NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:22

NRK - 11 Jul 18 kl. 20:47

May: Møtet kan redusere spenninga

Trump sitt møte med Putin neste veke kan bidra til å redusere risikoen for konfrontasjon mellom Russland og Vesten, meiner Theresa May. – Opne kommunikasjonskanalar mellom USA og Russland er nøkkelen til å handtere konfrontasjonsrisikoen, seier May..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Putin, Russland, Vesten, Theresa May, USA, May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, Møtetkan , redusere, spenninga
P4 - 05 Jun 18 kl. 09:40

Spisesteder vil redusere matsvinn

Flere spisesteder skal nå innføre tiltak som skal redusere matsvinnet. I dag er FNs miljlødag - og det er dagen da serveringsbransjen starter en kampanje for å unngå å kaste så mye mat. 1600 spisesteder deltar - og målet er å redusere matsvinnet med 20 prosent innen 2020, melder NTB..

Hegnar.no - 31 Jul 18 kl. 13:20

Norwegian Cruise Line skal redusere plastforurensning

Cruiseskipgiganten vil redusere bruken av plastsugerør med hele 50 millioner enheter..

NRK - 05 Jun 18 kl. 09:10

Spisestader vil redusere matsvinn

No vil serveringsbransjen ha med seg gjestene på å få ned matsvinnet her i landet. Ein ny kampanje vert starta i dag, på Verdas Miljødag, og målet er å redusere matsvinnet med 20 prosent innan 2020. 1600 spisestader deltek..

NRK - 06 Jun 18 kl. 15:32

USA sitt handelsunderskot går ned

Rekordstor eksport har vore med på å redusere USA sitt handelsunderskot to månader på rad. Likevel er det over 11 prosent større enn for eit år siden. President Donald Trump har lova å redusere det med auka tollsatsar og reforhandla handelsavtalar..

P4 - 19 Jun 18 kl. 08:57

Går sammen om å redusere plast

Oppdrettsnæringen skal redusere plastforbuket og utslippslekkasjer i miljøet. Miljøstiftelsen Bellona og oppdrettsselskapet Grieg Seafood har gått sammen i et prosjekt der dette står i høyfokus. Norske havbruksanlegg genererer rundt 29 000 tonn plastavfall årlig..

Hegnar.no - 27 Jul 18 kl. 05:20

Stemte for å redusere toll på kinesiske varer

Senatet stemte torsdag for å redusere eller fjerne toll på brødristere, kjemikalier og om lag 1.660 andre varer produsert i utlandet, melder Reuters..

NRK - 07 Sep 18 kl. 06:16

Vil redusere grensehandel på nett

Kjell Ingolf Ropstad, nestleder i Krf, vil innføre merverdiavgift fra første krone for å redusere grensehandelen på nett. Årsaken er blant annet en kraftig vekst i netthandelen av godteri og brus etter innføringen av sukkeravgift fra nyttår..

Aftenposten - 27 Jul 18 kl. 05:46

Senatet stemte for å redusere toll på hundrevis av kinesiske varer

Senatet stemte torsdag for å redusere eller fjerne toll på brødristere, kjemikalier og om lag 1.660 andre varer produsert i utlandet, melder Reuters..

Hegnar.no - 20 Jun 18 kl. 10:38

Kan redusere behovet for import av gass fra Norge

EU skjerper målet for energisparing til 32,5 prosent innen 2030. Det kan redusere behovet for import av gass fra Norge..

P4 - 28 Mar 18 kl. 05:48

Fare for storflom

Frykten for storflom gjør at flomutsatte Mjøsa nå tappes for mest mulig vann. Det skriver Nationen. Årets vinter er blant de mest snørike på lenge i lavereliggende områder på Sør- og Østlandet, noe som øker flomfaren.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..

NRK - 1 time siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 1 time siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 2 timer siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 2 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 2 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nok en børsrekord i New York

Dow Jones-indeksen noterte seg for en ny rekord for annen dag på rad fredag, med 26.718 poeng. De andre to New York-indeksene endte derimot ned.

NRK - 3 timer siden

Mann funnen av politihunden Sidney

Den sakna er funnen og leiteaksjonen ved Preikestolen er avslutta. Politiet gir æra til polititihunden Sidney som snusa seg fram til ein svært våt og nedkjølt mann i området Husafjellet. Mannen blir no frakta ned frå fjellet for å få tilsyn av lege..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt