NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:40

NRK - 17 Sep 19 kl. 09:40

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..
Les mer på NRK


Les mer om:
Matteo Renzi, Femstjernersbevegelsen, Det, Renzi

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Matteo, Renzi, starter, nytt, parti
P4 - 18 Aug 19 kl. 08:45

Starter nytt lokallag

Folkeaksjonen Nei til mer bompenger starter et nytt lokallag i Oslo. Det skjer etter mye uenighet og kun fire uker før valget. Striden mellom FNB sentralt og lokallaget i Oslo begrunnes med at lokallaget registrerte medlemmer og tok inn kontingent via en egen nettside..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 22:26

FNB-bråket i Oslo fortsetter – starter nytt lokallag fire uker før valget

Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) starter nytt lokallag i Oslo, etter at de ikke har kommet til enighet med det som til nå har vært partiets lokallag i hovedstaden..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 22:26

FNB-bråket i Oslo fortsetter - starter nytt lokallag fire uker før valget

Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) starter nytt lokallag i Oslo, etter at de ikke har kommet til enighet med det som til nå har vært partiets lokallag i hovedstaden..

NRK - 09 Aug 19 kl. 06:54

Ber om nytt valg i Italia

Lederen for regjeringspartiet Ligaen, Matteo Salvini, ønsker at det skal holdes nytt valg i Italia, skriver BBC. Salvini mener uenigheten mellom regjeringspartiene om en toglinje mellom Torino og Lyon viser at de ikke kan styre sammen..

NRK - 18 Aug 19 kl. 03:51

BMP starter nytt lokallag

Etter mye uenighet i hovedstaden, har Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) besluttet å starte et nytt lokallag i Oslo kun fire uker før valget. Det kommer fram i en pressemelding lørdag kveld..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 07:52

Bompengepartiet starter nytt lokallag etter intern strid

Etter mye uenighet i hovedstaden, har Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) besluttet å starte et nytt lokallag i Oslo kun fire uker før valget..

P4 - 21 Jul 19 kl. 10:40

Nytt forskningsprosjekt etter 22. juli

Til høsten starter det et nytt forskningsprosjekt som skal kartlegge oppfølgingsarbeidet av dem som ble berørt av terrorangrepet i 2011. Det er et samarbeid mellom Nasjonalt kompetansesenter for vold og traumatisk Stress og Senter for krisepsykologi. I morgen er det åtte år siden terrorangrepene i Oslo sentrum og på Utøta der til sammen 77 personer ble drept..

P4 - 08 Aug 19 kl. 18:56

Jensen-saken starter i november

Tidligere polititopp Eirik Jensen må møte i retten i november. Jensen ble delvis frifunnet av juryen da ankesaken om narkotikainnførsel og korrupsjon ble avsluttet i januar, men fagdommerne satte avgjørelsen til sid Demed må ankesaken gå på nytt og 5. november starter ankeforhandlingen i Borgarting lagmannsrett, ifølge NRK.

Hegnar.no - 16 Jun 19 kl. 10:40

Tidligere Skagen-topp starter nytt fond

- Jeg baserer meg på egne oppsparte midler, sier oljefondsveteran Øyvind Schanke..

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 11:14

Politiet starter etterforskning av hullet i Trytis vindu

(Bergens Tidende): Vindusskaden som byråd Tryti mener er et kulehull skal undersøkes av politiet på nytt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 30 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 30 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 45 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt