P4 > Nyheter

Friday, 29 May, 21:09

P4 - 21 May 19 kl. 11:25

Melding om brann i gassflaske

Nødetatene har rykket ut i Svolvær i Nordland etter melding om brann i en gassflaske.
Gassflasken er inne i et verkstedbygg og politiet ber folk holde seg unna.
Alle ble evakuert før brannvesenet kom til stedet. Det er ikke stor eksplosjonsfare..
Les mer på P4


Les mer om:
Svolvær, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , branni , gassflaske
NRK - 21 May 19 kl. 11:07

Brann i gassflaske - flere evakuert

Ifølge politiet i Nordland brenner det i en gassflaske i Slipveien i Svolvær. Politiet ber folk om å holde seg unna. Folk er evakuert ut fra bygget..

NRK - 04 Jun 19 kl. 14:11

Melding om brann

Brannvesenet har rykket ut etter melding brann på et verksted i Sandefjord. Det er meldt om åpne flammer i et sveiseverksted med tilknytning til et hus, opplyser Sør-Øst 110. Omfanget er ukjent..

Dagbladet - 23 Jan 19 kl. 18:09

Har avfyrt 12 skudd mot gassflaske

En brann i en container har ført til eksplosjonsfare i et boligområdet i Ski. Brannvesen og politi er på stedet..

NRK - 11 Jun 19 kl. 18:44

Gassflaske uskadeliggjort

Østfoldbanen ble gjenåpnet etter at politiet skjøt hull på en gassflaske som brant på et anleggsområde i Bispegata i Oslo. Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt opplyser til NTB at gassflasken inneholder acetylen.

NRK - 27 Mar 19 kl. 12:31

Brann i Tønsberg

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann ved sykehuset i Tønsberg. Brannvesenet opplyser at de har fått melding om at det brenner i isopor..

NRK - 01 Mar 20 kl. 23:29

Brann i grendehus i Bjekreim

Nødetatene rykket sent søndag kveld ut etter melding om brann i Ørsdalen grendehus i Bjerkreim kommune i Rogaland. Det er fare for spredning til en feriebolig i nærheten, opplyser Sør-Vest politidistrikt. De fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 15 Apr 20 kl. 03:31

Brann i campingvogner i Seljord

Nødetatene rykket natt til onsdag ut til Kilen feriesenter i Seljord i Telemark, etter melding om brann i flere campingvogner. Det er ikke melding om personskader, skriver politiet i Sør-Øst på Twitter..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 13:22

Gassflaske brenner i Bodø – fortsatt eksplosjonsfare

Det er fortsatt eksplosjonsfare i Bodø sentrum etter at en gassflaske begynte å brenne i Sjøgata i 12-tiden torsdag..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 18:02

Gassbrann ved Bispegata stanser togtrafikken

Det er opprettet en sikkerhetssone på 300 meter på grunn av en brann i en gassflaske på et anleggsområde ved Bispegata..

NRK - 01 Mar 20 kl. 23:29

Brann i grendehus i Bjerkreim

Nødetatene rykket sent søndag kveld ut etter melding om brann i Ørsdalen grendehus i Bjerkreim kommune i Rogaland. Det er fare for spredning til en feriebolig i nærheten, opplyser Sør-Vest politidistrikt. De fikk melding om brannen klokka 23.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 1 time siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.

P4 - 1 time siden

Politimann bak pågripelse arrestert

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd er pågrepet. Det opplyser lokale myndigheter i Minnesola. Fire politifolk deltok i arrestasjonen av Floyd som var mistenkt for å ha brukt en falsk pengeseddel.

P4 - 1 time siden

Vil senke terskelen for omvendt voldsalarm

Justismininister Monica Mæland vil senke terskelen for omvendt voldsalarm og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. I dag må politiet gå til domstolen for et vedtak om å ilegge noen besøksforbud. Ifølge NRK har politiet kun gjort dette 26 ganger de sju siste årene.

P4 - 1 time siden

Kvinne skal ha blottet seg

En kvinne er bortvist fra gjestebrygga i Tønsberg etter å laget kvalme i kveld. Ifølge politiet både skrek og blottet hun seg, og oppførte seg truende. Kvinnen skal ha roet seg da kvinnen ble tilsnakket av politiet.

P4 - 1 time siden

Person slått ned i Kristiansand sentrum

Politiet leter etter flere personer etter at en person ble slått ned utenfor en butikk i Kristiansand sentrum i kveld. Politiet tror bråket startet inne i butikken mellom ungdommer, og at det utartet seg ute i gaten. Den fornærmede er tatt hånd om med ukjent skadeomfang..

P4 - 2 timer siden

Kun to koronrelatertedødsfall i Spania

Dødsfallene knyttet til koronaviruset i Spania faller kraftig. Det siste døgnet er det kun registrert to nye dødsfall, mens de siste sju dagene er det meldt om totalt 39 døde. Myndighetene advarer likevel om at tallene kan variere fordi man har endret metode for registrering.

P4 - 2 timer siden

-

- Opptøyene i Minneapolis må stanse slik at vi kan bekjempe rasismen som lever i USA. Det sa guvernør i delstaten Minnesota, Tim Walz, på en pressekonferanse i kveld. Det pågår nå voldelige demonstrasjoner etter dødsfallet til George Floyd som døde etter å ha blitt brutalt behandlet av politiet under en pågripelse.

P4 - 3 timer siden

Letter på restriksjoner for far og medmor

Oslo universitetssykehus letter på flere besøkelsesrestriksjoner. Fra og med neste torsdag kan fedre og medmødre få komme på kontrollerte besøk til sine nyfødte. I tillegg vil de aller fleste som ønsker å besøke pasienter også få gjøre det, opplyser sykehuset..

P4 - 3 timer siden

Sparebank advarer mot telefonsvindlere

Ti eldre kunder av Sparebank 1 Nord-Norge har blitt utsatt for omfattende svindel den siste uken. Kundene skal ha blitt lurt til å gi fra seg Bank ID-koden og blitt svindlet for over 1,5 millioner kroner. Banken advarer om å ikke gi fra seg verken koder eller annen personlig informasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt