NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:54

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Melding om brann i næringspark

Politiet har fått melding om at det brenner i en bygning i Raufoss Næringspark, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Nødetater er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raufoss Næringspark, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , branni , næringspark
NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Røykutvikling i Raufoss næringspark

Det har vært røykutvikling i en bedrift i Raufoss Næringspark, opplyser operasjonsleder i Innlandet Jan-Egil Gilberg til NRK. Sju personer har blitt noe eksponert for røyk. Situasjonen virker å være under kontroll..

NRK - 27 Mar 19 kl. 12:31

Brann i Tønsberg

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann ved sykehuset i Tønsberg. Brannvesenet opplyser at de har fått melding om at det brenner i isopor..

P4 - 21 May 19 kl. 11:25

Melding om brann i gassflaske

Nødetatene har rykket ut i Svolvær i Nordland etter melding om brann i en gassflaske. Gassflasken er inne i et verkstedbygg og politiet ber folk holde seg unna. Alle ble evakuert før brannvesenet kom til stedet.

Aftenposten - 06 Jun 18 kl. 08:06

Melding om brann på E.C. Dahls bryggeri

Politiet i Trøndelag opplyser at de har fått melding om brann ved E.C. Dahls bryggeri i Trondheim..

NRK - 08 Apr 18 kl. 02:43

Brann slukket på Hydro i Årdal

Vest politidistrikt fikk klokken 22.20 melding om brann på Hydro Aliminium i Årdal i Sogn og Fjordane, melder politiet på Twitter. Rundt 15 minuter senere får politiet melding om at brannen er slukket..

NRK - 08 Apr 18 kl. 02:43

Brann sløkt på Hydro i Årdal

Vest politidistrikt fekk klokka 02.20 melding om brann på Hydro Aluminium i Årdal, det melder politiet på Twitter. Rundt 15 minutt seinare fekk politiet melding om at brannen var sløkt..

NRK - 10 Mar 18 kl. 08:10

Brann hos aluminiumsprodusent

Politiet har mottatt en melding om brann hos aluminiumsprodusenten Alcoa i Mosjøen. – Det skal være brann i en smelteovn etter at flytende aliminium har rent over, sier operasjonsleder John Inge Moen. Alle nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 01 Apr 19 kl. 12:13

Brann i fjøs

Politiet har mottatt en melding om brann i et fjøs på Sleipnes i Rødøy. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 30 Jul 18 kl. 13:50

Brann i Bymarka

Politiet har mottatt melding om brann i terreng nord for turisthytta Grønlia. Nødetater rykker ut..

NRK - 28 Nov 18 kl. 00:21

To siktet etter brann i Skien

En mann og en kvinne i 30-årene er pågrepet og siktet i forbindelse med en brann i en ubebodd bygård i Skien tirsdag ettermiddag. Personene er kjenninger av politiet. Nødetatene fikk melding om en brann i en bygård i Holbergs gate klokken 16.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Guvernør underskrev ny abortlov

Guvernør Mike Parson i den amerikanske delstaten Missouri undertegnet fredag loven som forbyr kvinner å ta abort senere enn åtte uker ut i svangerskapet. Loven vil tre i kraft fra 28. august.

NRK - 15 minutter siden

To pågrepet etter voldshendelse

To menn er pågrepet etter en voldsepisode i Spydeberg i Østfold. En mann i 40-årene skal ha blitt påført alvorlige hodeskader. Det opplyser Øst politidistrikt natt til lørdag.

NRK - 30 minutter siden

Vurderer vaksineprogram for voksne

Helse- og omsorgsdepartementet vurderer å innføre et vaksinasjonsprogram for voksne, skriver Aftenposten. Departementet har bedt Folkehelseinstituttet (FHI) utarbeide en modell for programmet, skriver avisen..

NRK - 1 time siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 2 timer siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 3 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt