NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:52

NRK - 27 Feb 20 kl. 14:29

Medlemsrekord for Palestinakomiteen

Palestinakomiteen i Norge har passert 4.000 medlemmer – noe som er medlemsrekord. Medlemstallet har økt med rundt 200 det siste året..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Palestinakomiteen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Medlemsrekord, for, Palestinakomiteen
P4 - 09 Jan 20 kl. 15:14

Medlemsrekord for SV

SV satte ny medlemsrekord i fjor. Nesten 4000 personer meldte seg inn i partiet, som nå har rekordhøye 15 195 medlemmer, viser en oversikt NTB har fått. For KrF og Venstre går utviklingen motsatt vei.

NRK - 09 Jan 20 kl. 13:21

SV satte ny medlemsrekord

Nesten 4.000 personer meldte seg inn i SV i fjor. Aldri før har partiet hatt så mange medlemmer som nå.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Likkledet i Torino skal trøste

Tøystykket som hevdes å være Jesu likklede skal vises fram i Torino påskeaften. Troende over hele verden kan se det på nett, melder Reuters, og be for korona-ofre. Kledet stammer trolig fra senmiddelalderen, selv om noen hevder det er ekte..

NRK - 30 minutter siden

Hjelpearbeidere får reise fra Norge

Norsk helsepersonell som behandler pasienter, har ikke lov til å reise til utlandet under korona-utbruddet. Fra i dag kan personell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid få dispensasjon. Røde Kors og Leger Uten Grenser har bedt om fritaket..

NRK - 30 minutter siden

Forsvarer avskjedigelse av kaptein

USAs forsvarsminister Mark Esper forsvarer at fartøysjefen på et hangarskip fikk sparken etter å ha bedt om hjelp til sin koronasmittede besetning. Kaptein Brett Crozier fikk kritikk for ikke å ha gått tjenestevei. 155 på skipet er bekreftet smittet..

NRK - 45 minutter siden

20.000 i karantene i Pakistan

I Pakistan er 20.000 deltakere på et religiøst massemøte satt i karantene. Rundt 100.

NRK - 1 time siden

Britisk ytre høyre sprer virusrykte

Politiet etterforsker rasistiske britiske grupper som bruker korona-pandemien som påskudd til å angripe muslimer, både fysisk og i sosiale medier. Påstander om at muslimer sprer smitte ved å gå i hemmelige moskeer, er avkreftet, skriver the Guardian..

NRK - 1 time siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 1 time siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 2 timer siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 1 time siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 2 timer siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt