NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

NRK - 06 Dec 17 kl. 21:35

May: Vil ikke bidra til fred

Storbritannias statsminister Theresa May sier hun er uenig med USAs president Donald Trump i spørsmålet om Jerusalem. May sier avgjørelsen ikke vil bidra til fred. Også Tysklands statsminister Angela Merkel tar avstand fra Trumps avgjørelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Theresa May, USAs, Donald Trump, Jerusalem, Tysklands, Angela Merkel, Trumps

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, Vil, ikke, bidra, til, fred
E24 - 17 Nov 17 kl. 16:34

Analytikere: Tesla-lastebil kan bidra til lavere oljepris – på sikt

Teslas nye lastebil spås en vanskelig start, men kan på sikt bidra til å sende oljeprisen nedover, mener oljeanalytikere..

Dagbladet - 19 Aug 17 kl. 06:00

Ernas kunnskapsløse korstog mot formuesskatten

Statsminister Erna Solberg sier hun ikke er bekymret over at tusenvis vil slippe å bidra til fellesskapet. Det er jeg..

Hegnar.no - 22 Sep 17 kl. 08:22

Ikea satser på elbiler

Håper satsningen ikke bare vil bidra til mindre utslipp av karbondioksid, men også gjøre elbiler billigere..

Aftenposten - 07 Dec 17 kl. 19:30

Ina (13): Ikke alle gleder seg til jul, men vi kan hjelpe

Si ;D-innlegg: Det lille ekstra kan bidra til at mange barn får en hyggelig jul..

P4 - 30 Aug 17 kl. 07:43

MDG kan gi budsjettstøtte

Miljøpartiet de Grønne kan gi budsjettstøtte til en regjering de selv ikke er en del av. Men bare om de får nok grønn politikk i retur, sier nasjonal talsperson for partiet, Une Bastholm, til Aftenposten. De tror likevel det er mer sannsynlig å støtte en regjering med Jonas Gahr Støre som statsminister, da de ikke vil bidra til flertall for et budsjett med Frp i regjering..

Hegnar.no - 29 Aug 17 kl. 06:00

Klimaendringer vil bidra til høyest elforbruk som sommeren

Mot slutten av århundret vil klimaendringene trolig ha ført til at elforbruket i Europa vil være på sitt høyeste om sommeren, ikke vinteren..

NRK - 10 Oct 17 kl. 19:26

Catalonia: – Må redusere spenningen

Catalonias regionspresident Carles Puigdemont sier i en tale at det er viktig å redusere spenningen og ikke bidra til å øke den med verken ord eller handlinger..

Aftenposten - 21 Oct 17 kl. 19:00

Mangfoldsnaivistene i Høyre | Hadia Tajik

Hvis Frp er bøllene i integreringsdebatten, så er Høyre de puslete gutta som gjerne henger med bøllene, men som selv ikke har så mye å bidra med..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt