NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:00

NRK - 05 Dec 18 kl. 20:55

Mediegruppe slepper reglar i Ungarn

Eit nyoppretta mediekonglomeratet som vert sett på som lojalt til Ungarns statsminister Viktor Orbán, slepper å ta omsyn til landet sine konkurransereglar. Det går fram av ei ordre signert av Orbán. Fleire er uroa for pressefridomen i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ungarns, Viktor Orbán, Orbán, Ungarn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mediegruppe, slepper, reglari , Ungarn
NRK - 22 Aug 18 kl. 23:58

– Nektar å gi flyktning mat

Ifølgje Helsingforskomiteen nektar Ungarn å gi mat til ein kvinneleg afghansk flyktning som har fått avslag på asylsøknaden sin. Ho er no i transittsona på grensa til Serbia. I sommar innførte Ungarn nye og strengare reglar om mat til flyktningar..

NRK - 13 Feb 19 kl. 23:49

EU vil ha nye reglar for internett

EU har komme til semje i dei knallharde forhandlingane om nye reglar for å sikre opphavsrett til foto og tekst på nettet. «Slutten på internett slik vi kjenner det», lyder motstandaranes dommedagsprofeti om det som truleg også vil gjelde i Noreg..

NRK - 13 Sep 18 kl. 17:05

Polen lovar å redde Ungarn

Polen vil bruke si vetomakt viss EU prøver å få vedteke straffetiltak mot Ungarn. Det seier utanriksminister Jacek Czaputowicz. EU-parlamentet vedtok onsdag eit forslag om å be medlemslanda vurdere å opne ei såkalla artikkel 7-prosedyre mot Ungarn..

NRK - 12 Sep 18 kl. 13:18

Bruker artikkel 7 mot Ungarn

EU parlamentet skal i dag ta stilling til om de skal utløse EU traktatens artikkel 7 mot Ungarn. Artikkelen blir kalt for "atomknappen", fordi den kan føre til at Ungarn mister stemmeretten i EU..

NRK - 23 Sep 18 kl. 05:18

Ungarn og Norge i EØS-klinsj

Norge vil ikke droppe sine krav til Ungarn til EØS-midlene. Nå advarer den ungarske regjeringen Norge mot å tro at pengehjelpen er frivillig. Norge krever at pengene forvaltes av en uavhengig aktør, mens Ungarn vil ha politisk kontroll over dem..

VG - 23 Jan 19 kl. 19:17

Norge knuste Ungarn – nå blir det nervedrama

HERNING (VG) (Norge − Ungarn 35-26) Norge gjorde jobben sin mot Ungarn – og nå blir det noen neglebitende timer å vente på Sverige-Danmark-oppgjøret..

NRK - 13 Sep 18 kl. 10:33

Støtter ikke sanksjoner mot Ungarn

Polen sier at de vil motsette seg eventuelle EU-sanksjoner mot Ungarn. EU-parlamentet mener Ungarn forsømmer prinsippene rundt demokrati og borgerrettigheter. Polen mener hvert land har rett til å gjøre interne reformer, skriver byrået Reuters..

Klartale - 17 Dec 18 kl. 09:17

Demonstrerer mot regjeringen i Ungarn

Tusenvis av mennesker samlet seg i Budapest i Ungarn. De demonstrerte mot statsminister Viktor Orban..

Hegnar.no - 10 Sep 18 kl. 15:12

Ungarn beskylder EU-politikere for «skammelig» heksejakt

EU-parlamentet truer med å trykke på «atomknappen» mot Ungarn. En løgnprosess orkestrert av venstrevridde liberalere, mener den ungarske regjeringen..

VG - 12 Dec 18 kl. 20:05

Raser etter stjernespillerens skade: – Vær så snill, gjør noe!

NANCY (VG) (Ungarn - Romania 31–29) Ungarn manglet ett mål for å sende Norge videre. Men temaet på pressekonferansen var den stygge skaden til Romanias stjernespiller, Cristina Neagu..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 15 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 15 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 2 timer siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt