NRK > Nyheter

Torsdag, 25 Februar, 03:50

NRK - 08 jan. 21 kl. 17:43

Meiner tiltaka ikkje er for strenge

Dei nye og strenge koronatiltaka i Noreg er ikkje for strenge. Det meiner 68 prosent av dei spurde i undersøkinga Norsk koronamonitor frå Opinion. 22 prosent meiner tiltaka er for strenge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, Norsk, Opinion

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meiner, tiltaka, ikkjeer , for, strenge
NRK - 01 feb. 21 kl. 23:00

Høie: Nulltoleranse går ikkje

Nulltoleranse for smitte er eit regime samfunnet ikkje hadde halde ut, meiner helseminister Bent Høie. Han seier grensene må settast ut ifrå ei konkret og praktisk vurdering av ulemper og fordelar med tiltaka..

E24 - 09 feb. 21 kl. 06:16

Kraftdirektør slår alarm: Straumnettet taklar ikkje elektrifiseringa av Noreg

Regjeringa ser ikkje krisa i kraftnettet og utbetringa går altfor sakte, meiner direktøren i BKK Nett, Ketil Tømmernes..

VG - 12 jan. 21 kl. 15:25

Her er det ulovlig med besøk i hjemmet

I Ullensaker kommune er det forbudt å motta gjester i eget hjem og ni personer har blitt anmeldt for brudd på forskriften. «Et veldig inngripende tiltak», sier helseminister Bent Høie..

NRK - 17 jan. 21 kl. 07:14

FHI bomma på smittetal

I romjula slo Folkehelseinstituttet alarm om aukande smitte og fleire positive prøvar. No syner det seg at tala var feil, skriv Aftenposten. 2.

VG - 01 feb. 21 kl. 19:43

Regjeringen om «ring-tiltak»: Forstår at folk er forvirret

I løpet av helgen har regjeringen presentert tre ulike inndelinger for hvilke kommuner på Østlandet som er, og skal være, i «ring 1» og «ring 2»..

NRK - 08 feb. 21 kl. 07:39

Smittetiltak kan bli forlenga

Vestlendingar må vere budde på at dei strenge smitteverntiltaka kan bli forlenga, seier byrådsleiar Roger Valhammer i Bergen. Han håper samstundes at dei får kontroll på mutantvirusa denne veka, og at dei kan lette noko på tiltaka neste veke..

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:50

Vidarefører tiltak med nokre unntak

Regjeringa vidarefører tiltaka for Nordre Follo-utbrotet og Halden-utbrotet i fleire austlandskommunar med nokre unntak, melder Helse- og omsorgsdepartementet. Nordre Follo og Ås vert flytta frå ring 1 til ring 2, og får nokre lettingar i tiltaksnivået..

NRK - 10 feb. 21 kl. 12:12

Tiltaka har mindre støtte hjå folk

59 prosent av befolkninga støttar koronatiltaka som er sett inn, ifølgje ei ny undersøking. Det er ein nedgang på meir enn 10 prosentpoeng sidan nyttår. Støtten er lågast i den yngste aldersgruppa, viser Helsedirektoratets befolkningsundersøking..

NRK - 12 feb. 21 kl. 10:07

Bergen vil gå ned eit tiltakstrinn

Bergen kommune ynskjer å halde fram med strenge koronatiltak, men vil gå frå det strengaste til det nest strengaste tiltaksnivået. Regjeringa må godkjenne dette før det trer i kraft. Tiltaka skal gjelde i ei veke..

NRK - 10 feb. 21 kl. 15:17

Kan ikkje hente IS-kvinner heim

Ei FN-gruppe har bede Noreg hente borgarane sine heim frå leirane Al-Hol og Roj i Syria, men norske styresmakter seier dei ikkje kan gjere det. Utanriksdepartementet seier dei attverande kvinnene ikkje har bede om hjelp til å reise heim, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

61 virusvarianter utryddet i Norge

I alt 120 forskjellige varianter og undergrupper av koronaviruset har hittil sluppet inn i Norge i løpet av pandemien. 61 av dem er utryddet her i landet. For svært mange muterte korona-varianter, har møtet med det norske samfunnet, norske smittevernråd og smittejegere ute i kommunene, vært skjebnesvangert, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Norske kraftselskaper rammet

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor. Et tosifret antall norske kraftselskaper ble rammet av hackingen i desember i fjor, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

50 nye smittetilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det registrert over 50 nye smittetilfeller på Romerike. Det er barnehager og skoler som er hardest rammet. Siden forrige oppdatering, melder kommunene på Romerike om til sammen 54 nye smittetilfeller, skriver Romerikes Blad.

NRK - 3 timer siden

341 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 341 koronasmittede i Norge. Det er 49 færre enn dagen før og 17 færre enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til torsdag er det registrert 69.

NRK - 4 timer siden

Skal vedlikeholdes av russere

Motorene på spionskipet Marjata, et av Norges mest sensitive skip, skal vedlikeholdes av russere etter salget av skipsmotorselskapet Bergen Engines til det russisk-kontrollerte selskapet TMH International, melder E24..

NRK - 6 timer siden

Tre familier uten hus etter brann

Tre familier ble husløse etter en storbrann trehusbebyggelsen i Risør i sentrum i dag tidlig. Rundt 21 personer ble evakuert, og noen av byens eldste hus gikk tapt i brannen..

NRK - 6 timer siden

Åtte nye smittetilfeller i Bodø

Det er onsdag kveld registrert åtte nye smittetilfeller av covid-19 i Bodø, opplyser kommunen. Alle med unntak av én er smitte ved nærkontakt. I det siste tilfellet er smittekilde foreløpig uavklart og smittesporingen pågår fremdeles..

NRK - 6 timer siden

Forbindelser til bin Salman

Privatflyet som de mistenkte gjerningsmennene brukte i forbindelse med drapet på journalisten Jamal Kashoggi tilhørte et selskap overtatt av Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, melder CNN..

NRK - 7 timer siden

Woods blir ikke siktet etter ulykke

Golfstjernen Tiger Woods blir ikke siktet etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. En anmeldelse for uaktsom kjøring blir ikke aktuelt ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 7 timer siden

Anmeldes ikke for uaktsom kjøring

Golfstjernen Tiger Woods vil ikke bli anmeldt etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. Straff for uaktsom kjøring blir ikke aktuell ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt