NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:15

NRK - 17 Sep 19 kl. 09:40

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..
Les mer på NRK


Les mer om:
Matteo Renzi, Femstjernersbevegelsen, Det, Renzi

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Matteo, Renzi, starter, nytt, parti
P4 - 18 Aug 19 kl. 08:45

Starter nytt lokallag

Folkeaksjonen Nei til mer bompenger starter et nytt lokallag i Oslo. Det skjer etter mye uenighet og kun fire uker før valget. Striden mellom FNB sentralt og lokallaget i Oslo begrunnes med at lokallaget registrerte medlemmer og tok inn kontingent via en egen nettside..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 22:26

FNB-bråket i Oslo fortsetter - starter nytt lokallag fire uker før valget

Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) starter nytt lokallag i Oslo, etter at de ikke har kommet til enighet med det som til nå har vært partiets lokallag i hovedstaden..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 22:26

FNB-bråket i Oslo fortsetter – starter nytt lokallag fire uker før valget

Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) starter nytt lokallag i Oslo, etter at de ikke har kommet til enighet med det som til nå har vært partiets lokallag i hovedstaden..

NRK - 09 Aug 19 kl. 06:54

Ber om nytt valg i Italia

Lederen for regjeringspartiet Ligaen, Matteo Salvini, ønsker at det skal holdes nytt valg i Italia, skriver BBC. Salvini mener uenigheten mellom regjeringspartiene om en toglinje mellom Torino og Lyon viser at de ikke kan styre sammen..

NRK - 18 Aug 19 kl. 03:51

BMP starter nytt lokallag

Etter mye uenighet i hovedstaden, har Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) besluttet å starte et nytt lokallag i Oslo kun fire uker før valget. Det kommer fram i en pressemelding lørdag kveld..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 07:52

Bompengepartiet starter nytt lokallag etter intern strid

Etter mye uenighet i hovedstaden, har Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) besluttet å starte et nytt lokallag i Oslo kun fire uker før valget..

P4 - 21 Jul 19 kl. 10:40

Nytt forskningsprosjekt etter 22. juli

Til høsten starter det et nytt forskningsprosjekt som skal kartlegge oppfølgingsarbeidet av dem som ble berørt av terrorangrepet i 2011. Det er et samarbeid mellom Nasjonalt kompetansesenter for vold og traumatisk Stress og Senter for krisepsykologi. I morgen er det åtte år siden terrorangrepene i Oslo sentrum og på Utøta der til sammen 77 personer ble drept..

P4 - 08 Aug 19 kl. 18:56

Jensen-saken starter i november

Tidligere polititopp Eirik Jensen må møte i retten i november. Jensen ble delvis frifunnet av juryen da ankesaken om narkotikainnførsel og korrupsjon ble avsluttet i januar, men fagdommerne satte avgjørelsen til sid Demed må ankesaken gå på nytt og 5. november starter ankeforhandlingen i Borgarting lagmannsrett, ifølge NRK.

Hegnar.no - 16 Jun 19 kl. 10:40

Tidligere Skagen-topp starter nytt fond

- Jeg baserer meg på egne oppsparte midler, sier oljefondsveteran Øyvind Schanke..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 16:11

«Vi må glemme Lillestrøm. Nå starter et nytt kapittel.»

Start-trener Joey Hardarson er gjest i årets første episode av Fotballradioen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 15 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 15 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 45 minutter siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 45 minutter siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt