P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:19

P4 - 21 May 19 kl. 11:25

Melding om brann i gassflaske

Nødetatene har rykket ut i Svolvær i Nordland etter melding om brann i en gassflaske.
Gassflasken er inne i et verkstedbygg og politiet ber folk holde seg unna.
Alle ble evakuert før brannvesenet kom til stedet. Det er ikke stor eksplosjonsfare..
Les mer på P4


Les mer om:
Svolvær, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , branni , gassflaske
NRK - 21 May 19 kl. 11:07

Brann i gassflaske - flere evakuert

Ifølge politiet i Nordland brenner det i en gassflaske i Slipveien i Svolvær. Politiet ber folk om å holde seg unna. Folk er evakuert ut fra bygget..

NRK - 04 Jun 19 kl. 14:11

Melding om brann

Brannvesenet har rykket ut etter melding brann på et verksted i Sandefjord. Det er meldt om åpne flammer i et sveiseverksted med tilknytning til et hus, opplyser Sør-Øst 110. Omfanget er ukjent..

Dagbladet - 23 Jan 19 kl. 18:09

Har avfyrt 12 skudd mot gassflaske

En brann i en container har ført til eksplosjonsfare i et boligområdet i Ski. Brannvesen og politi er på stedet..

NRK - 27 Mar 19 kl. 12:31

Brann i Tønsberg

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann ved sykehuset i Tønsberg. Brannvesenet opplyser at de har fått melding om at det brenner i isopor..

NRK - 11 Jun 19 kl. 18:44

Gassflaske uskadeliggjort

Østfoldbanen ble gjenåpnet etter at politiet skjøt hull på en gassflaske som brant på et anleggsområde i Bispegata i Oslo. Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt opplyser til NTB at gassflasken inneholder acetylen.

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 13:22

Gassflaske brenner i Bodø – fortsatt eksplosjonsfare

Det er fortsatt eksplosjonsfare i Bodø sentrum etter at en gassflaske begynte å brenne i Sjøgata i 12-tiden torsdag..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 18:02

Gassbrann ved Bispegata stanser togtrafikken

Det er opprettet en sikkerhetssone på 300 meter på grunn av en brann i en gassflaske på et anleggsområde ved Bispegata..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 18:02

Gassbrann ved Bispegata stanset togtrafikken

Det ble opprettet en sikkerhetssone på 300 meter på grunn av en brann i en gassflaske på et anleggsområde ved Bispegata tirsdag ettermiddag..

P4 - 13 Aug 19 kl. 06:17

Evakuerte boligblokk etter brann

Politiet evakuerte i morgentimene en boligblokk med totalt 75 beboere på Sotra etter brann i en industrihall i natt. Det var gassflasker i industribygget og fare for eksplosjon. For kort tid siden meldte politiet at de har skutt hull i en gassflaske, og faren er nå over.

NRK - 01 Apr 19 kl. 12:13

Brann i fjøs

Politiet har mottatt en melding om brann i et fjøs på Sleipnes i Rødøy. Nødetatene er på vei til stedet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 10 minutter siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 45 minutter siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 1 time siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 21 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 2 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye bjørn i Norge

Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før.

P4 - 3 timer siden

Advarer om tilstanden til Sivilforsvaret

I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt