NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:51

NRK - 11 Apr 19 kl. 17:20

May vil ha tverrpolitisk enighet

Storbritannias statsminister Theresa May mener regjering og opposisjon har plikt til å forsøke å finne et kompromiss om brexit. – Jeg mener vi nå må presse på i raskt tempo, sa statsministeren da hun oppdatert Underhuset om brexit torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Theresa May, Underhuset

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, vilha , tverrpolitisk, enighet
Hegnar.no - 09 Apr 19 kl. 18:51

Ingen tverrpolitisk brexit-enighet

Hegnar.no - 11 Apr 19 kl. 17:13

- Vi må presse på

Theresa May vil presse på for tverrpolitisk enighet..

VG - 19 Dec 18 kl. 21:02

Hylles av norske politikere: – Jeg tror ikke alle forstår hvor stort dette er, sier Knut Arild Hareide (KrF)

Selv om ingen av dem heier på United, så er det tverrpolitisk enighet om at det er fantastisk at Ole Gunnar Solskjær blir manager for Manchester United..

NRK - 15 Dec 18 kl. 21:56

Enighet om klimaavtalen

Etter to uker med harde klimaforhandlinger kom verdens land til enighet i Polen..

Hegnar.no - 29 Jan 19 kl. 06:33

Tverrpolitisk støtte til FM-forlengelse

Både Aps Trond Giske, Frps Morten Wold og dab-kritiker Thor Viksveen ønsker forlenget levetid for FM-nettet etter at Kulturdepartementet ba om en ny utredning..

NRK - 26 Apr 19 kl. 05:26

Enighet i journalistoppgjøret

Mediebedriftenes Landsforening (MBL) og Norsk Journalistlag er enige om årets tariffoppgjør. Partene kom natt til fredag til en enighet som innebærer en økning i minstelønnssatsene på 10.500 kroner.

P4 - 25 Apr 19 kl. 17:17

Enighet i finansoppgjøret

Partene i finansoppgjøret har kommet til enighet. Enigheten innebærer et generelt tillegg på 9200 kroner på alle trinn. Lønnsrammen er på linje med øvrige oppgjør..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 21:24

Enighet i EU om opphavsrett på nettet

EU har kommet til enighet om et kontroversielt nytt direktiv om digital opphavsrett..

NRK - 30 Apr 19 kl. 22:32

Noe enighet i lønnsoppgjøret i NRK

Norsk Journalistlag og NRK har kommet til enighet i lønnsforhandlingene, mer enn sju timer på overtid. Lønnen til de ansatte økes med minst 2,7 prosent. Blant andre Norsk Tjenestemannslag og Tverrfaglig Forening forhandler fremdeles.

Hegnar.no - 08 Feb 19 kl. 08:47

Nærmer seg enighet

Republikanerne og Demokratene i Kongressen nærmer seg en enighet om en budsjettavtale i USA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

DNB har retta opp i feil

DNB melder at dei har retta opp feilen som gjorde at mange kunder vart trukne dobbelt ved VISA-transaksjonar det siste døgnet. Banken beklager hendinga og seier dei overvaker systema sine, slik at dei kan rette opp eventuelle andre problem..

NRK - 45 minutter siden

Bankmann sikta i USA

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innverknad i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til dåværande valkampsjef Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

NRK - 45 minutter siden

Bankmann sikta for mutingar

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innflytelse i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

NRK - 45 minutter siden

Ber om 34,5 millioner kroner ekstra

Rådmannen i Skedsmo ber om 34,5 millioner kroner ekstra til håndtering av det nedlagte søppeldeponiet, ifølge RB. 25 millioner kroner skal gå til oppgradering av området og ni millioner til oppfølging av tiltak og andre forhold rundt deponiet..

NRK - 1 time siden

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 1 time siden

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.

NRK - 2 timer siden

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..

NRK - 3 timer siden

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt