NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 15:18

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Melding om brann i næringspark

Politiet har fått melding om at det brenner i en bygning i Raufoss Næringspark, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Nødetater er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raufoss Næringspark, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , branni , næringspark
NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Røykutvikling i Raufoss næringspark

Det har vært røykutvikling i en bedrift i Raufoss Næringspark, opplyser operasjonsleder i Innlandet Jan-Egil Gilberg til NRK. Sju personer har blitt noe eksponert for røyk. Situasjonen virker å være under kontroll..

Aftenposten - 06 Jun 18 kl. 08:06

Melding om brann på E.C. Dahls bryggeri

Politiet i Trøndelag opplyser at de har fått melding om brann ved E.C. Dahls bryggeri i Trondheim..

NRK - 08 Apr 18 kl. 02:43

Brann slukket på Hydro i Årdal

Vest politidistrikt fikk klokken 22.20 melding om brann på Hydro Aliminium i Årdal i Sogn og Fjordane, melder politiet på Twitter. Rundt 15 minuter senere får politiet melding om at brannen er slukket..

NRK - 08 Apr 18 kl. 02:43

Brann sløkt på Hydro i Årdal

Vest politidistrikt fekk klokka 02.20 melding om brann på Hydro Aluminium i Årdal, det melder politiet på Twitter. Rundt 15 minutt seinare fekk politiet melding om at brannen var sløkt..

NRK - 10 Mar 18 kl. 08:10

Brann hos aluminiumsprodusent

Politiet har mottatt en melding om brann hos aluminiumsprodusenten Alcoa i Mosjøen. – Det skal være brann i en smelteovn etter at flytende aliminium har rent over, sier operasjonsleder John Inge Moen. Alle nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 30 Jul 18 kl. 13:50

Brann i Bymarka

Politiet har mottatt melding om brann i terreng nord for turisthytta Grønlia. Nødetater rykker ut..

NRK - 05 Oct 18 kl. 02:03

En til legevakt etter brann

En person er kjørt til legevakta etter å ha pustet inn røyk i forbindelse med en husbrann på Forset i Gausdal i Oppland. Politiet i Innlandet fikk melding om brannen ved midnatt. Rundt to timer senere kom det melding om brannen er slukket..

NRK - 06 Jun 18 kl. 19:01

Inga melding om skadde etter brann

Det har ikkje kome melding om skadde etter brannen i luksushotellet Mandarin Oriental i Knightsbridge i London. 120 brannfolk og 25 brannbilar blei sette inn i sløkkingsarbeidet i det tolv etasjar høge hotellet..

NRK - 06 Jul 18 kl. 11:35

Melding om eksplosjon i Oslo

Nødetatene har rykket ut til melding om en eksplosjon inne i en bygning på Folkehelseinstituttet på Lovisenberg i Oslo, melder politiet på Twitter. Det er foreløpig ikke meldt om skadde eller brann. Skal skyldes smell i en trykkoker..

NRK - 18 Aug 18 kl. 21:09

Brann i Kopervik

Ein person har fått i seg ein del røyk og ein hund er død, etter ein brann i ein bustad i Kopervik, laurdag kveld. Brannvesenet fekk melding om brannen i Ringgata i 19-tida. Brannen er nå sløkt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Dronning-smykker på auksjon

Flere smykker og juveler som har tilhørt Frankrikes siste dronning før revolusjonen i 1789, Marie Antoinette, legges ut på auksjon i år, skriver CNN. Marie Antoinette sørget for at smykkene ble smuglet ut av Frankrike før hun ble pågrepet i 1791..

NRK - 30 minutter siden

Rekordmange nye medlemmer til KrF

De siste par ukene har Kristelig Folkeparti fått over 300 nye medlemmer bare i Rogaland. På landsbasis har KrF fått over 2000 nye medlemmer på drøyt to uker, etter at partileder Knut Arild Hareide rådet til regjeringssamarbeid med Ap og Sp..

NRK - 45 minutter siden

Solberg fikk brexit-oppdatering

Onsdagens EU-toppmøte om brexit ble et naturlig hovedtema da statsminister Erna Solberg møtte Tysklands statsminister Angela Merkel i Berlin tirsdag. En rekke andre temaer sto også på agendaen for det timelange møtet, skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Tre Emmy-nominasjoner til NRK Super

Redaksjonen ble nominert for serien «Jenter». I tillegg kommer to nominasjoner til «Kroppen min eier jeg». I «Kids: Digital»-kategorien er produksjonsselskapet Bivrost Film nominert sammen med NRK Supers temadager om overgrep – der serien inngikk..

NRK - 1 time siden

Nattetemperatur-rekord ble knust

De 25,4 gradene som ble målt i Tafjord og Surnadal natt til søndag, lå langt over tidligere rekorder for nattetemperatur i oktober. På nattetid finnes det ikke noe i nærheten av 25,4 grader i temperaturdata som strekker seg tilbake til 1950-tallet..

NRK - 1 time siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 7 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 1 time siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 2 timer siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 1 time siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt