NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 05:29

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Melding om brann i næringspark

Politiet har fått melding om at det brenner i en bygning i Raufoss Næringspark, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Nødetater er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raufoss Næringspark, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , branni , næringspark
NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Røykutvikling i Raufoss næringspark

Det har vært røykutvikling i en bedrift i Raufoss Næringspark, opplyser operasjonsleder i Innlandet Jan-Egil Gilberg til NRK. Sju personer har blitt noe eksponert for røyk. Situasjonen virker å være under kontroll..

Aftenposten - 06 Jun 18 kl. 08:06

Melding om brann på E.C. Dahls bryggeri

Politiet i Trøndelag opplyser at de har fått melding om brann ved E.C. Dahls bryggeri i Trondheim..

NRK - 08 Apr 18 kl. 02:43

Brann slukket på Hydro i Årdal

Vest politidistrikt fikk klokken 22.20 melding om brann på Hydro Aliminium i Årdal i Sogn og Fjordane, melder politiet på Twitter. Rundt 15 minuter senere får politiet melding om at brannen er slukket..

NRK - 08 Apr 18 kl. 02:43

Brann sløkt på Hydro i Årdal

Vest politidistrikt fekk klokka 02.20 melding om brann på Hydro Aluminium i Årdal, det melder politiet på Twitter. Rundt 15 minutt seinare fekk politiet melding om at brannen var sløkt..

NRK - 10 Mar 18 kl. 08:10

Brann hos aluminiumsprodusent

Politiet har mottatt en melding om brann hos aluminiumsprodusenten Alcoa i Mosjøen. – Det skal være brann i en smelteovn etter at flytende aliminium har rent over, sier operasjonsleder John Inge Moen. Alle nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 30 Jul 18 kl. 13:50

Brann i Bymarka

Politiet har mottatt melding om brann i terreng nord for turisthytta Grønlia. Nødetater rykker ut..

NRK - 28 Nov 18 kl. 00:21

To siktet etter brann i Skien

En mann og en kvinne i 30-årene er pågrepet og siktet i forbindelse med en brann i en ubebodd bygård i Skien tirsdag ettermiddag. Personene er kjenninger av politiet. Nødetatene fikk melding om en brann i en bygård i Holbergs gate klokken 16.

NRK - 19 Jan 19 kl. 16:27

Brann i lyktestolpe

Brannvesenet i Drammen er på veg til ein lyktestolpe på E18 etter melding om brann der. Lyktestolpen skal vere i nordgåande vegbane..

NRK - 06 Jun 18 kl. 19:01

Inga melding om skadde etter brann

Det har ikkje kome melding om skadde etter brannen i luksushotellet Mandarin Oriental i Knightsbridge i London. 120 brannfolk og 25 brannbilar blei sette inn i sløkkingsarbeidet i det tolv etasjar høge hotellet..

NRK - 05 Oct 18 kl. 02:03

En til legevakt etter brann

En person er kjørt til legevakta etter å ha pustet inn røyk i forbindelse med en husbrann på Forset i Gausdal i Oppland. Politiet i Innlandet fikk melding om brannen ved midnatt. Rundt to timer senere kom det melding om brannen er slukket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Ber Europa ta imot framandkrigarar

USA ber sine europeiske allierte om å ta tilbake over 800 framandkrigarar frå IS som er fanga i Syria. President Donald Trump skriv på Twitter at kalifatet snart vil falle. Han seier alternativet er dårleg, nemleg at fangane blir sloppen fri..

NRK - nu

Fire er drepne i gisseldrama i USA

Fire personar er drepme i ei skotveksling som oppstod under ein gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. Ein mistenkt er arrestert..

NRK - 1 time siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 1 time siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 1 time siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt