NRK > Nyheter

Thursday, 15 November, 01:02

NRK - 11 Jul 18 kl. 20:47

May: Møtet kan redusere spenninga

Trump sitt møte med Putin neste veke kan bidra til å redusere risikoen for konfrontasjon mellom Russland og Vesten, meiner Theresa May. – Opne kommunikasjonskanalar mellom USA og Russland er nøkkelen til å handtere konfrontasjonsrisikoen, seier May..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Putin, Russland, Vesten, Theresa May, USA, May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, Møtetkan , redusere, spenninga
NRK - 27 Sep 18 kl. 10:17

Erdogan til Tyskland

Tyrkias president Recep Tayyip Recep reiser torsdag på sitt første statsbesøk til Tyskland. Det har vore eit spent forhold mellom dei to landa på grunn av usemje rundt flyktningstraumen i Europa. Målet med turen er å redusere denne spenninga..

P4 - 05 Jun 18 kl. 09:40

Spisesteder vil redusere matsvinn

Flere spisesteder skal nå innføre tiltak som skal redusere matsvinnet. I dag er FNs miljlødag - og det er dagen da serveringsbransjen starter en kampanje for å unngå å kaste så mye mat. 1600 spisesteder deltar - og målet er å redusere matsvinnet med 20 prosent innen 2020, melder NTB..

Hegnar.no - 31 Jul 18 kl. 13:20

Norwegian Cruise Line skal redusere plastforurensning

Cruiseskipgiganten vil redusere bruken av plastsugerør med hele 50 millioner enheter..

NRK - 05 Jun 18 kl. 09:10

Spisestader vil redusere matsvinn

No vil serveringsbransjen ha med seg gjestene på å få ned matsvinnet her i landet. Ein ny kampanje vert starta i dag, på Verdas Miljødag, og målet er å redusere matsvinnet med 20 prosent innan 2020. 1600 spisestader deltek..

NRK - 06 Jun 18 kl. 15:32

USA sitt handelsunderskot går ned

Rekordstor eksport har vore med på å redusere USA sitt handelsunderskot to månader på rad. Likevel er det over 11 prosent større enn for eit år siden. President Donald Trump har lova å redusere det med auka tollsatsar og reforhandla handelsavtalar..

Dagbladet - 19 timer siden

Det ER mulig å redusere mobbing i skolen!

Nye tall viser at i samtlige skoler som har deltatt i Læringsmiljøprosjektet, har andelen elever som opplever mobbing gått ned. Det går altså an å redusere mobbing i skolen..

P4 - 19 Jun 18 kl. 08:57

Går sammen om å redusere plast

Oppdrettsnæringen skal redusere plastforbuket og utslippslekkasjer i miljøet. Miljøstiftelsen Bellona og oppdrettsselskapet Grieg Seafood har gått sammen i et prosjekt der dette står i høyfokus. Norske havbruksanlegg genererer rundt 29 000 tonn plastavfall årlig..

Hegnar.no - 27 Jul 18 kl. 05:20

Stemte for å redusere toll på kinesiske varer

Senatet stemte torsdag for å redusere eller fjerne toll på brødristere, kjemikalier og om lag 1.660 andre varer produsert i utlandet, melder Reuters..

NRK - 07 Sep 18 kl. 06:16

Vil redusere grensehandel på nett

Kjell Ingolf Ropstad, nestleder i Krf, vil innføre merverdiavgift fra første krone for å redusere grensehandelen på nett. Årsaken er blant annet en kraftig vekst i netthandelen av godteri og brus etter innføringen av sukkeravgift fra nyttår..

NRK - 10 Oct 18 kl. 14:29

Bedrifter lover å redusere matsvinn

Onsdag undertegnet 17 nye bedrifter en avtale om å redusere matsvinn i Norge. I alt 60 bedrifter som representerer hele verdikjeden har nå undertegnet slike avtaler. Partene forplikter seg i avtalen til å halvere matsvinnet innen 2030..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Meteorkrater funnet på Grønland

Danske forskere har funnet et 31 kilometer stort meteorkrater under innlandsisen nordvest på Grønland. Det kan være det største krater som noendinne er funnet. Danske forskere mener at krateret er dannet av en kilometer-stor jernmeteor..

NRK - 15 minutter siden

Brexit-krav om fiskeriavtale

Manglende avtaler om fiskekvoter blir et problem når Storbritannia forlater EU i mars. I skilsmisseavtalen står det at det innen 1. juli 2020 må være oppnådd enighet med EU-landeneom en fiskeavtale.

NRK - 30 minutter siden

Mann død etter skyting i Göteborg

En mann døde på sykehus etter at han ble skutt i Biskopsgården i Göteborg onsdag. Politiet ble tilkalt av naboer som hørte skudd. Ifølge SVT har politiet ingen mistenkte for det de betegnet som et drap..

NRK - 15 minutter siden

Svenskene får ny TV-lisens

I Sverige har riksdagen vedtatt at TV-lisensen skal erstattes av en Allmennkringkasteravgift som må betales av alle over 18 år med en skattbar inntekt. Avgiften blir på én prosent av nettoinntekten, begrenset oppad til 1300 kroner i året, melder SVT..

NRK - 30 minutter siden

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

NRK - 30 minutter siden

Marie Antoinettes smykker solgt

10 smykker fra den halshogde franske dronning Marie Antoinette er solgt på auksjon i Geneve. Det dyreste smykket gikk for over 300 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Sier han bestakk Mexicos president

Advokaten til nartotikabaronen Joaquín «El Chapo» Guzman hevder han er gjort til syndebukk, og at kartellet hans har bestukket to mexicanske presidenter med enorme summer. Dette kom fram i rettssaken mot lederen av Sinaloa-kartellet i New York..

NRK - 3 timer siden

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 2 timer siden

Sturgeon: Brexit-avtale dårlig nytt

Den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon sier til Reuters av avtalen mellom Storbritannia og EU er dårlig nytt for Skottland. Sturgeon spår at det vil bli vanskelig for statsminister Theresa May å få flertall for avtalen i parlamentet..

NRK - 2 timer siden

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt