VG > Økonomi

Thursday, 19 October, 01:48

VG - 22 Sep 17 kl. 20:56

McCain sier nei til helselovforslag

WASHINGTON, D.C. (VG) For andre gang på kort tid ser den republikanske senatoren John McCain ut til å ødelegge Donald Trumps drøm om ny helselov..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington, John McCain, Donald Trumps

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: McCain, sier, nei, til, helselovforslag
NRK - 25 Sep 17 kl. 19:41

Legene gir McCain dårlige odds

Den amerikanske senatoren John McCain sier legene har sagt til ham at det er små sjanser for at han vil klare å overvinne hjernekreften. McCain ble operert for hjernesvulst i juli..

NRK - 30 May 17 kl. 04:20

McCain frykter Putin

– Russlands president Putin er en større trussel mot verden enn IS, og president Trump gjør meg nervøs, sier den republikanske senatoren John McCain til den australske TV-kanalen ABC. Det er særlig innblanding i valg i andre land som bekymrer McCain..

NRK - 30 May 17 kl. 04:20

McCain frykter Putin mer enn IS

– Russlands president Putin er en større trussel mot verden enn IS, og president Trump gjør meg nervøs, sier den republikanske senatoren John McCain til den australske TV-kanalen ABC. Det er særlig innblanding i valg i andre land som bekymrer McCain..

P4 - 20 Jul 17 kl. 05:09

John McCain har hjernesvulst

Senator og tidligere presidentkandidat for Republikanerne, John McCain, har fått påvist hjernesvulst. Det skal dreie seg om en såkalt glioblastom, en aggressiv form for kreft i hjernen, sier familien i en pressemelding. De sier videre at det nå skal vurderes flere behandlingsalternativer.

P4 - 30 May 17 kl. 05:24

- Putin større trussel enn IS

- Vladimir Putin er en større trussel for verden enn IS. Det hevder den republikanske senatoren og tidligere presidentkandidaten, John McCain. Han viser til den påståtte russiske innblandingen i presidentvalget.

Dagbladet - 20 Jul 17 kl. 02:14

Senator John McCain har fått påvist hjernesvulst

Det sier McCain og familien i en uttalelse..

Dagbladet - 20 Jul 17 kl. 02:14

Senator McCain har fått påvist hjernesvulst

Det sier McCain og familien i en uttalelse..

NRK - 20 Jul 17 kl. 02:23

Mccain har hjernesvulst

Den republikanske senatoren John Mccain er blitt diagnostisert med hjernesvulst. Svulsten ble oppdaget da 80 år gamle Mccain ble operert for en blodpropp..

NRK - 11 Aug 17 kl. 09:21

McCain vil øke i Afghanistan

Senator John McCain, som er Republikanernes leder i Senatets forsvarskomité, la torsdag fram en strategi som kan øke USAs antiterrorinnsats i Afghanistan. McCain vil gi mer støtte til afghanske sikkerhetsstyrker og sette strenge krav til myndighetene..

NRK - 25 Jul 17 kl. 21:26

McCain ber partiene samarbeide

Senator John McCain ber partiene i Senatet samarbeide når de nå skal debattere helsereform. – Jeg vil ikke stemme for forslaget slik det er nå, sa McCain i en tale til senatorene..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Professor: Kan bli krig mellom Assad og kurderne i Syria

Syrias demokratiske styrker har nå kontroll over hele Raqqa, men kampene og lidelsene i Syria er langt fra over..

VG - 2 timer siden

Marihuana for millioner opp i røyk

Tonnevis av marihuana verdt millioner av dollar gikk bokstavelig talt opp i røyk under skogbrannene i Nord-California. Det er krise for en bransje som neste år blir fullstendig legalisert..

VG - 4 timer siden

Tidligere forsvarstopper slakter regjeringens nye plan for Hæren

To tidligere forsvarstopper tar et kraftig oppgjør med planen for den nye hæren. – Dette handler om liv og død, mener general Kjell Grandhagen..

VG - 4 timer siden

Derfor er det stor uro i Catalonia

Uansett om Catalonia erklærer selvstendighet eller ikke, er Spania et skritt nærmere den største politiske krisen i landets moderne historie..

VG - 5 timer siden

Traff på død elg i tre

Svenske Andreas Kling trodde ikke sine egne øyne da han startet jaktdagen på elgjaktens første dag..

VG - 5 timer siden

Peshmerga-talsmann til VG: – Vesten har sviktet oss

ISTANBUL (VG) Etter 48 timer er lynoffensiven i Nord-Irak over. Kurdernes president Barzani lover at uavhengighetskampen ikke var forgjeves..

VG - 8 timer siden

Drept soldats mor mener Trump viser sønnen mangel på respekt

Moren til soldaten som ble drept i Niger 4. oktober, reagerer på måten Trump forholdt seg til familien på etter sønnens død..

VG - 7 timer siden

Denne sjokkvideoen fikk to sparket

De to sikkerhetsvaktene som halte passasjeren David Dao skrikende og blødende ut av et overbooket United Airlines-fly, etter at de hadde påført ham brukket nese, hjernerystelse og utslåtte tenner, har nå fått sparken..

VG - 7 timer siden

Jeff Sessions vil ikke avsløre innholdet i samtaler med president Trump

WASHINGTON, D.C. (VG) USAs justisminister ville onsdag ikke svare på spørsmål fra Senatet om Donald Trump ba ham fjerne tidligere FBI-direktør James Comey på grunn av Russland-etterforskningen..

VG - 8 timer siden

E-sjefen: – Vanskelig å se for seg at Russland ikke har scenarioer for Svalbard

Sjefen for etterretningstjenesten avviser at Russland øvde på invasjon av Svalbard i september. Men han tror den norske øygruppen inngår i russernes planer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt