NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:35

NRK - 11 Jul 18 kl. 20:47

May: Møtet kan redusere spenninga

Trump sitt møte med Putin neste veke kan bidra til å redusere risikoen for konfrontasjon mellom Russland og Vesten, meiner Theresa May. – Opne kommunikasjonskanalar mellom USA og Russland er nøkkelen til å handtere konfrontasjonsrisikoen, seier May..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Putin, Russland, Vesten, Theresa May, USA, May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: May, Møtetkan , redusere, spenninga
NRK - 27 Sep 18 kl. 10:17

Erdogan til Tyskland

Tyrkias president Recep Tayyip Recep reiser torsdag på sitt første statsbesøk til Tyskland. Det har vore eit spent forhold mellom dei to landa på grunn av usemje rundt flyktningstraumen i Europa. Målet med turen er å redusere denne spenninga..

P4 - 05 Jun 18 kl. 09:40

Spisesteder vil redusere matsvinn

Flere spisesteder skal nå innføre tiltak som skal redusere matsvinnet. I dag er FNs miljlødag - og det er dagen da serveringsbransjen starter en kampanje for å unngå å kaste så mye mat. 1600 spisesteder deltar - og målet er å redusere matsvinnet med 20 prosent innen 2020, melder NTB..

Hegnar.no - 31 Jul 18 kl. 13:20

Norwegian Cruise Line skal redusere plastforurensning

Cruiseskipgiganten vil redusere bruken av plastsugerør med hele 50 millioner enheter..

Dagbladet - 03 Dec 18 kl. 06:53

Trump: - Kina vil «redusere og fjerne» biltoll

President Donald Trump sier Kina har gått med på å redusere og fjerne importavgifter på amerikanske biler etter helgens økonomisk våpenhvile..

NRK - 05 Jun 18 kl. 09:10

Spisestader vil redusere matsvinn

No vil serveringsbransjen ha med seg gjestene på å få ned matsvinnet her i landet. Ein ny kampanje vert starta i dag, på Verdas Miljødag, og målet er å redusere matsvinnet med 20 prosent innan 2020. 1600 spisestader deltek..

NRK - 06 Jun 18 kl. 15:32

USA sitt handelsunderskot går ned

Rekordstor eksport har vore med på å redusere USA sitt handelsunderskot to månader på rad. Likevel er det over 11 prosent større enn for eit år siden. President Donald Trump har lova å redusere det med auka tollsatsar og reforhandla handelsavtalar..

Dagbladet - 14 Nov 18 kl. 06:00

Det ER mulig å redusere mobbing i skolen!

Nye tall viser at i samtlige skoler som har deltatt i Læringsmiljøprosjektet, har andelen elever som opplever mobbing gått ned. Det går altså an å redusere mobbing i skolen..

NRK - 22 Dec 18 kl. 13:01

Iran: –USA burde aldri vært i Syria

Iran sier USAs tilstedeværelse i Syria har vært «feilaktig og ulogisk» fra starten av, og kaller de amerikanske soldatene en «kilde til spenning» i landet. Iran har selv militære rådgivere i Syria for å støtte president Bashar al-Assad..

P4 - 19 Jun 18 kl. 08:57

Går sammen om å redusere plast

Oppdrettsnæringen skal redusere plastforbuket og utslippslekkasjer i miljøet. Miljøstiftelsen Bellona og oppdrettsselskapet Grieg Seafood har gått sammen i et prosjekt der dette står i høyfokus. Norske havbruksanlegg genererer rundt 29 000 tonn plastavfall årlig..

Hegnar.no - 27 Jul 18 kl. 05:20

Stemte for å redusere toll på kinesiske varer

Senatet stemte torsdag for å redusere eller fjerne toll på brødristere, kjemikalier og om lag 1.660 andre varer produsert i utlandet, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 15 minutter siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 30 minutter siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 30 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 1 time siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 2 timer siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt