Tre kvinner knivstukket

Tre kvinner er blitt knivstukket på ulike steder i Sarpsborg seint tirsdag kveld. En av de fornærmede er bekreftet omkommet, opplyser politiet. Gjerningsmannen ble pågrepet med elektrosjokkvåpen.

KNIVSTIKKING: Seint tirsdag kveld mottok Øst politidistrikt meldinger om at flere personer var blitt knivstukket i Sarpsborg. Video: Nyhetstips Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Seint tirsdag kveld mottok Øst politidistrikt meldinger om at flere personer var blitt knivstukket i Sarpsborg. Meldingene gikk også ut på at det dreide seg om flere åsteder.

Kort tid seinere opplyste politiet at tre personer var blitt knivstukket på ulike steder. En av dem ble bekreftet omkommet, mens en annen betegnes som alvorlig skadd. Den tredje ble knivstukket i armen.

På tidspunktet ba politiet folk om å holde seg innendørs, og unna Sarpsborg sentrum.

Tre kvinner

Den første meldingen gjaldt en knivstukket kvinne, opplyser politiet i en pressemelding omkring klokka 01.30. Kort tid seinere fikk de nye meldinger om knivstikkinger i St. Nikolas-gate og Oskars gate. Alle de tre ofrene er kvinner.

Politiet vurderte situasjonen som en pågående, livstruende hendelse, og sendte derfor alle tilgjengelige mannskaper til Sarpsborg.

Politiet opplyser videre at et av ofrene gjenkjente gjerningsmannen, og at vedkommende ble pågrepet på en adresse i Sarpsborg sentrum.

På nåværende tidspunkt er det ingenting som tyder på at flere gjerningspersoner kan være involvert, og politiet anser situasjonen som under kontroll. Samtidig opplyser de at de vil være i Sarpsborg med store styrker gjennom natta for å ivareta sikkerhet, ro og orden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.