VG > Økonomi

Sunday, 24 June, 22:15

VG - 22 Sep 17 kl. 20:56

McCain sier nei til helselovforslag

WASHINGTON, D.C. (VG) For andre gang på kort tid ser den republikanske senatoren John McCain ut til å ødelegge Donald Trumps drøm om ny helselov..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington, John McCain, Donald Trumps

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: McCain, sier, nei, til, helselovforslag
NRK - 25 Sep 17 kl. 19:41

Legene gir McCain dårlige odds

Den amerikanske senatoren John McCain sier legene har sagt til ham at det er små sjanser for at han vil klare å overvinne hjernekreften. McCain ble operert for hjernesvulst i juli..

NRK - 30 May 17 kl. 04:20

McCain frykter Putin mer enn IS

– Russlands president Putin er en større trussel mot verden enn IS, og president Trump gjør meg nervøs, sier den republikanske senatoren John McCain til den australske TV-kanalen ABC. Det er særlig innblanding i valg i andre land som bekymrer McCain..

NRK - 30 May 17 kl. 04:20

McCain frykter Putin

– Russlands president Putin er en større trussel mot verden enn IS, og president Trump gjør meg nervøs, sier den republikanske senatoren John McCain til den australske TV-kanalen ABC. Det er særlig innblanding i valg i andre land som bekymrer McCain..

P4 - 20 Jul 17 kl. 05:09

John McCain har hjernesvulst

Senator og tidligere presidentkandidat for Republikanerne, John McCain, har fått påvist hjernesvulst. Det skal dreie seg om en såkalt glioblastom, en aggressiv form for kreft i hjernen, sier familien i en pressemelding. De sier videre at det nå skal vurderes flere behandlingsalternativer.

P4 - 30 May 17 kl. 05:24

- Putin større trussel enn IS

- Vladimir Putin er en større trussel for verden enn IS. Det hevder den republikanske senatoren og tidligere presidentkandidaten, John McCain. Han viser til den påståtte russiske innblandingen i presidentvalget.

Dagbladet - 20 Jul 17 kl. 02:14

Senator John McCain har fått påvist hjernesvulst

Det sier McCain og familien i en uttalelse..

Dagbladet - 20 Jul 17 kl. 02:14

Senator McCain har fått påvist hjernesvulst

Det sier McCain og familien i en uttalelse..

NRK - 20 Jul 17 kl. 02:23

Mccain har hjernesvulst

Den republikanske senatoren John Mccain er blitt diagnostisert med hjernesvulst. Svulsten ble oppdaget da 80 år gamle Mccain ble operert for en blodpropp..

NRK - 11 Aug 17 kl. 09:21

McCain vil øke i Afghanistan

Senator John McCain, som er Republikanernes leder i Senatets forsvarskomité, la torsdag fram en strategi som kan øke USAs antiterrorinnsats i Afghanistan. McCain vil gi mer støtte til afghanske sikkerhetsstyrker og sette strenge krav til myndighetene..

NRK - 25 Jul 17 kl. 21:26

McCain ber partiene samarbeide

Senator John McCain ber partiene i Senatet samarbeide når de nå skal debattere helsereform. – Jeg vil ikke stemme for forslaget slik det er nå, sa McCain i en tale til senatorene..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Erdogan erklærer valgtriumf – kaller valget «en seier for demokratiet»

ANKARA/ISTANBUL (VG) Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan (65) erklærer valgseier. Men opposisjonen stoler ikke på opptellingen..

VG - 2 timer siden

Narkobeslag på nesten to tonn i seilbåt ved Kanariøyene

I skjulte rom i seilbåten «Pepper Sauce» fant spansk politi 1850 kilo kokain..

VG - 6 timer siden

Sjekk sola! Optisk fenomen vekker oppsikt

Lysfenomenet «halo» som danner det som ser ut som en glorie rundt solen på Østlandet i dag, er ifølge meteorologene relativt vanlig..

VG - 9 timer siden

Forbønn, makt og penger

VG skal ha ros for å rette søkelys mot den praksis enkelte «helbredelsespredikanter» bedriver..

VG - 9 timer siden

Pårørende: Maren (24) lå dødssyk på Radiumhospitalet - fant tre nattevakter sovende

Radiumhospitalet, natt til 14. Februar 2017: Kreftsyke Maren Friberg (24) har store magesmerter og ringer i alarmen for å få morfin. Ingen sykepleier kommer.

VG - 12 timer siden

Kjære ungdommer! (Og eventuelt voksne som måtte trenge å høre det)

Ungdomstiden kan være tøff. Du må stå imot press fra mange kanter om å levere og å prestere. Om å ikke være for mye, og ikke for lite, av alt mulig..

VG - 16 timer siden

Blanke ark uten fargestifter

Ella i NRKs «Skam»-oppfølger fremstilles ikke som spesiell, lovende, sprudlende eller spennende. Det gjør serien «Blank» oppsiktsvekkende..

VG - 17 timer siden

Drap og nasjonale traumer

Når et brutalt drap som det på Sjøvegan forblir uoppklart, påfører det de etterlatte, lokalsamfunnet og hele Norge et traume..

VG - Igår: 21:10

Titalls tusen demonstrerte mot brexit i London

Titalls tusen mennesker demonstrerte lørdag i London med krav om at det holdes en ny folkeavstemning om Storbritannias EU-utmelding..

VG - Igår: 12:53

33 gravide kvinner i surrogati-ring fengslet

En kineser og fire andre ledere av en ulovlig surrogati-virksomhet i Phnom Penh, er mistenkt for å ha solgt surrogatbabyer til foreldre i Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt