NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 23:11

NRK - 06 Dec 17 kl. 21:35

May: Vil ikke bidra til fred

Storbritannias statsminister Theresa May sier hun er uenig med USAs president Donald Trump i spørsmålet om Jerusalem. May sier avgjørelsen ikke vil bidra til fred. Også Tysklands statsminister Angela Merkel tar avstand fra Trumps avgjørelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Theresa May, USAs, Donald Trump, Jerusalem, Tysklands, Angela Merkel, Trumps

Dele artikeln

30 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, Vil, ikke, bidra, til, fred
Dagbladet - 12 Apr 18 kl. 10:32

- Norge har ikke vurdert å bidra i Syria-angrep

I 2011 slapp norske jagerfly nærmere 600 bomber over Libya. Denne gang har vi ikke vurdert å bidra, ifølge utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

Hegnar.no - 11 Oct 18 kl. 08:03

USA vil ikke bidra til gjenoppbygging av Syria

USA vil ikke bidra til gjenoppbygging av Syria så lenge Iran har styrker i landet, sier utenriksminister Mike Pompeo..

Aftenposten - 11 Oct 18 kl. 07:31

USA vil ikke bidra til gjenoppbygging av Syria

USA vil ikke bidra til gjenoppbygging av Syria så lenge Iran har styrker i landet, sier utenriksminister Mike Pompeo..

P4 - 17 Apr 18 kl. 14:45

– Skammelig at organisasjoner må bidra med nødhjelp

Reagerer på at organisasjoner må bidra med nødhjelp. – Det er skammelig at frivillige organisasjoner må bidra til at barn ikke sulter på norske asylmottak. Det sier SVs Karin Andersen.

NRK - 12 Oct 18 kl. 10:25

Norge øker Somalia-støtte

Norge skal bidra med 450 millioner kroner til Verdensbankens flergiverfond for Somalia de neste tre årene. Formålet med fondet er å bidra til økte skatteinntekter, bedre finansforvaltning og grunnleggende tjenester til befolkningen i Somalia.

Dagbladet - 06 Sep 18 kl. 06:00

Man trenger ikke å være klimaskeptiker for å bidra til krisen. Det holder å oppføre seg som en

Hvor godt er det ikke å være ett hundre prosent sikker på at klimaendringene er menneskeskapte?.

Hegnar.no - 11 Jun 18 kl. 11:19

Stordalen mener Oljefondet må bidra til bedre matsikkerhet

Oljefondet må bidra til en mer bærekraftig matindustri, mener EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen. Utviklingsminister Nikolai Astrup (H) varsler handlingsplan..

NRK - 16 Sep 18 kl. 09:19

EU ber Noreg bidra til grensestyrke

EU ber Noreg bidra med pengar og personell til ein ny grensestyrke på 10000 vakter som skal hindre ulovleg innvandring til Europa. Grunnen er at styrken skal leggast under det europeiske byrået Frontex, der EFTA-landa er med som assosierte medlemmar..

P4 - 27 Mar 18 kl. 05:50

Øker innsatsen mot arbeidslivskriminalitet

Økokrim blir nå hentet inn i dugnaden mot arbeidslivskriminalitet. Sjef for Økokrim, Trond Eirik Schea sier til Klassekampen at de har fått en endring i oppdraget sitt. Nå skal de bidra mer nasjonalt i innsatsen både på straffesakssiden, forvaltningssiden og forebyggingssiden - i tillegg til å bidra til kompetanseheving og metodeutvikling i politidistriktene..

P4 - 18 Jun 18 kl. 17:42

Dataspillavhengighet er en lidelse

Verdens Helseorganisasjon, WHO, har bestemt at dataspillavhengighet nå skal regnes som en egen form for psykisk lidelse. WHO mener det vil bidra til å identifisere problemet, og dermed bidra til bedre folkehelse. Foreningen Spillavhengighet Norge er positive, og mener det vil gjøre det enklere for dem som rammes å få hjelp, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 14 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 1 time siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 1 time siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 1 time siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 1 time siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 2 timer siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 3 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt