NRK > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:26

NRK - 11 Jul 18 kl. 20:47

May: Møtet kan redusere spenninga

Trump sitt møte med Putin neste veke kan bidra til å redusere risikoen for konfrontasjon mellom Russland og Vesten, meiner Theresa May. – Opne kommunikasjonskanalar mellom USA og Russland er nøkkelen til å handtere konfrontasjonsrisikoen, seier May..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Putin, Russland, Vesten, Theresa May, USA, May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, Møtetkan , redusere, spenninga
P4 - 05 Jun 18 kl. 09:40

Spisesteder vil redusere matsvinn

Flere spisesteder skal nå innføre tiltak som skal redusere matsvinnet. I dag er FNs miljlødag - og det er dagen da serveringsbransjen starter en kampanje for å unngå å kaste så mye mat. 1600 spisesteder deltar - og målet er å redusere matsvinnet med 20 prosent innen 2020, melder NTB..

NRK - 05 Jun 18 kl. 09:10

Spisestader vil redusere matsvinn

No vil serveringsbransjen ha med seg gjestene på å få ned matsvinnet her i landet. Ein ny kampanje vert starta i dag, på Verdas Miljødag, og målet er å redusere matsvinnet med 20 prosent innan 2020. 1600 spisestader deltek..

NRK - 06 Jun 18 kl. 15:32

USA sitt handelsunderskot går ned

Rekordstor eksport har vore med på å redusere USA sitt handelsunderskot to månader på rad. Likevel er det over 11 prosent større enn for eit år siden. President Donald Trump har lova å redusere det med auka tollsatsar og reforhandla handelsavtalar..

P4 - 19 Jun 18 kl. 08:57

Går sammen om å redusere plast

Oppdrettsnæringen skal redusere plastforbuket og utslippslekkasjer i miljøet. Miljøstiftelsen Bellona og oppdrettsselskapet Grieg Seafood har gått sammen i et prosjekt der dette står i høyfokus. Norske havbruksanlegg genererer rundt 29 000 tonn plastavfall årlig..

Hegnar.no - 20 Jun 18 kl. 10:38

Kan redusere behovet for import av gass fra Norge

EU skjerper målet for energisparing til 32,5 prosent innen 2030. Det kan redusere behovet for import av gass fra Norge..

P4 - 28 Mar 18 kl. 05:48

Fare for storflom

Frykten for storflom gjør at flomutsatte Mjøsa nå tappes for mest mulig vann. Det skriver Nationen. Årets vinter er blant de mest snørike på lenge i lavereliggende områder på Sør- og Østlandet, noe som øker flomfaren.

Hegnar.no - 26 Jun 18 kl. 09:09

Dette kan redusere prispresset i boligmarkedet

P4 - 14 May 18 kl. 11:35

Så mye penger er det vanlig å gi til årets konfirmanter

...og slik kan du redusere pengepresset..

Hegnar.no - 08 Apr 18 kl. 10:16

10 grep for å senke demensrisikoen

Positiv tenking kan redusere risikoen for demens. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..

NRK - 30 minutter siden

Politiansatt bøtelagt for snoking

Spesialenheten for politisaker har ilagt en kvinnelig ansatt i Sørvest politidistrikt 15.000 kroner i bot for å ha søkt og delt informasjon fra politiets registre. Kvinnen har brukt opplysningen i en privat uoverensstemmelse, ifølge Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..

NRK - 1 time siden

Hamilton forlenger med Mercedes

Den britiske Formel 1-føreren, Lewis Hamilton, har forlenget sin kontrakt med Mercedes. Avtalen varer frem til 2020 og skal være verdt 40 millioner pund i året, ifølge BBC. Han er verdensmester i Formel 1 fire ganger..

NRK - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær Cecilia Malmström. I mars innførte USA toll på import av henholdsvis aluminium og stål..

NRK - 1 time siden

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..

NRK - 1 time siden

UiB mest populært

Rettsvitenskap ved UiB var studiet som flest søkere hadde som førstevalg i år, viser tall fra Samordna opptak. Rettsvitenskap ved UiO og siviløkonomstudiet ved NHH havner på de neste plassene..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke

Mannen som skal ha fått en traktor delvis over seg i Ålen er alvorlig skadet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med arbeid på gården. Politiet etterforsker saken, og familien vil få oppfølging av kriseteam, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

98.000 søkere har fått studiplass

98.000 søkere har fått tilbud om studieplass i årets hovedopptak til høyere utdanning, 4.176 flere enn i fjor.

NRK - 2 timer siden

Siktet for drap og likskjending

En mann i 50-årene er siktet for drap og likskjending, etter at politiet fant en død mann på bål i Maridalen onsdag. Identiteten til avdøde er ikke fastslått, og pårørende er derfor ikke varslet ennå..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt