P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:30

P4 - 17 jan. 20 kl. 17:35

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge.
Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge.
Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..
Les mer på P4


Les mer om:
Jon Helgheim, IS, Norge, Medier24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mediedekninenav , IS-kvinnenfår , kritikk
P4 - 17 jan. 20 kl. 17:35

Mediedekningen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

NRK - 03 mai 20 kl. 18:49

Får kritikk etter feilbehandling

En kvinne døde i fjor ved Sørlandet sykehus etter at alvorlig blodfor­gift­ning ble behandlet som forstop­pelse. I en tilsynsrapport retter Fylkesmannen i Agder knusende kritikk mot behandlingen kvinnen fikk, skriver Fædrelandsvennen..

Dagbladet - 08 okt. 19 kl. 04:52

Dommer klemte drapsdømt. Får kritikk

- Jeg kunne ikke nekte kvinnen en klem..

P4 - 03 mai 20 kl. 19:09

Sørlandet sykehus får kritikk

Sørlandet sykehus får knusende kritikk etter at en kvinne døde etter å ikke ha fått nødvendig behnadling for blodforgiftning i fjor. Legen som tok imot henne på legevakten i Vennesla trodde hun led av forstoppelse. I tillegg var det dårlig kommunikasjon mellom de forskjellige avdelingene, så det tok lenger tid enn nødvendig å oppdage feildiagnostiseringen.

NRK - 24 okt. 19 kl. 14:30

Hevder kvinnen haiket

Forsvareren til kvinnen som er siktet etter ambulansekapringen på Torshov, sier kvinnen bare haiket med bilen som ble kjørt av en 32 år gammel mann. Kvinnen og manne fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett..

P4 - 27 feb. 20 kl. 23:12

Koronasmittet kvinne ble sendt med rutefly

Den koronasmittede norske kvinnen fra Tromsø ble sendt hjem med rutefly på grunn av en negativ prøve. Kvinnen er en av tre nordmenn som ble evakuert fra den kinesiske byen Wuhan før helgen. Kvinnen tok en ny test som viste at det var spor av koronavirus hos kvinnen, skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 22 mars 20 kl. 07:39

Kvinne til sykehus etter fall i elv

En kvinne er fløyet til sykehus etter at hun falt ned en skogskrent og havnet i en elv i Øyer i Innlandet. Kvinnen ble meldt savnet ved midnatt og store letemannskaper søkte etter kvinnen i natt. Det måtte ryddes skog for å komme ned til kvinnen og få henne løftet ut.

NRK - 16 jan. 20 kl. 16:40

Vil skjerme barna til IS-kvinnen

Nils Christian Nordhus, advokaten til den IS-siktetede norske kvinnen, sier til VG at han ber om å skjerme hennes to barn når de ankommer Norge i kveld. Kvinnen er siktet for å ha deltatt i en terror-organisasjon..

P4 - 27 feb. 20 kl. 17:45

Virussmittet: - Jeg har det bra

Kvinnen i Tromsø som har fått påvist koronavirus sier hun etter forholdene har det bra. Kvinnen kom hjem lørdag formiddag etter en reise i et av utbruddsområdene i Kina. Til iTromsø forteller hun at alt tar mye lenger tid når man sitter i isolasjon.

P4 - 30 juni 20 kl. 10:08

NAV-direktør: - Alt for mye kritikk

Avtroppende NAV-direktør Sigrun Vågeng sier det har vært alt for mye kritikk og feilinformasjon om NAV. NAV har fått mye kritikk for lange køer, særlig når Norge på to uker gikk fra 65.000 til 291.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flere har tatt plastisk kirurgi

I flere land har det vært en økning i personer som har tatt plastisk kirurgi under koronakrisen. Det meldes det om fra klinikker i USA, Japan, Sør-Korea og Australia. En årsak skal ifølge BBC være at folk nå kan gjemme seg bak munnbind etter at de har rettet på nesen, fylt opp leppene eller tatt botox..

P4 - 15 minutter siden

Sotrbritannia fjerner krav

Nå fjerner Storbritannia karantenekrav for innreisende fra 58 land. Det åpnes blant annet for tilreisende fra Norden, men ikke fra Sverige, melder Sky News. De nye innreisereglene trer i kraft i dag.

P4 - 30 minutter siden

Lite tro på bedring i næringsliv

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet i Norge kommer tilbake til et normalt aktivitetsnivå i år. Det viser en ny undersøkelse fra Opinion. Kun 18 prosent har tro på at næringslivet vil normaliseres i 2020.

P4 - 15 minutter siden

Vil ha anonyme jobbsøknader

SV vil ha anonyme jobbsøknader i alle offentlige virksomheter for å unngå diskriminering. SVs Solfrid Lerbrekk sier til Dagsavisen at forskjellige rapporter har vist de siste årene at navn og bakgrunn har for mye å si, når det er kvalifikasjonene og erfaringene folk bør ansettes på. Regjeringen lanserte i fjor et prøveprosjekt med anonyme søknader til jobber i staten, men Lerbrekk mener det ikke er noen grunn til å vente med å innføre dette over alt..

P4 - 45 minutter siden

Sliter med å følge med på hva barna gjør

Tre av ti foreldre synes det er vanskelig å holde oversikt over hva barna gjør på nettet. Det kommer frem i en ny undersøkelse fra Medietilsynet. De oppfordrer nå foreldre til å bruke ferien til å snakke med barna om nettvett.

P4 - 1 time siden

Nye reiseråd i dag

- Det er idiotisk om vi ødelegger dugnaden som har sørget for det lave smittetrykket vi har her til lands. Det mener professor i sosialmedisin ved NTNU, Steinar Westin. I dag blir det klart hvilke europeiske land nordmenn kan reise til uten å havne i karantene.

P4 - 1 time siden

Stenger alle skoler

Hongkong stenger alle skoler på grunn av et nytt smitteutbrudd. Det melder South China Morning Post. Det er oppdaget 42 nye tilfeller, og 34 av dem har blitt smittet i Hongkong.

P4 - 1 time siden

Nesten ingen ble smittet på byen

En stor andel av de som har blitt smittet av koronaviruset etter at Norge åpnet opp igjen, har blitt smittet i private hjem. Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av ukesrapportene til Folkehelseinstiuttet fra 25. mai til 5.

P4 - 1 time siden

Folk reagerer på tette køer i familieparker

Flere som har vært på besøk i familieparker reagerer på tette køer og lite smittevern. På Tusenfryds Facebook-side forteller besøkende om lange køer og noen sier smittevernsreglene ikke blir overholdt, skriver VG. Markedssjef Erik Røhne Andersen sier de tar tilbakemeldingene seriøst og at de har gjort en rekke tiltak.

P4 - 1 time siden

Salat med deilig chevre og varmrøkt laks

Christer viser deg hvordan du lager en lett og deilig salat til sommeren!.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt