VG > Økonomi

Saturday, 22 February, 19:51

VG - 19 Sep 19 kl. 18:04

Medier24: Opptil 25 stillinger kuttes i DN

Dagens Næringsliv skal ifølge Medier24 redusere personalkostnadene med 23 millioner kroner, og det skal ligge an til at rundt 25 stillinger kuttes..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Næringsliv, Medier24, DN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Medier24, Opptil25 , stillinger, kuttesi DN
E24 - 19 Sep 19 kl. 12:38

Medier24: Opptil 25 stillinger kuttes i DN

Dagens Næringsliv skal ifølge Medier24 redusere personalkostnadene med 23 millioner kroner, og det skal ligge an til at rundt 25 stillinger kuttes..

P4 - 19 Sep 19 kl. 18:51

Opptil 25 stillinger kuttes i DN

Mellom 20 og 25 stillinger i Dagens Næringsliv kuttes etter at avisen har vedtatt å spare inn 23 millioner kroner. Det fikk de ansatte vite på et allmøte i ettermiddag, ifølge bransjenettstedet Medier24. Kuttene i avisen har vært varslet, men sjefredaktør Amund Djuve sier det likevel var en tøff beskjed å gi.

E24 - 19 Sep 19 kl. 12:38

Medier24: Opp mot 25 stillinger kuttes i DN

Dagens Næringsliv skal ifølge Medier24 kutte personalkostnadene med 23 millioner kroner, og det skal ligge an til kutt på 20–25 stillinger..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 14:57

TV 3- og Viaplay-eier NENT må trolig kutte 30–50 stillinger i Norge

– Jeg kan bekrefte at vi i dag har startet en prosess rundt bemanningssituasjonen i Norge, sier kommunikasjonsdirektør i NENT, Nicholas Smith, til Medier24 mandag..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 11:27

Sun Heidi Sæbø konstituert som ansvarlig redaktør i Morgenbladet

(Medier24): Det ble klart på et styremøte i Morgenbladet tirsdag morgen. – Jeg er veldig godt fornøyd, sier styreleder Amund Djuve til Medier24..

NRK - 08 Jun 19 kl. 10:21

Allkopi kutter 1 av 3 stillinger

Hver tredje ansatt ved trykkeriselskapet Allkopis hovedkontor på Lørenskog mister jobben, ifølge Nettavisen. 28 av 80 stillinger forsvinner. Rundt halvparten av disse får sparken, mens resten slutter, pensjonerer seg eller går til andre stillinger..

P4 - 27 Aug 19 kl. 13:49

Distrikts-NRK har mistet 116 stillinger

På fire år har distriktskontorene til NRK mistet 116 stillinger. Det kan gå ut over NRKs funksjon som vaktbikkje, sier klubbleder i Østlandssendingen, Anniken Mihle til Nationen. Tidligere i august meldte NRK selv at de nå vurderer å slå sammen flere av distriktskontorene sine.

E24 - 07 Oct 19 kl. 14:28

Kampanje: Nent Group kutter kraftig – opptil 50 kan måtte gå

Mellom 30 og 50 årsverk skal kuttes i Nordic Entertainment Group (NENT), ifølge Kampanje..

P4 - 26 Nov 19 kl. 11:37

Coca-Cola kutter i Norge

Coca-Cola kutter nå 42 stillinger i salgsavdelingen i Norge. Selskapet opplyser Dagens Næringsliv at avgiftsøkningen på 40 prosent i 2018 samt en voksende grensehandel, gjør det krevende å være drikkevareleverandør i Norge. Det er andre gang på litt under ett år at det kuttes i salgsavdelingen..

P4 - 03 Sep 19 kl. 09:43

Flere ledige stillinger

Det har blitt flere ledige stillinger i Norge. I andre kvartal i år var det 9.300 flere ledige jobber enn i samme kvartal i fjor, ifølge nye tall fra Statistisk sentralbyrå.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Sander Berge får ros av sjefen: – Enestående

SHEFFIELD (VG) (Sheffield United – Brighton 1–1) Sander Berge (22) har fortsatt til gode å tape etter det som beskrives som hans beste kamp for klubben så langt..

VG - 1 time siden

Lego-mannens skaper er død

Dansken som skapte den ikoniske Lego-mannen ble 78 år gammel..

VG - 3 timer siden

Thingnes Bø skuffet over sølv: – Nå får vi tyn av gulljentene

ANTERSELVA/OSLO (VG) Johannes Thingnes Bø utnyttet tysk standplass-slurv, distanserte Benedikt Doll i langrennssporet og sikret VM-sølv på stafetten. Men stryningen selv var ikke spesielt fornøyd..

VG - 2 timer siden

Haaland fortsatte målfesten - satte sitt 40. mål for sesongen

(Werder Bremen - Borussia Dortmund 0–2, kampen pågår) Erling Braut Haaland fortsetter den ustoppelige formen og scoret igjen i seriekampen mot Werder Bremen..

VG - 3 timer siden

Loginov slår tilbake etter politi-razziaen

ANTERSELVA/OSLO (VG) Politirazziaen mot Aleksandr Loginov er neppe tilfeldig, mener Johannes Dale på det norske stafettlaget. Russeren selv mener at han er fullstendig uskyldig..

VG - 3 timer siden

Pellegrino brutale dom over Ski Tour: – Noe av det verste FIS har gjort mot langrennssporten

TRONDHEIM (VG) Tidligere sprintverdensmester Federico Pellegrino (29) har ingenting pent å si, når han synger ut hva han mener om historiens første Ski Tour 2020..

VG - 3 timer siden

Thingnes Bø skuffet over stafett-sølv: – Vi var under pari

ANTERSELVA/OSLO (VG) Johannes Thingnes Bø utnyttet tysk standplass-slurv og distanserte Benedikt Doll i langrennssporet. Dermed ble det norsk VM-sølv på stafetten. Men stryningen var ikke fornøyd..

VG - 4 timer siden

Mourinho-nederlag mot Chelsea – VAR innrømmer feil

(Chelsea - Tottenham 2–1) Chelsea reiste seg etter midtuke-tapet mot Manchester United, men igjen stjal VAR showet. Ifølge BT Sport innrømmes det fra VAR-dommerne selv at de gjorde feil i storkampen..

VG - 5 timer siden

Norsk totaldominans: Bolsjunov sint etter fall

TRONDHEIM/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo vant sprinten på hjemembane i Trondheim. Fall og russisk sinne skapte spenning i Ski Tour-sammendraget før siste dag..

VG - 6 timer siden

Olsbu Røiseland reddet Norge - VM-gull på stafetten

ANTERSELVA/OSLO (VG) Norge så ut til å være helt ute av gullkampen. Så tok Marte Olsbu Røiseland fatt på ankeretappen, traff på ti av ti skudd og sikret stafett-gull i VM..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt