VG > Økonomi

Tuesday, 15 October, 08:18

VG - 19 Sep 19 kl. 18:04

Medier24: Opptil 25 stillinger kuttes i DN

Dagens Næringsliv skal ifølge Medier24 redusere personalkostnadene med 23 millioner kroner, og det skal ligge an til at rundt 25 stillinger kuttes..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Næringsliv, Medier24, DN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Medier24, Opptil25 , stillinger, kuttesi DN
E24 - 19 Sep 19 kl. 12:38

Medier24: Opptil 25 stillinger kuttes i DN

Dagens Næringsliv skal ifølge Medier24 redusere personalkostnadene med 23 millioner kroner, og det skal ligge an til at rundt 25 stillinger kuttes..

P4 - 19 Sep 19 kl. 18:51

Opptil 25 stillinger kuttes i DN

Mellom 20 og 25 stillinger i Dagens Næringsliv kuttes etter at avisen har vedtatt å spare inn 23 millioner kroner. Det fikk de ansatte vite på et allmøte i ettermiddag, ifølge bransjenettstedet Medier24. Kuttene i avisen har vært varslet, men sjefredaktør Amund Djuve sier det likevel var en tøff beskjed å gi.

E24 - 19 Sep 19 kl. 12:38

Medier24: Opp mot 25 stillinger kuttes i DN

Dagens Næringsliv skal ifølge Medier24 kutte personalkostnadene med 23 millioner kroner, og det skal ligge an til kutt på 20–25 stillinger..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 14:57

TV 3- og Viaplay-eier NENT må trolig kutte 30–50 stillinger i Norge

– Jeg kan bekrefte at vi i dag har startet en prosess rundt bemanningssituasjonen i Norge, sier kommunikasjonsdirektør i NENT, Nicholas Smith, til Medier24 mandag..

NRK - 08 Jun 19 kl. 10:21

Allkopi kutter 1 av 3 stillinger

Hver tredje ansatt ved trykkeriselskapet Allkopis hovedkontor på Lørenskog mister jobben, ifølge Nettavisen. 28 av 80 stillinger forsvinner. Rundt halvparten av disse får sparken, mens resten slutter, pensjonerer seg eller går til andre stillinger..

P4 - 27 Aug 19 kl. 13:49

Distrikts-NRK har mistet 116 stillinger

På fire år har distriktskontorene til NRK mistet 116 stillinger. Det kan gå ut over NRKs funksjon som vaktbikkje, sier klubbleder i Østlandssendingen, Anniken Mihle til Nationen. Tidligere i august meldte NRK selv at de nå vurderer å slå sammen flere av distriktskontorene sine.

E24 - 07 Oct 19 kl. 14:28

Kampanje: Nent Group kutter kraftig – opptil 50 kan måtte gå

Mellom 30 og 50 årsverk skal kuttes i Nordic Entertainment Group (NENT), ifølge Kampanje..

P4 - 03 Sep 19 kl. 09:43

Flere ledige stillinger

Det har blitt flere ledige stillinger i Norge. I andre kvartal i år var det 9.300 flere ledige jobber enn i samme kvartal i fjor, ifølge nye tall fra Statistisk sentralbyrå.

P4 - 08 Oct 19 kl. 11:37

PU kutter 75 stillinger

Politiets utlendingsenhet skal kutte rundt 75 stillinger innen utgangen av året. Årsaken er at de har fått mindre ressurser og færre oppgaver, opplyser PU i en pressemelding. I vår sluttet 77 ansatte etter å ha takket ja til sluttpakke eller en annen stilling i Politi- og lensmannsetaten..

E24 - 04 Jul 19 kl. 20:15

Tungsolgt hytteluksus: Lagt ut for 19 mill., nå kuttes prisen

Etter ett år på markedet uten salg kuttes prisen drastisk. .

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

FIFA-presidenten lo vekk kritisk Qatar-spørsmål: – Blir det vakreste VM-et

De kritiske røstene til det kommende verdensmesterskapet i Qatar har vært mange, og har ikke blitt færre etter publikumstrøbbel i friidretts-VM. FIFA-president Gianni Infantino er tilsynelatende ikke bekymret..

VG - 8 timer siden

Cr700

(Ukraina-Portugal 2–1) Cristiano Ronaldo scoret karrierens 700. mål - men kunne ikke hindre at Portugal røk 1-2 for Ukraina i EM-kvalifiseringen..

VG - 10 timer siden

Dommeren truet med å stoppe kampen - England leder 5–0

(Bulgaria-England 0–5, kampen pågår) England leder hele 5–0 over Bulgaria ved pause i Bulgaria. Samtidig truer dommeren å stoppe kampen som følge av rasistiske tilrop fra tribunen..

VG - 10 timer siden

Lekket video skal vise nytt Fortnite-kapittel

I et døgn har frustrerte spillere blitt møtt av et sort hull inne på det populære spillet. Nedetiden skal skyldes en større oppgradering, og det ser ut til å dreie seg om en ganske stor overhaling..

VG - 10 timer siden

Hovland klar for storturneringer: – Tror han trengte en pause

Viktor Hovland (22) ble passet godt på da han ble intervjuet under Europatour-turneringen i England for en måned siden. Det var ikke tilfeldig..

VG - 12 timer siden

Politiet om Lørenskog-forsvinningen: Mål om å løse saken i løpet av 2019

Øst politidistrikt mener de kan få svar på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen før året er omme. Nå venter de svar på sentrale undersøkelser..

VG - 12 timer siden

Syrisk regjeringshær fremme i Manbij

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er den syriske regjeringshæren fremme i byen, melder AFP..

VG - 12 timer siden

Berges potensial MÅ utnyttes bedre

Allerede i sin første landskamp, 26. mars 2017, slapp Lars Lagerbäck til en gutt som akkurat hadde fylt 19 år. Den erfarne svensken var begeistret over modenheten til halvt svenske Sander Berge..

VG - 13 timer siden

Follo-spiller kan få lang karantene etter å ha skallet til motstander

Det kan gå mot fire til åtte kampers karantene for Follo-spiller Benjamin Hallgren. Han skallet til FyllingenBergens Jacob Weidemann i håndballens eliteserie. Håndballforbundet politianmelder ikke forholdet..

VG - 14 timer siden

Dronning Elizabeth brøt tradisjonen og brukte lettere krone

Dronning Elizabeth brøt med en langvarig tradisjon under trontalen i Parlamentet. Hun brukte et lettere diamantdiadem i stedet for den tunge kongekronen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt