NRK > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:14

NRK - 06 Dec 17 kl. 21:35

May: Vil ikke bidra til fred

Storbritannias statsminister Theresa May sier hun er uenig med USAs president Donald Trump i spørsmålet om Jerusalem. May sier avgjørelsen ikke vil bidra til fred. Også Tysklands statsminister Angela Merkel tar avstand fra Trumps avgjørelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Theresa May, USAs, Donald Trump, Jerusalem, Tysklands, Angela Merkel, Trumps

Dele artikeln

30 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, Vil, ikke, bidra, til, fred
Dagbladet - 12 Apr 18 kl. 10:32

- Norge har ikke vurdert å bidra i Syria-angrep

I 2011 slapp norske jagerfly nærmere 600 bomber over Libya. Denne gang har vi ikke vurdert å bidra, ifølge utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

P4 - 17 Apr 18 kl. 14:45

– Skammelig at organisasjoner må bidra med nødhjelp

Reagerer på at organisasjoner må bidra med nødhjelp. – Det er skammelig at frivillige organisasjoner må bidra til at barn ikke sulter på norske asylmottak. Det sier SVs Karin Andersen.

P4 - 27 Mar 18 kl. 05:50

Øker innsatsen mot arbeidslivskriminalitet

Økokrim blir nå hentet inn i dugnaden mot arbeidslivskriminalitet. Sjef for Økokrim, Trond Eirik Schea sier til Klassekampen at de har fått en endring i oppdraget sitt. Nå skal de bidra mer nasjonalt i innsatsen både på straffesakssiden, forvaltningssiden og forebyggingssiden - i tillegg til å bidra til kompetanseheving og metodeutvikling i politidistriktene..

P4 - 23 Jan 18 kl. 12:50

- Uheldig at staten ikke klarer å være et forbilde

- Det er svært uheldig at staten ikke klarer å være et forbilde for mangfold i ansettelsesprosesser. Det sier Likestilling-og diskrimineringsombud Hanne Bjustrøm. I dag presenterte Fafo en rapport som viser at staten ikke er noe forbilde for å bidra til mangfold i arbeidslivet når de ansetter.

P4 - 10 Apr 18 kl. 18:45

Ingen Zucca i VM

Mats Zuccarello blir ikke med Norge til VM på grunn av en kneskade. Det bekrefter han selv overfor Nettavisen. 30-åringen har slitt med kneet hele sesongen.

E24 - 17 Nov 17 kl. 16:34

Analytikere: Tesla-lastebil kan bidra til lavere oljepris – på sikt

Teslas nye lastebil spås en vanskelig start, men kan på sikt bidra til å sende oljeprisen nedover, mener oljeanalytikere..

VG - 13 May 18 kl. 15:37

Rosenborg-spilleren har ikke spilt på 1,5 år: Slik bidrar han i «ny» rolle

TRONDHEIM (VG) Magnus Stamnestrø (26) har ikke spilt i Eliteserien siden oktober 2016. En kinkig kneskade har vært årsaken, men trønderen har brukt skadeavbrekket til å bidra for klubben på andre måter..

Dagbladet - 19 Aug 17 kl. 06:00

Ernas kunnskapsløse korstog mot formuesskatten

Statsminister Erna Solberg sier hun ikke er bekymret over at tusenvis vil slippe å bidra til fellesskapet. Det er jeg..

VG - 18 Feb 18 kl. 15:57

Sverige åpen for å bidra til FN-styrke i Øst-Ukraina

MÜNCHEN (VG) Sverige vil kunne bidra med soldater til en fredsbevarende FN-styrke i det østlige Ukraina hvis Russland og Vesten blir enige..

Dagbladet - 15 May 18 kl. 18:30

- Jeg orker ikke tanken på hva jeg utsetter barna for ved å gå i bunad på 17. mai

Camilla Ahamath håper innlegget vil bidra til at flere skjønner at rasisme faktisk finnes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 May 18 kl. 13:00

Det er nå journaliststreik i NRK

1700 medlemmer av Norsk Journalistlag (NJ) i NRK er nå i streik fordi det er brudd i meklingen mellom NJ og arbeidsgiver Spekter/NRK. Det betyr at ingen NJ-medlemmer ansatt i NRK lager innhold for radio, tv eller nrk.no, så lenge streiken varer..

NRK - 15 May 18 kl. 12:09

-Uakseptabel svekkelse av beredskap

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å flytte 6 helikoptre til Rygge, og kun la 3 helikoptre stå igjen på Bardufoss.- Dette er en helt uakseptabel svekkelse av beredskapen, uttaler stortingsrepresentantene fra Arbeiderpartiet i Troms..

NRK - 15 May 18 kl. 12:37

Arbeidsulykke i Tvedestrand

Luftambulansen og nødetatene rykket ut etter at en mann havnet i klem i en arbeidsulykke i Tvedestrand. Personen skal være livstruende skadd. Arbeidsulykken skjedde på anleggsområdet til den nye E18 mellom Tvedestrand og Arendal, skriver Agderposten..

NRK - 15 May 18 kl. 12:38

Overfylte sykehus i Gaza

Røde Kors sier kapasiteten ved sentralsykehuset i Gaza er sprengt etter det som omtales som den dødeligste dagen siden 2014. Tirsdag er det varslet nye demonstrasjoner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:55

Det blir streik i NRK

Det er brudd i meklingen mellom Norsk Journalistlag og NRK/Spekter. 1700 medlemmer i Norsk Journalistlag går ut i streik fra 13:01 tirsdag..

NRK - 15 May 18 kl. 11:44

Vil styrke nødhjelpen til Jemen

Nødhjelpen til krigsherjede Jemen og Kongo foreslås økt i revidert nasjonalbudsjett. – De humanitære behovene globalt er økende, fastslår regjeringen i forslaget. Budsjettposten «nødhjelp og humanitær bistand» skal derfor økes med 116,2 millioner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

NRK - 15 May 18 kl. 11:33

2,5 millionar kroner til Vikersund

Vikersund hoppsenter får 2,5 millionar kroner i revidert statsbudsjett, melder Bygdeposten. Aldri før har eit idrettsanlegg fått driftsmidlar over statsbudsjettet..

NRK - 15 May 18 kl. 11:41

– Dommen vil bli anket

Forsvarer Aasmund Olav Sandland kommenterer dommen mot Angelica som døde 13 år gammel..

NRK - 15 May 18 kl. 11:42

Nye uroligheter i Gaza

Nye uroligheter i Gaza.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt