NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 09:16

NRK - 06 Dec 18 kl. 09:46

May advarer: Kan ende uten Brexit

Det finnes tre alternativer i Brexit-forhandlingene sier storbrittannias statsminister Theresa May. Det er hennes avtale, ingen avtale eller at Brexit ikke skjer. May har forhandlet frem en avtale med EU, men parlamentet har ikke godkjent den enda..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brexit, Theresa May, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, advarerKan , ende, uten, Brexit
Hegnar.no - 17 Nov 18 kl. 08:23

NHO advarer mot brexit uten avtale

Faren øker for en britisk skilsmisse med EU uten avtale, mener NHO-topp som advarer mot et krisescenario for norske bedrifter. .

NRK - 19 Sep 18 kl. 11:18

Flere ungdommer til videregående skole

Regjeringen setter av 70 millioner kroner for at ungdommer som kommer til Norge uten grunnskoleutdanning, skal fylle hullene på videregående skole. Jan Tore Sanner (H) påpeker at ungdommene det gjelder har formelle rettigheter, uten reelle muligheter.

E24 - 17 Nov 18 kl. 08:37

NHO advarer mot brexit uten avtale

Faren øker for en britisk skilsmisse med EU uten avtale, mener NHO-topp som advarer mot et krisescenario for norske bedrifter..

NRK - 17 Oct 18 kl. 06:29

KS frykter lite ansvar til fylkene

Regionreformen kan i verste fall ende opp uten den store overføringen av ansvar og oppgaver som politikerne lovet, advarer KS. Fredag legger regjeringen fram forslaget til hvilke oppgaver landets fylker skal få, basert på avtalen med KrF..

Hegnar.no - 11 Nov 18 kl. 08:27

Stoltenberg advarer Macron

- Europa har ikke styrke nok til å greie seg uten USA..

Dagbladet - 13 Oct 18 kl. 07:36

Kong Harald vil ta opp menneske­rettigheter med Kina, men advarer mot å bli stående igjen på perrongen

- Kina er en av verdens raskest ledende økonomier,.

NRK - 22 Aug 18 kl. 20:48

Brist i demningen - E39 stengt

Demningen ved Munkebotn i Bergen har gitt seg og det er stor vannføring i området. Politiet advarer folk mot å bevege seg i nordgående retning mot Eidsvåg. E39 er stengt i begge retninger..

Hegnar.no - 17 Sep 18 kl. 13:18

Brexit uten avtale kan medføre enorme kostnader

Britisk økonomi kan bli påført betydelige kostnader dersom EU og Storbritannia ikke klarer å få på plass en skilsmisseavtale, advarer IMF..

Hegnar.no - 31 Aug 18 kl. 12:55

Norsk eller canadisk løsning for Storbritannia?

Storbritannia kan ikke få alle fordelene ved en «norsk» tilknytning til EU uten tilsvarende forpliktelser, advarer regjeringen i Frankrike.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Branntilløp i en barnehage

Det er meldt om branntilløp i en barnehage på Kongshavn, ved Arendal. Foreløpig opplysninger tilsier at alle skal være ute av bygget, skriver politiet i Agder på sin Twitter-konto..

NRK - 15 minutter siden

Foreslår Löfven som statsminister

Fredag skal riksdagen i Sverige stemme om Stefan Löfven skal fortsette som statsminister, skriver Aftonbladet. Forslaget er en regjering med Miljöpartiet og Socialdemokraterna, sa talsmann for riksdagen på en pressekonferanse i dag..

NRK - 30 minutter siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 45 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt