NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:39

NRK - 11 Apr 19 kl. 17:20

May vil ha tverrpolitisk enighet

Storbritannias statsminister Theresa May mener regjering og opposisjon har plikt til å forsøke å finne et kompromiss om brexit. – Jeg mener vi nå må presse på i raskt tempo, sa statsministeren da hun oppdatert Underhuset om brexit torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Theresa May, Underhuset

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, vilha , tverrpolitisk, enighet
Hegnar.no - 09 Apr 19 kl. 18:51

Ingen tverrpolitisk brexit-enighet

Hegnar.no - 11 Apr 19 kl. 17:13

- Vi må presse på

Theresa May vil presse på for tverrpolitisk enighet..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 20:00

Muslimfiendtlighet og en gryende tverrpolitisk enighet | Cora Alexa Døving og Claudia Lenz

Ekstremisme og terrorisme er viktige referanser. Men det kan også gjøre oss blinde for andre former for fiendtlighet..

VG - 19 Dec 18 kl. 21:02

Hylles av norske politikere: – Jeg tror ikke alle forstår hvor stort dette er, sier Knut Arild Hareide (KrF)

Selv om ingen av dem heier på United, så er det tverrpolitisk enighet om at det er fantastisk at Ole Gunnar Solskjær blir manager for Manchester United..

E24 - 06 Jun 19 kl. 06:28

Senatet ønsker å blokkere Trumps våpensalg til Saudi-Arabia

Det ligger nok en gang an til tverrpolitisk enighet i Senatet om president Donald Trumps våpenhandel med Saudi-Arabia, men nok en gang kan Trump legge ned veto..

NRK - 04 Jun 19 kl. 04:09

Enighet i oljemeklingen

Det er oppnådd enighet mellom partene i oljemeklingen. Det bekrefter Riksmeklerens kontor til NRK. Lederne og Norsk Olje- og Gass fortsatte på overtid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt.

Aftenposten - 24 May 19 kl. 13:40

VG: Ingen streik i staten – enighet i meklingen

Det blir ingen streik i staten etter at partene kom til enighet hos Riksmekleren, melder VG. Enighet kommer nesten 14 timer etter den opprinnelige fristen..

NRK - 15 Dec 18 kl. 21:56

Enighet om klimaavtalen

Etter to uker med harde klimaforhandlinger kom verdens land til enighet i Polen..

Hegnar.no - 29 Jan 19 kl. 06:33

Tverrpolitisk støtte til FM-forlengelse

Både Aps Trond Giske, Frps Morten Wold og dab-kritiker Thor Viksveen ønsker forlenget levetid for FM-nettet etter at Kulturdepartementet ba om en ny utredning..

NRK - 26 Apr 19 kl. 05:26

Enighet i journalistoppgjøret

Mediebedriftenes Landsforening (MBL) og Norsk Journalistlag er enige om årets tariffoppgjør. Partene kom natt til fredag til en enighet som innebærer en økning i minstelønnssatsene på 10.500 kroner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 45 minutter siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 4 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 5 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 5 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt