NRK > Nyheter

Lørdag, 11 Juli, 08:52

NRK - 30 mai 20 kl. 09:54

Mattilsynet advarer om kosttilskudd

Kosttilskuddet Hydroxicut Hardcore Next fra USA har ført til leversvikt og dødsfall. Mattilsynet advarer nå mot kjøp og bruk av produktet, men kjenner ikke til noe salg i Norge. De har fått informasjon om at nordmenn har bestilt produktet på nettet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hydroxicut Hardcore Next, USA, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mattilsynet, advarerom , kosttilskudd
Dagbladet - 01 april 20 kl. 11:43

- Kosttilskudd stopper ikke coronavirus

Mattilsynet advarer mot useriøse aktører som tilbyr kosttilskudd mot corona, og oppfordrer at alle følger rådene til helsemyndighetene..

P4 - 01 april 20 kl. 11:45

- Kosttilskudd er ikke koronamedisin

Mattilsynet går ut og advarer mot useriøse aktører som tilbyr kosttilskudd mot koronaviruset. Ifølge tilsynet er det store mengder råd på nettet om tilskudd som skal gi deg et sterke immunforsvar, eller som skal gjøre at du ikke blir smittet. - Det finnes ingen supermat eller piller som kan hindre deg i å blismittet, er beskjeden fra Mattilsynet, som ber folk følge helsemyndigehtenes råd..

P4 - 30 mai 20 kl. 10:50

Advarer mot kosttilskudd

Mattilsynet advarer nå mot at kosttilskuddet Muscletech fra USA kan føre til leversvikt og dødsfall. Flere norske forbrukere har bestilt produktet fra utenlandske nettsider, opplyser tilsynet..

P4 - 09 juni 20 kl. 06:17

Mattilsynet: - Ikke spis blåskjell nå

Mattilsynet advarer mot å spise blåskjell flere steder i landet. Ifølge tilsynets blåskjellsvarsel bør du styre unna blåskjell i Oslo, Asker, Bæreum og i deler av Midt-Norge. Dette varselet gjelder til og med fredag 12.

VG - 26 mars 20 kl. 07:36

Kristen TV-kanal risikerer solid bot for salg av «virushemmende» kosttilskudd

Visjon Norge risikerer et gebyr på 250.000 kroner for salg av «virushemmende» kosttilskudd. Forbrukertilsynet mener de har utnyttet frykten for koronasmitte..

NRK - 25 feb. 20 kl. 13:25

Mattilsynet refser oppdrettsfirmaer

Oppdrettsnæringa får knusende kritikk av Mattilsynet for manglende kontroll med rensefisken, skriver DN. Hvert år blir det satt ut 50–60 millioner rensefisk som fjerner lakselus. En ny rapport fra Mattilsynet viser at 40 prosent av rensefisken dør..

P4 - 26 feb. 20 kl. 10:57

Mattilsynet fant færre dyrevanskjøtsler

Mattilsynet avdekket i fjor halvparten så mange dyrehold med alvorlig vanskjøtsel, som året før. I alt fant tilsynet alvorlig vanskjøtsel i 34 av de totalt 6.663 dyreholdene de gjennomførte tilsyn hos.

P4 - 05 mars 20 kl. 05:57

Mattilsynet varsler opptrapping

Mattilsynet varsler at de i år skal heve kvaliteten på tilsyn. Det ble i fjor avdekket at en tilsynsrapport etter et besøk hos en pelsdyrbonde i Sandnes var full av feil. I ettertid har en rapport slått fast at Mattilsynet ikke har gode nok systemer og rutiner for planlegging, gjennomføring og oppfølging av tilsyn.

Dagbladet - 26 mars 20 kl. 07:47

Visjon Norge risikerer kjempebot

Solgte «virushemmende» kosttilskudd..

NRK - 26 april 20 kl. 05:59

Canada advarer mot malariamedisin

Kanadiske helsemyndigheter advarer mot å bruke malariamedisinen hydroksyklorokin og klorokin i behandlingen av koronaviruset. Det advarer mot at de to midlene kan ha alvorlige bivirkninger. Canada føyer seg dermed inn i rkeken av land som advarer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kjørte på ku

En person ble i natt fraktet til sykehus etter å ha kjørt på ei ku på Ramnesveien i Tønsberg. Sjåførens skadeomfang er foreløpig ukjent, opplyser politiet. Kua sto midt i veien da den ble påkjørt, og døde i sammenstøtet..

NRK - 30 minutter siden

Fransk bussjåfør død etter angrep

Frankrike er rystet etter at en bussjåfør som nektet passasjerer om bord uten munnbind i tråd med franske regler, døde etter å ha blitt angrepet. Angriperne skal ha slått bussjåføren gjentatte ganger. To menn tidlig i 20-årene er siktet i saken..

NRK - 30 minutter siden

Sultkatastrofe kan følge pandemien

Like mange kan dø av sult som av viruset, varsler organisasjonen Oxfam. Jobbtap, sykdom og klimakrisen vil i kombinasjon kunne føre til en sultkatastrofe. Verdens matvareprogram anslår at 270 millioner kan være i sultkrise innen året er omme..

NRK - 1 time siden

Hovland fortsetter å imponere

I Ohio fortsetter golfproffen Viktor Hovland å imponere. Halvveis i turneringen Workday Charity Open ligger nordmannen på en sjetteplass. Etter de to første rundene ligger han åtte slag under par.

NRK - 2 timer siden

Mann knivstukket i Bergen

En mann i 20-årene er knivstukket på Laksevåg i Bergen. Tilstanden hans er uviss. Så langt er ingen mistenkt i saken.

NRK - 2 timer siden

WHO: Kan bremses med harde tiltak

Verdens helseorganisasjon (WHO) mener det fortsatt er mulig å få kontroll over koronaviruset, men til det trengs harde tiltak. WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus oppfordret fredag verdens land til å gå aggressivt til verk..

NRK - 2 timer siden

Elleve personer druknet i Egypt

Elleve personer druknet på Egypts middelhavskyst etter at en ung gutt fikk problemer i bølgene. Tragedien skjedde på en strand ved Alexandria som er kjent for farlig strøm, da gutten fikk problemer og en mann prøvde å redde ham..

NRK - 3 timer siden

Ni nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt natt til lørdag registrert 8974 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på ni tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 15 tilfeller..

NRK - 4 timer siden

Nær 64.000 nye koronasmitta i USA

Nesten 64.000 fleire fekk påvist koronasmitta i USA det siste døgnet, ifølge tal frå Johns Hopkins-universitetet. Den siste veka har i gjennomsnitt 60.

NRK - 5 timer siden

Ku døde etter påkjørsel

En ku døde etter at den ble påkjørt av en bil i Ramnesvegen i Tønsberg. Føreren av bilen er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang. Politiet prøver å finne eieren av kua, skriver de på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt