NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 02:16

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Melding om brann i næringspark

Politiet har fått melding om at det brenner i en bygning i Raufoss Næringspark, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Nødetater er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raufoss Næringspark, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , branni , næringspark
NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Røykutvikling i Raufoss næringspark

Det har vært røykutvikling i en bedrift i Raufoss Næringspark, opplyser operasjonsleder i Innlandet Jan-Egil Gilberg til NRK. Sju personer har blitt noe eksponert for røyk. Situasjonen virker å være under kontroll..

Aftenposten - 06 Jun 18 kl. 08:06

Melding om brann på E.C. Dahls bryggeri

Politiet i Trøndelag opplyser at de har fått melding om brann ved E.C. Dahls bryggeri i Trondheim..

NRK - 08 Apr 18 kl. 02:43

Brann slukket på Hydro i Årdal

Vest politidistrikt fikk klokken 22.20 melding om brann på Hydro Aliminium i Årdal i Sogn og Fjordane, melder politiet på Twitter. Rundt 15 minuter senere får politiet melding om at brannen er slukket..

NRK - 08 Apr 18 kl. 02:43

Brann sløkt på Hydro i Årdal

Vest politidistrikt fekk klokka 02.20 melding om brann på Hydro Aluminium i Årdal, det melder politiet på Twitter. Rundt 15 minutt seinare fekk politiet melding om at brannen var sløkt..

NRK - 10 Mar 18 kl. 08:10

Brann hos aluminiumsprodusent

Politiet har mottatt en melding om brann hos aluminiumsprodusenten Alcoa i Mosjøen. – Det skal være brann i en smelteovn etter at flytende aliminium har rent over, sier operasjonsleder John Inge Moen. Alle nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 30 Jul 18 kl. 13:50

Brann i Bymarka

Politiet har mottatt melding om brann i terreng nord for turisthytta Grønlia. Nødetater rykker ut..

NRK - 28 Nov 18 kl. 00:21

To siktet etter brann i Skien

En mann og en kvinne i 30-årene er pågrepet og siktet i forbindelse med en brann i en ubebodd bygård i Skien tirsdag ettermiddag. Personene er kjenninger av politiet. Nødetatene fikk melding om en brann i en bygård i Holbergs gate klokken 16.

NRK - 05 Oct 18 kl. 02:03

En til legevakt etter brann

En person er kjørt til legevakta etter å ha pustet inn røyk i forbindelse med en husbrann på Forset i Gausdal i Oppland. Politiet i Innlandet fikk melding om brannen ved midnatt. Rundt to timer senere kom det melding om brannen er slukket..

NRK - 06 Jun 18 kl. 19:01

Inga melding om skadde etter brann

Det har ikkje kome melding om skadde etter brannen i luksushotellet Mandarin Oriental i Knightsbridge i London. 120 brannfolk og 25 brannbilar blei sette inn i sløkkingsarbeidet i det tolv etasjar høge hotellet..

NRK - 06 Jul 18 kl. 11:35

Melding om eksplosjon i Oslo

Nødetatene har rykket ut til melding om en eksplosjon inne i en bygning på Folkehelseinstituttet på Lovisenberg i Oslo, melder politiet på Twitter. Det er foreløpig ikke meldt om skadde eller brann. Skal skyldes smell i en trykkoker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Par i 70-åra mista bustad i brann

Eit par i 70-åra er køyrd til traumemottaket på Kalnes sykehus, medan bustaden deira utanfor sentrum av Halden er heilt overtent og totalskadd natt til tysdag. Mannen har fått brannskadar. Skadeomfanget elles er ukjend.

NRK - 30 minutter siden

Svingte unna dyr i veien

En bilfører er kjørt med ambulanse til Haukeland universitetssjukehus med ryggsmerter etter å ha kjørt i fjellveggen på Radøyvegen i Nordhordland. Personen forsøkte å svinge unna et dyr i veibanen og havnet da i fjellveggen. Det er glatt på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Fem evakuert etter brann i Halden

Alle beboere skal være evakuert fra en bolig som er helt overtent i et boligområde i Halden i Østfold. Brannvesenet var på stedet klokka 1.22 og startet slukking.

NRK - 30 minutter siden

En død etter brann på Herøy

Krimteknikere er på stedet etter at en person ble funnet død etter brann i en bolig på Herøy i Nordland mandag kveld. Meldingen om brannen kom rett før klokka 18 mandag kveld, skriver Helgelands Blad. Årsaken til brannen er ikke klar..

NRK - 1 time siden

Ein person til sjukehus

Ein person er køyrd til sjukehus etter ei utforkøyring i Sandnes i Rogaland. Det var mykje røyk frå bilen. Politiet etterforskar kva som har skjedd.

NRK - 1 time siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 1 time siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 2 timer siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 2 timer siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt