P4 > Nyheter

Thursday, 09 April, 09:21

P4 - 17 Jan 20 kl. 17:35

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge.
Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge.
Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..
Les mer på P4


Les mer om:
Jon Helgheim, IS, Norge, Medier24

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mediedekninenav , IS-kvinnenfår , kritikk
P4 - 17 Jan 20 kl. 17:35

Mediedekningen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 04:52

Dommer klemte drapsdømt. Får kritikk

- Jeg kunne ikke nekte kvinnen en klem..

NRK - 24 Oct 19 kl. 14:30

Hevder kvinnen haiket

Forsvareren til kvinnen som er siktet etter ambulansekapringen på Torshov, sier kvinnen bare haiket med bilen som ble kjørt av en 32 år gammel mann. Kvinnen og manne fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett..

P4 - 27 Feb 20 kl. 23:12

Koronasmittet kvinne ble sendt med rutefly

Den koronasmittede norske kvinnen fra Tromsø ble sendt hjem med rutefly på grunn av en negativ prøve. Kvinnen er en av tre nordmenn som ble evakuert fra den kinesiske byen Wuhan før helgen. Kvinnen tok en ny test som viste at det var spor av koronavirus hos kvinnen, skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 22 Mar 20 kl. 07:39

Kvinne til sykehus etter fall i elv

En kvinne er fløyet til sykehus etter at hun falt ned en skogskrent og havnet i en elv i Øyer i Innlandet. Kvinnen ble meldt savnet ved midnatt og store letemannskaper søkte etter kvinnen i natt. Det måtte ryddes skog for å komme ned til kvinnen og få henne løftet ut.

NRK - 16 Jan 20 kl. 16:40

Vil skjerme barna til IS-kvinnen

Nils Christian Nordhus, advokaten til den IS-siktetede norske kvinnen, sier til VG at han ber om å skjerme hennes to barn når de ankommer Norge i kveld. Kvinnen er siktet for å ha deltatt i en terror-organisasjon..

P4 - 27 Feb 20 kl. 17:45

Virussmittet: - Jeg har det bra

Kvinnen i Tromsø som har fått påvist koronavirus sier hun etter forholdene har det bra. Kvinnen kom hjem lørdag formiddag etter en reise i et av utbruddsområdene i Kina. Til iTromsø forteller hun at alt tar mye lenger tid når man sitter i isolasjon.

NRK - 11 Oct 19 kl. 08:05

Kritikk av USAs luftfartsbyrå

Et internasjonalt panel av sikkerhetseksperter på luftfart gir amerikanske luftfartsmyndigheter hard kritikk for slapp kontrol av sikkerhetssytemet på Boeing 737-max-flyene. To fly har styrtet..

P4 - 16 Jan 20 kl. 18:07

IS-kvinnen ikke til Norge i kveld

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn som skal hentes hjem til Norge, kommer ikke til Norge i kveld. Det opplyser kilder til VG. Kvinnen og barna ble hentet ut av Syria tirsdag og skulle etter planen komme til NOrge i kveld.

P4 - 20 Jan 20 kl. 13:24

Fengsles i fire uker

Den 29 år gamle kvinnen som er siktet for deltakelse i IS er varetektsfengslet i fire uker. Saken ble behandlet som såkalt kontorforretning fordi kvinnen har samtykket til varetekt. Under en pressekonferanse i går opplyste kvinnens forsvarer Nils Christian Nordhus at kvinnen ikke innrømmer straffskyld, men at hun ønsker å samarbeide med PST..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

129.000 nordmenn returnerte

Nesten 129.000 nordmenn reiste hjem til Norge da regjeringen ba nordmenn på reise i utlandet om å returnere etter koronautbruddet i mars. Det viser tall som NRK har fått fra telekonsernene Telia og Telenor.

P4 - 30 minutter siden

Mann pågrepet etter skyting

En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skutt en annen mann i beinet i Larvik i natt. Den siktede mannen ble pågrepet i en væpnet politiaksjon, melder Sør-Øst politidistrikt. Mannen som ble skutt er til behandling på sykehus, men er ikke livstruende skadd..

P4 - 30 minutter siden

Forventer stille skjærtorsdag i Strømstad

Både svensk og norsk politi forventer en uvanlig stille skjærtorsdag i Strømstad i år. Tradisjonen tro er det vanllig for ungdom spesielt fra Østfold og ta turen over for fest og moro i den svenske byen ved norskegrensa på denne dagen. Politiet er i ekstra beredskap, men på grunn av korona-situasjonen, tror og håper politiet at de utsetter festen til neste år..

P4 - 1 time siden

Viruset kom til New York fra Europa

Koronaviruset i New York kan ha sirkulert i byen fra midten av februar og kom trolig dit fra reisende fra Europa. Det viser nye studier, skriver The New York Times. Forskerne bak studien mener den skjulte spredningen kunne ha blitt oppdaget med mer testing..

P4 - 1 time siden

6.160 koronatilfeller i Norge

Antall personer som får påvist korona i Norge øker noe. Det siste døgnet er det registrert 150 nye tilfeller. I går var tallet 147 og 105 på tirsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

P4 - 1 time siden

Pågrepet etter trusler med våpen

Tre menn i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha truet flere personer med et våpen på Grünerløkka i Oslo i natt. Flere oppfattet situasjonen som alvorlig, opplyser politiet. Det ble funnet et replikavåpen i området der de tre ble pågrepet og politiet tror at dette våpenet trolig ble kastet vekk da patruljen nærmet seg..

P4 - 1 time siden

Korona-app kommer over påske

Folkehelseinstituttets nye app, som skal hjelpe med å spore opp dem som kan være smittet av koronaviruset, skal være klar over påske. Appen skal, basert på bevegelsene til brukeren, gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter, opplyser FHI til NTB. Av hensyn til personvern får man ikke vite hvor og når på dagen man møtte den smittede..

P4 - 1 time siden

Solberg forsvarte WHO

Statsminister Erna Solberg forsvarte Verdens Helseorganisasjon i et intervju med CNN i går kveld. Solberg ga en statusrapport om smittespredningen i Norge og fortalte at skoler og barnehager vil åpne opp igjen etter påske. Hun er uenig med Donald Trump og mener WHO må styrkes i fremtiden..

P4 - 10 timer siden

Over 14.000 døde i USA

Over 14.000 personer er nå døde som følge av koronaviruset i USA. Det viser ferske tall fra John Hopkins University, som kommer med sin daglige rapport.

P4 - 10 timer siden

Frykter unge skremmes vekk fra studier

Flerer frykter nå at koronakrisen vil skremme unge bort fra studier. 15. april er det søknadsfrist for høyere utdanning i Norge.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt