NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 12:43

NRK - 03 feb. 20 kl. 20:22

Meiner Trump burde bli frikjent

Donald Trump sine advokatar avsluttar forsvaret i Sentatet med oppfordring om at Trump blir frikjent i riksrettssaka. Det melder AFP. Det er venta at riksrettssaka blir avgjort på onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trump, Sentatet, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meiner, Trump, burdebli , frikjent
NRK - 05 feb. 20 kl. 22:29

Trump frikjent i riksrettssaka

Senatet i USA har frikjent Donald Trump for å ha prøvd å hindre Kongressen sitt arbeid. Dei har også frikjent han for maktmisbruk. Dermed er USAs president frikjent for begge tiltalepunkta i riksrettssaka mot han..

NRK - 05 feb. 20 kl. 22:17

Trump frikjent for maktmisbruk

Senatet i USA har frikjent president Donald Trump for tiltalepunktet om maktmisbruk i riksrettssaka mot han. 48 meiner han var skyldig, medan 52 meinte han ikkje var skyldig. Senatet skal også stemme over endå eit tiltalepunkt..

P4 - 05 feb. 20 kl. 22:31

Trump frikjent i riksrettssaken

USAs president Donald Trump er frikjent på begge punkter i riksrettssaken mot ham. Det har et flertall av Senatets medlemmer i kveld avgjort. Alle demokratene stemte for å avsette presidenten, mens Mitt Romney var den eneste på republikansk side som også gjorde det.

NRK - 24 juni 20 kl. 13:23

VG: Christer Tromsdal frikjent

Finansmannen Christer Tromsdal (51) er frikjent for å ha hyret torpedoer for å skade en meddommer i en straffesak i 2012, melder VG. Det slår Borgarting lagmannsrett fast i en dom. Et tidligere gjengmedlem i 30-årene ble også frikjent..

E24 - 05 feb. 20 kl. 22:37

USAs president Donald Trump frikjent av Senatet i riksrettssaken

President Donald Trump ble som ventet frikjent på begge tiltalepunkter i riksrettssaken i USA. Han var anklaget for maktmisbruk og for å ha hindret Kongressen..

E24 - 05 feb. 20 kl. 22:37

President Donald Trump frikjent av Senatet i riksrettssaken

President Donald Trump ble som ventet frikjent på begge tiltalepunkter i riksrettssaken i USA. Han var anklaget for maktmisbruk og for å ha hindret Kongressen..

NRK - 24 okt. 19 kl. 11:25

Meiner Brexit har styrka EU-samhald

Utanriksminister Ine Eriksen Søreide meiner brexit har styrka samhaldet i den europeiske unionen i staden for å svekke det. Ho meiner brexitprosessen har demonstrert kor kostbart det er å trekke seg ut av EU, og åtvara mot å snu ryggen til EØS..

NRK - 17 nov. 19 kl. 09:21

Meiner NHO har rekna feil

NHO Reiseliv vil ha fleire turistar frå Asia og meiner turistar frå Asia er berekraftig for klimaet. Det visar deira «Reiselivets klimarapport». Tala dei har brukt er heilt på jordet, meiner forskar Carlo Aall..

NRK - 18 juli 20 kl. 08:19

Meiner immunitetstal er for høge

Norske forskarar meiner svenske immunitetstal er overdrivne, skriv VG, og at det ikkje finst data som underbygger konklusjonen til svenskane. Helsestyresmaktene i Sverige meiner det kan vere opptil 40 prosent immunitet mot koronaviruset i Stockholm.

NRK - 11 sep. 20 kl. 13:47

- Skuld ikkje på politireforma

Politidirektøren meiner politireforma ikkje er skuld i vald mot politiet. Både politiet i Bergen og ein politiforskar har peikt på reforma, men Benedicte Bjørnland meiner konklusjonen er for unyansert. Ho meiner strid om ytringsfridom er viktigare..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

En død etter bondeprotest i India

En person er død og flere skadd når tusenvis av bønder demonstrer i New Dehli i India tirsdag, melder AP. Bøndene er i kamp mot politiet og forsøker å bryte sperringer. Politiet avfyrer tåregass.

NRK - 11 timer siden

Ny variant av koronaviruset i USA

En ny variant av koronaviruset er blitt oppdaget i USA for første gang, opplyser tjenestemenn i Minnesota mandag, skriver CNN. Koronaviruset, som kalles for P. 1-varianten ble oppdaget hos en reisende fra Brasil.

NRK - 30 minutter siden

Knivangrep i Frankfurt

Flere personer er skadd i det som antas å være et knivangrep i Frankfurt, melder AP. En mistenkt person er pågrepet, opplyser politiet i byen. Ifølge tysk politi var det en krangel som var årsaken til angrepet.

NRK - 30 minutter siden

Mutert virus trolig i Øvre Eiker

Tre personer i Øvre Eiker er trolig smittet med den britiske mutasjonen av covid-19. En av disse har blitt smittet av en nærkontakt som bor i Nordre Follo. Personen i Nordre Follo har nylig fått bekreftet smitte med den britiske mutasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Færre innlagde med covid-19

Det var tysdag 122 personar som er innlagde med covid-19 på norske sjukehus. Det er 13 færre enn dagen før, viser oversikta til Helsedirektoratet. 22 av pasientane får behandling med respirator.

NRK - 45 minutter siden

Trakk kniv mot butikkansatt

Politiet søker etter en person som skal ha trukket kniv mot en ansatt på kjøpesenteret PP-senteret i Porsgrunn. Ingen personer er skadet. I tillegg til gjerningspersonen, søker politiet også etter andre involverte.

NRK - 45 minutter siden

VG: Avlyser militærøvelse

Militærøvelsen Joint Viking 2021 i Troms i mars vil ikke ikke gjennomført som planlagt, ifølge opplysninger VG har fått. Om lag 3000 utenlandske soldater er nå på plass i Nord-Norge og skulle delta i øvelsen sammen med om lag 7 000 norske soldater..

NRK - 1 time siden

Leivningane på Karmøy obdusert

For ei tid tilbake blei det funne leivningar av eit barn, i ein redningsvest med ein kjeledress inni, i sjøen på Karmøy. Obduksjonsrapporten viser at barnet truleg døydde av drukning. Identiteten til barnet er ikkje klarlagt..

NRK - 1 time siden

Millionbeløp til Weinstein-ofre

I et konkursoppgjør har over 50 personer som har anklaget Harvey Weinstein for seksualforbrytelser, fått til sammen ca. 145 millioner kroner, ifølge BBC. Utbetalingen kommer fra oppløsningen av selskapet Weinstein Co, som erklærte seg konkurs i 2018..

NRK - 1 time siden

Million smittetilfeller i Indonesia

Indonesia har bikket en million registrerte koronatilfeller og nesten 29.000 dødsfall siden pandemien startet, melder AFP. En indonesisk epidemiolog tror likevel det har vært langt flere tilfeller på grunn av den lave andelen testing i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt