NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:37

NRK - 22 Apr 19 kl. 18:24

Melding om mistenkelig gjenstand

Politiet rykket i ettermiddag ut til Kristiansand lufthavn Kjevik etter melding om en mistenkelig gjenstand. Da patruljen kom til stedet, viste det seg å være en ufarlig gjenstand, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, Kjevik

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , mistenkelig, gjenstand
P4 - 23 May 19 kl. 13:32

Mistenkelig gjenstand i London

Politiet i London har nå sperret av et området rundt regjeringskvartalet etter melding om en mistenkelig gjenstand. Ingen slippes inn eller ut av regjeringsbygget, skriver britiske medier nå. Det er ikke kjent hva slags gjenstand det er snakk om..

P4 - 20 Jul 19 kl. 17:17

Mistenkelig gjenstand på Oslo lufthavn

Et område er sperret av ved sikkerhetskontrollen på Oslo lufthavn etter funn av en mistenkelig gjenstand sendt i ettermiddag. Det er uklart hva slags gjenstand det er snakk om..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 21:15

Mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiet sperret søndag av et område i Oslo sentrum etter funn av en mistenkelig gjenstand..

NRK - 12 Feb 19 kl. 17:46

Mistenkelig gjenstand i Göteborg

Flere bygninger er evakuert på grunn av en mistenkelig gjenstand utenfor Migrationsverkets lokaler i Kållered sør i Göteborg, melder Aftonbladet. Gjenstanden er funnet under et kjøretøy..

NRK - 20 Jul 19 kl. 17:04

Mistenkelig gjenstand på Gardermoen

Politiet har sperret av et område på Gardermoen flyplass etter funn av det de kaller en "mistenkelig gjenstand" i sikkerhetskontrollen. Nødetater er på vei til stedet, og det er så langt ikke kjent hva som er funnet..

NRK - 23 May 19 kl. 13:31

Mistenkelig gjenstand i London

Politiet har stengt veien rundt regjeringskvartalet i London etter meldinger om en mistenkelig gjenstand. Ingen slippes inn eller ut av regjeringsbygget, skriver avisen The Telegraph..

NRK - 10 Jun 19 kl. 04:52

Minstenkelig gjenstand i Linköping

En mistenkelig gjenstand er funnet i Linköping i Sverige, ikke langt fra det området der det var en eksplosjon fredag, opplyser politiet. Politiet fikk melding om gjenstanden ved 23.30-tiden søndag kveld.

P4 - 19 Aug 19 kl. 16:40

Mistenkelig gjenstand funnet i Sverige

En mistenkelig gjenstand er funnet nær politihuset i den svenske byen Linköping. Den svenske bombegruppen er på vei for å finne ut hva det er, skriver Expressen. Området er avsperret inntil videre..

NRK - 05 Apr 19 kl. 12:48

Fjernet mistenkelig gjenstand

Ved flyplassen på Notodden i Telemark ble det Torsdag funnet en mistenkelig gjenstand. Fredag fjernet bombegruppe fra Oslo gjenstanden, skriver avisa Varden. Det var brannvesenet som fant den mistenkelige gjenstanden på en rutinemessig inspeksjon..

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 17:10

Mistenkelig gjenstand funnet på Gardermoen

Et område på Oslo Lufthavn Gardermoen er sperret av etter at det ble funnet en mistenkelig gjenstand i sikkerhetskontrollen. Nødetatene er på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 3 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 4 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 5 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt