NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:53

NRK - 06 Dec 17 kl. 21:35

May: Vil ikke bidra til fred

Storbritannias statsminister Theresa May sier hun er uenig med USAs president Donald Trump i spørsmålet om Jerusalem. May sier avgjørelsen ikke vil bidra til fred. Også Tysklands statsminister Angela Merkel tar avstand fra Trumps avgjørelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Theresa May, USAs, Donald Trump, Jerusalem, Tysklands, Angela Merkel, Trumps

Dele artikeln

30 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, Vil, ikke, bidra, til, fred
Dagbladet - 12 Apr 18 kl. 10:32

- Norge har ikke vurdert å bidra i Syria-angrep

I 2011 slapp norske jagerfly nærmere 600 bomber over Libya. Denne gang har vi ikke vurdert å bidra, ifølge utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

P4 - 17 Apr 18 kl. 14:45

– Skammelig at organisasjoner må bidra med nødhjelp

Reagerer på at organisasjoner må bidra med nødhjelp. – Det er skammelig at frivillige organisasjoner må bidra til at barn ikke sulter på norske asylmottak. Det sier SVs Karin Andersen.

Hegnar.no - 11 Jun 18 kl. 11:19

Stordalen mener Oljefondet må bidra til bedre matsikkerhet

Oljefondet må bidra til en mer bærekraftig matindustri, mener EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen. Utviklingsminister Nikolai Astrup (H) varsler handlingsplan..

P4 - 18 Jun 18 kl. 17:42

Dataspillavhengighet er en lidelse

Verdens Helseorganisasjon, WHO, har bestemt at dataspillavhengighet nå skal regnes som en egen form for psykisk lidelse. WHO mener det vil bidra til å identifisere problemet, og dermed bidra til bedre folkehelse. Foreningen Spillavhengighet Norge er positive, og mener det vil gjøre det enklere for dem som rammes å få hjelp, melder NTB..

P4 - 27 Mar 18 kl. 05:50

Øker innsatsen mot arbeidslivskriminalitet

Økokrim blir nå hentet inn i dugnaden mot arbeidslivskriminalitet. Sjef for Økokrim, Trond Eirik Schea sier til Klassekampen at de har fått en endring i oppdraget sitt. Nå skal de bidra mer nasjonalt i innsatsen både på straffesakssiden, forvaltningssiden og forebyggingssiden - i tillegg til å bidra til kompetanseheving og metodeutvikling i politidistriktene..

P4 - 30 Jun 18 kl. 19:35

Vil ikke ta i mot flere flyktninger

Norge bør ikke hente noen flyktninger fra EU. Det mener tidligere justisminister og Frp-politiker Per-Willy Amundsen. Natt til fredag ble EU-landene enige om at alle må bidra til å løse flykninge- og migrantkrisen.

P4 - 23 Jan 18 kl. 12:50

- Uheldig at staten ikke klarer å være et forbilde

- Det er svært uheldig at staten ikke klarer å være et forbilde for mangfold i ansettelsesprosesser. Det sier Likestilling-og diskrimineringsombud Hanne Bjustrøm. I dag presenterte Fafo en rapport som viser at staten ikke er noe forbilde for å bidra til mangfold i arbeidslivet når de ansetter.

P4 - 10 Apr 18 kl. 18:45

Ingen Zucca i VM

Mats Zuccarello blir ikke med Norge til VM på grunn av en kneskade. Det bekrefter han selv overfor Nettavisen. 30-åringen har slitt med kneet hele sesongen.

E24 - 17 Nov 17 kl. 16:34

Analytikere: Tesla-lastebil kan bidra til lavere oljepris – på sikt

Teslas nye lastebil spås en vanskelig start, men kan på sikt bidra til å sende oljeprisen nedover, mener oljeanalytikere..

VG - 13 May 18 kl. 15:37

Rosenborg-spilleren har ikke spilt på 1,5 år: Slik bidrar han i «ny» rolle

TRONDHEIM (VG) Magnus Stamnestrø (26) har ikke spilt i Eliteserien siden oktober 2016. En kinkig kneskade har vært årsaken, men trønderen har brukt skadeavbrekket til å bidra for klubben på andre måter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 10 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt