P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 02:27

P4 - 17 Jan 20 kl. 17:35

Mediedekningen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge.
Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge.
Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..
Les mer på P4


Les mer om:
Jon Helgheim, IS, Norge, Medier24

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mediedekningenav , IS-kvinnenfår , kritikk
P4 - 17 Jan 20 kl. 17:35

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

Aftenposten - 04 Jan 20 kl. 13:27

Selvmordsforsker kritisk til mediedekningen av Ari Behns død

Mediedekningen av Ari Behns død får kritikk av en selvmordsforsker, mens organisasjonen LEVE frykter at den kan få en smitteeffekt..

VG - 04 Jan 20 kl. 13:20

Selvmordsforsker kritisk til mediedekningen av Ari Behns død

Mediedekningen av Ari Behns død får kritikk av en selvmordsforsker, mens organisasjonen LEVE frykter at den kan få en smitteeffekt..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 18:27

Frps Jon Engen-Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Engen-Helgheim mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få hjem den norske IS-siktede kvinnen og hennes barn..

Dagbladet - 25 Feb 20 kl. 09:57

Fem myter om mediedekningen av Giske-saken

I vår analyse av mediedekningen rundt Giske-saken, ser vi at det har etablert seg en rekke myter som gagner noen mer enn andre..

P4 - 16 Jan 20 kl. 18:15

-Slitsomt mediefokus

Mediedekningen rundt luftambulanseberedskapen har tæret å flygerne. Det sier verneombud i Babcock Anette Breim til NTB. Etter at flere fly ble stående på bakken med tekniske problemer, og influensa som rammet pilotene har de stått i hardt vær de siste månedene.

NRK - 03 May 20 kl. 18:49

Får kritikk etter feilbehandling

En kvinne døde i fjor ved Sørlandet sykehus etter at alvorlig blodfor­gift­ning ble behandlet som forstop­pelse. I en tilsynsrapport retter Fylkesmannen i Agder knusende kritikk mot behandlingen kvinnen fikk, skriver Fædrelandsvennen..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 04:52

Dommer klemte drapsdømt. Får kritikk

- Jeg kunne ikke nekte kvinnen en klem..

P4 - 03 May 20 kl. 19:09

Sørlandet sykehus får kritikk

Sørlandet sykehus får knusende kritikk etter at en kvinne døde etter å ikke ha fått nødvendig behnadling for blodforgiftning i fjor. Legen som tok imot henne på legevakten i Vennesla trodde hun led av forstoppelse. I tillegg var det dårlig kommunikasjon mellom de forskjellige avdelingene, så det tok lenger tid enn nødvendig å oppdage feildiagnostiseringen.

NRK - 24 Oct 19 kl. 14:30

Hevder kvinnen haiket

Forsvareren til kvinnen som er siktet etter ambulansekapringen på Torshov, sier kvinnen bare haiket med bilen som ble kjørt av en 32 år gammel mann. Kvinnen og manne fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 3 timer siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 3 timer siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 3 timer siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 4 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 4 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 4 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 4 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 4 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 5 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt