NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 08:22

NRK - 02 juli 20 kl. 16:07

Maxwell sikta for seks brot

Tidlegare Epstein-partnar Ghislaine Maxwell er sikta av FBI for seks brot, melder Reuters. Blant dei er å ha lokka ein mindreårig til ulovleg seksuell handling. Før han døydde var Epstein sikta for menneskehandel og overgrep mot mindreårige..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Epstein, Ghislaine Maxwell, FBI, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Maxwell, sikta, for, seks, brot
NRK - 24 juli 20 kl. 06:31

Vil offentleggjere Maxwell-dokument

Ein amerikansk dommar har bede om at dokument frå ei sivilrettssak mot Ghislaine Maxwell i 2015 skal bli offentleggjorde i samband med rettssaka hennar i 2021, melder Reuters. Maxwell indikerer at ho vil anke vedtaket. Ho erklærer ikkje straffskuld..

P4 - 14 juli 20 kl. 21:18

Maxwell får ikke kausjon

Ghislaine Maxwell nektes kausjon, og må sitte i fengsel frem til rettssaken begynner i juni neste år. Det har en domstol i New York bestemt. Hun er tiltalt for å ha rekruttert mindreårige jenter til overgrepsanklagede Jeffrey Epstein gjennom flere år, før han døde i fjor sommer.

NRK - 06 juli 20 kl. 20:19

Maxwell overført til fengsel

Ekspartneren til den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, ble i dag overført til et fengsel i New York. Maxwell er siktet for å ha hjulpet Epstein med å misbruke mange mindreårige jenter gjennom flere år..

NRK - 30 mai 20 kl. 10:52

13 siktet for menneskehandel

I Frankrike er 13 personar sikta i saka der 39 vietnamiske migrantar blei funne døde i ein lastebil i Storbritannia. Det melder nyheitsbyrået AFP. Dei 13 er sikta for menneskehandel.

P4 - 14 juli 20 kl. 20:08

Maxwell må i retten neste år

Gihslaine Maxwell må møte i retten i juni neste år. Nå er datoen for rettssaken mot 58-åringen klar. Hun er tiltalt for å ha rekruttert mindreårige jenter til Jeffrey Epstein gjennom flere år.

P4 - 10 juli 20 kl. 20:31

Ghislaine Maxwell erkjenner ikke straffskyld

Tidligere partner og venn av avdøde Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell erkjente ikke straffskyld da rettssaken mot henne startet i dag. Hun avviser samtidig anklagene om å ha bistått Esptein i seksuelle overgrep. Maxwell er anklaget for å ha lokket mindreårige jenter i hendene til Epstein.

P4 - 06 juli 20 kl. 22:52

Maxwell overført til fengsel

Ekspartneren til den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell ble i dag overført til et fengsel i New York. Maxwell er siktet for å ha hjulpet Epstein med å misbruke mange mindreårige jenter gjennom flere år. Epstein var tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, men døde i fengsel 10.

Aftenposten - 14 juli 20 kl. 19:39

Ghislaine Maxwell erkjenner ikke straffskyld

Ghislaine Maxwell, tidligere partner og venn av avdøde Jeffrey Epstein, benekter anklagene om at hun har bistått i seksuelle overgrep..

NRK - 14 juli 20 kl. 19:53

Rettssaka til Maxwell vert neste år

Saka mot Ghislaine Maxwell vil gå for retten frå 12. juni 2021, melder nyheitsbyrået Reuters. Rettssaka vil truleg vare i tre veker..

NRK - 14 juli 20 kl. 04:13

Maxwell sette seg imot arrestasjon

Ghislaine Maxwell, tidlegare partnar og venn av avdøde Jeffrey Epstein, ignorerte ordre frå FBI da ho vart arrestert, seier påtalestyresmakta. Agentar frå det føderale politiet måtte bryte opp døra til bustaden hennar da dei arresterte ho 2. juli..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

President visste om eksplosiver

Libanons president Michel Aoun visste om de store mengdene eksplosive materialer som var lagret i Beiruts havn, melder Sky News. Senest 20. juli skal han ha blitt fortalt om de 2750 tonnene med ammoniumnitrat..

NRK - 45 minutter siden

Trump vil innføre skattefritak

– Vanlige lønnsmottakere i USA skal slippe å betale skatt ut året, sier Donald Trump etter at forhandlingene om en ny krisepakke brøt sammen i natt. Begge partier har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 7 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 2 timer siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 4 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 5 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..

NRK - 5 timer siden

Tar imot Iraks statsminister

USAs president Donald Trump får besøk av den irakiske statsministeren Mustafa Al-Kadhimi i Det hvite hus 20. august, melder Reuters. Ifølge en pressemelding fra Det hvite hus skal de prate om bekjempelse av IS og utfordringene ved koronapandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt