland. – Føreren av varebilen var fastklemt, men ble frigjort raskt og fraktet til sykehuset på Mo i Rana med ambulanse.

Dagbladet - 11 apr 22 kl. 17:39

Oslopolitiet refses for narkotika-melding

Politiet anklages for brudd på taushetsplikten, etter «meningsløs», «kritikkverdig» og «farlig» Twitter-melding..

NRK - 12 apr 22 kl. 15:26

Melding om at flere er skutt i New York

Flere personer skal være skutt på en T-banestasjon i New York. Politiet ber folk om å holde seg borte fra området. Det har også kommet melding om eksplosiver, men dette er ikke bekreftet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 15 minutter siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 45 minutter siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 1 time siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 1 time siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 2 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..

NRK - 2 timer siden

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.

NRK - 2 timer siden

157 barn døde av meslinger

Minst 157 barn har dødd i et utbrudd av meslinger i Zimbabwe, skriver NTB / AFP. Over 2000 smittede er registrert siden utbruddet startet tidigere i august. Ifølge landets informasjonsminister Monica Mutsvangwa er de døde uvaksinerte.

NRK - 3 timer siden

Mann med machete i arresten

En mann som var bevæpnet med machete er arrestert av politiet på Gran og satt i sentralarresten, melder politiet i Innlandet. Ingen ble truet eller skadet, men politiet bevæpnet seg under pågripelsen. Tidligere i kveld meldte politiet at han ble tatt hånd om av helsevesenet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com