NRK > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:10

NRK - 06 Dec 17 kl. 21:35

May: Vil ikke bidra til fred

Storbritannias statsminister Theresa May sier hun er uenig med USAs president Donald Trump i spørsmålet om Jerusalem. May sier avgjørelsen ikke vil bidra til fred. Også Tysklands statsminister Angela Merkel tar avstand fra Trumps avgjørelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Theresa May, USAs, Donald Trump, Jerusalem, Tysklands, Angela Merkel, Trumps

Dele artikeln

30 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, Vil, ikke, bidra, til, fred
P4 - 23 Jan 18 kl. 12:50

- Uheldig at staten ikke klarer å være et forbilde

- Det er svært uheldig at staten ikke klarer å være et forbilde for mangfold i ansettelsesprosesser. Det sier Likestilling-og diskrimineringsombud Hanne Bjustrøm. I dag presenterte Fafo en rapport som viser at staten ikke er noe forbilde for å bidra til mangfold i arbeidslivet når de ansetter.

E24 - 17 Nov 17 kl. 16:34

Analytikere: Tesla-lastebil kan bidra til lavere oljepris – på sikt

Teslas nye lastebil spås en vanskelig start, men kan på sikt bidra til å sende oljeprisen nedover, mener oljeanalytikere..

Dagbladet - 19 Aug 17 kl. 06:00

Ernas kunnskapsløse korstog mot formuesskatten

Statsminister Erna Solberg sier hun ikke er bekymret over at tusenvis vil slippe å bidra til fellesskapet. Det er jeg..

Hegnar.no - 22 Sep 17 kl. 08:22

Ikea satser på elbiler

Håper satsningen ikke bare vil bidra til mindre utslipp av karbondioksid, men også gjøre elbiler billigere..

Aftenposten - 07 Dec 17 kl. 19:30

Ina (13): Ikke alle gleder seg til jul, men vi kan hjelpe

Si ;D-innlegg: Det lille ekstra kan bidra til at mange barn får en hyggelig jul..

P4 - 30 Aug 17 kl. 07:43

MDG kan gi budsjettstøtte

Miljøpartiet de Grønne kan gi budsjettstøtte til en regjering de selv ikke er en del av. Men bare om de får nok grønn politikk i retur, sier nasjonal talsperson for partiet, Une Bastholm, til Aftenposten. De tror likevel det er mer sannsynlig å støtte en regjering med Jonas Gahr Støre som statsminister, da de ikke vil bidra til flertall for et budsjett med Frp i regjering..

Hegnar.no - 29 Aug 17 kl. 06:00

Klimaendringer vil bidra til høyest elforbruk som sommeren

Mot slutten av århundret vil klimaendringene trolig ha ført til at elforbruket i Europa vil være på sitt høyeste om sommeren, ikke vinteren..

P4 - 07 Feb 18 kl. 10:55

Flertall for ny legevaktordning

Opposisjonen på Stortinget vil endre kravene til bakvakter ved den kommunale legevakttjenesten. Dermed går det mot et nytt flertall for en ny legevaktordning. Et av kravene er at leger som ikke er spesialist i allmennmedisin, ikke skal ha vakt alene, og dermed bidra til at belastningen blir mindre..

NRK - 10 Oct 17 kl. 19:26

Catalonia: – Må redusere spenningen

Catalonias regionspresident Carles Puigdemont sier i en tale at det er viktig å redusere spenningen og ikke bidra til å øke den med verken ord eller handlinger..

Aftenposten - 21 Oct 17 kl. 19:00

Mangfoldsnaivistene i Høyre | Hadia Tajik

Hvis Frp er bøllene i integreringsdebatten, så er Høyre de puslete gutta som gjerne henger med bøllene, men som selv ikke har så mye å bidra med..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark 10-8

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge, som nå har to seiere og tre tap hittil i OL, spiller ny kamp søndag kveld lokal tid..

NRK - 30 minutter siden

– Overgrepsdømte bør ha meldeplikt

Barnevoldsutvalget foreslår flere tiltak for å redusere gjentakelsesfaren for personer som er dømt for overgrep mot barn. Meldeplikt etter soning er ett av dem, skriver Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea.

NRK - 30 minutter siden

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Kvinne påkjørt i bergen

En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring..

NRK - 1 time siden

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

NRK - 2 timer siden

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

NRK - 3 timer siden

Kilder: Assad og YPG allierer seg

Syriske myndigheter og USA-støttet, kurdisk milits skal samarbeide mot den tyrkiske offensiven mot et kurdiskkontrollert område i Nord-Syria, ifølge kilder. En samarbeidsavtale skal være meglet fram av Russland, skriver NTB..

NRK - 4 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Siden årsskiftet har Oslo kommune fått inn over 10.000 klager på håndteringen av snøen, skriver Aftenposten. Bymiljøetaten påpeker at det aldri har vært flere maskiner eller folk i sving med brøyting og snørydding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt