Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 25 August, 05:51

Hegnar.no - 04 Mar 19 kl. 12:35

May beskyldes for brexit-bestikkelse

Labour-medlemmer mener statsminister Theresa May prøver å bestikke dem med distriktsmidler for å stemme for hennes brexit-avtale..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Theresa May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, beskyldes, for, brexit-bestikkelse
NRK - 04 Dec 18 kl. 18:40

Beskyldes for å ha utvist forakt

Opposisjonspartier anklager regjeringsadvokat Geoffrey Cox for å ha utvist forakt for Parlamentet etter at han mandag bare ga fra seg et 45 sider langt sammendrag av et juridisk notat om brexit, som opposisjonen hadde bedt om å få..

Aftenposten - 03 Mar 19 kl. 17:01

MGP-vinner beskyldes for plagiat

Dagen etter at KEiiNO vant årets MGP-finale med det de selv kaller en «musikalsk tapaslåt», beskyldes de for plagiat..

VG - 14 Nov 18 kl. 10:25

D-dag for Therese May – beskyldes for «forræderi»

LONDON (VG) Onsdag ettermiddag kl. 15.00 skal Theresa May prøve å få støtte blant sine ministrer for utkastet til brexit-avtale..

Hegnar.no - 16 Nov 18 kl. 18:51

Stephen Barclay blir ny Brexit-minister - får annen rolle enn Raab

Statssekretær og Brexit-tilhenger Stephen Barclay erstatter Dominic Raab som Brexit-minister. Samtidig tar statsminister Theresa May over Brexit-forhandlingene..

NRK - 21 Feb 19 kl. 10:25

May presses til å utsette brexit

Fire statsråder i Theresa Mays regjering advarer henne mot opprør i Parlamentet om hun ikke utsetter brexit, skriver The Sun. De krever at May slutter å bruke trusselen om en brexit uten avtale i forhandlingene..

NRK - 15 Nov 18 kl. 02:44

May søker nordirsk brexit-støtte

Statsminister Theresa May møtte ledere for det nordirske partiet DUP like etter det ble kjent at den britiske regjeringen støtter utkastet til en brexit-avtale. May er avhengig av DUP for å få flertall for brexit-utkastet i parlamentet..

NRK - 05 Apr 19 kl. 10:03

May ber EU om brexit-utsettelse

Statsminister Theresa May ber i et brev til EU-president Donald Tusk om en utsettelse av brexit til 30. juni. Han har selv foreslått ett års fleksibelt utsettelse av brexit, ifølge flere medier..

NRK - 03 Nov 18 kl. 20:54

Krev ny brexit-avstemming

Meir enn 50 leiande britiske forretningsfolk tek i eit brev til orde for ei ny avstemming om brexit. Brevet skal offentleggjerast i The Sunday Times, melder Reuters. Næringslivsleiarane åtvarar om at brexit kan gi landet problem på handelsfronten..

NRK - 03 Mar 19 kl. 18:30

MGP-vinnere beskyldes for plagiat

Lørdagens MGP-vinnere Keiino beskyldes for plagiat. Flere medlemmer i den europeiske juryen som stemte over de norske kandidatene lørdag, mener sangen ligner på fjorårets finske bidrag. Låtskriver Tom Hugo mener han ikke har gjort noe uvanlig..

NRK - 30 Dec 18 kl. 11:25

Advarer mot å stemme ned May

– Å stemme ned Theresa Mays brexit-avtale med EU kan føre til at det ikke blir noen brexit i det hele tatt. Det sier Storbritannias minister for internasjonal handel Liam Fox til The Sunday Times. Fox er selv ivrig brexit-forkjemper..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 9 timer siden

Transportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen

Kjell Werner Johansen ved Transportøkonomisk institutt mener bilistene i distriktene kommer til å merke bompengekuttene mest til regjeringens bompengekutt..

Hegnar.no - 10 timer siden

Siv Jensen var klar til å ta Frp ut av regjering

Siv Jensen kunne ha trukket Frp ut av regjering hvis partiet ikke hadde fått nok gjennomslag i bompengeforhandlingene..

Hegnar.no - 13 timer siden

Hyttemeglere jubler, men har ingen grunn til det

Sjøhyttemeglerne Gustav Sædberg og Tore Solberg jubler over en fantastisk sommer. Men fasiten viser færre salg og lavere priser..

Hegnar.no - 14 timer siden

Næringsministeren høster voldsom kritikk for avtale med Brasil

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) forsvarer at Norge inngår handelsavtale med Brasil mens Amazonas brenner. Han høster sterk kritikk fra flere hold..

Hegnar.no - 14 timer siden

Regnskogfondet har samlet inn millioner i forbindelse med Amazonas-branner

Regnskogfondet har de siste dagene samlet inn 5,8 millioner kroner via Facebook i forbindelse med skogbrannene i Amazonas. Det opplyser organisasjonen til NTB..

Hegnar.no - 16 timer siden

Røde Kors ber folk avsløre hemmelige sopp- og bærsteder "for egen sikkerhet"

Nordmenn har for tradisjon ikke å fortelle hvor de beste stedene for bær- og soppsanking er. Det kan gjøre leteaksjoner vanskeligere, ifølge Røde Kors..

Hegnar.no - 16 timer siden

EU vil svare på Trumps tolltrussel

EU kommer til å svare dersom president Donald Trump gjør alvor av trusselen om å innføre høy toll på fransk vin, sier EU-president Donald Tusk..

Hegnar.no - 20 timer siden

Russisk robot har problemer i verdensrommet

Den menneskelignende russiske roboten Fedor har fått problemer etter ankomsten ved den internasjonale romstasjonen ISS..

Hegnar.no - 20 timer siden

- Har en bedre høst i vente

Markedene har hatt en volatil start på høsten, men utsiktene er mer positive enn mange hadde ventet, mener investeringssjef Jay Pelosky i TPW Investment Management. .

Hegnar.no - 22 timer siden

Trump om Danmarks statsminister: - En vidunderlig kvinne

To dager etter at Donald Trump kalte Danmarks statsminister avvisning av Grønland-kjøp for «vemmelig», kaller han henne for «en vidunderlig kvinne»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt