NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 01:05

NRK - 20 jan. 21 kl. 12:50

Massevaksinering i Japan før OL

Japanske myndigheter starter generell massevaksinering i landet i mai. Myndighetene håper at de fleste voksne japanerne er vaksinert innen sommer-OL i Tokyo går av stabelen to måneder senere..
Les mer på NRK


Les mer om:
OL, Tokyo, Japan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Massevaksineringi , Japan, førOL
NRK - 20 jan. 21 kl. 15:01

Kan bli massevaksinering snart

Hvis AstraZeneca-vaksinen blir godkjent i EU 29, januar, kan det føre til raskere massevaksinering i Norge. Det opplyste helsemyndighetene på en pressekonferanse onsdag. Kommunene forbereder seg nå på massevaksinering..

NRK - 13 jan. 21 kl. 13:20

Russland startar massevaksinering

President Vladimir Putin har gitt ordre om at massevaksinering skal starte i Russland, melder Reuters. Visestatsminister Tatjana Golikova seier at massevaksineringa startar måndag..

NRK - 18 jan. 21 kl. 15:28

Massevaksinering i gang i Russland

Russland har startet massevaksinering med den egenutviklede vaksinen Sputnik V. Alle de 146 millioner innbyggerne skal tilbys koronavaksinen. Til nå har 190.

NRK - Igår: 04:23

Planlegger massevaksinering av barn

USA kan starte koronavaksinering av eldre barn innen høsten, og yngre barn innen nyttår eller begynnelsen på neste år, sier USAs smittevernsjef Anthony Fauci. Massevaksinering av barn i skolealder vil gjøre det mulig for millioner av barn å gå på skolen igjen..

NRK - 14 feb. 21 kl. 10:46

Første vaksine godkjent i Japan

Japan har godkjent koronavaksinen til Pfizer og Biontech, og der er den første som kan tas i bruk i landet. Massevaksinering vil være i gang innen få dager, sier helsedepartementet. Japan nærmer seg 415.

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 10:31

Frykter stengte idrettshaller for massevaksinering - slik svarer kommuneoverlegen

Møre og Romsdal idrettskrets er bekymret for konsekvensene nye koronainnstramminger vil ha for barn og unge..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 13:05

Oslo er i gang med massevaksinering. Samtidig ser byrådslederen stor økning i smitte fra utlandet.

Økning av importsmitte gir sterk grunn til bekymring, mener Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

NRK - 16 jan. 21 kl. 09:25

Indisk massevaksinering i gang

India har startet massevaksineringen av 300 millioner mennesker, en stor oppgave i et land med manglende infrastruktur og stor vaksineskepsis, skriver NTB. Målet er at 300 millioner av landets 1,3 milliarder innbyggere skal vaksineres innen juli..

Aftenposten - 25 jan. 21 kl. 10:11

Slik planlegger festivalene for en «helnorsk» festivalsommer

Massevaksinering kan bety at det blir festivaler i år. Om det blir med utenlandske artister på scenen, er en annen sak..

NRK - 19 feb. 21 kl. 08:07

Skal beregne vaksineeffekt

Folkehelseinstituttet har fått tilgang til superdatamaskiner for å beregne effekten av massevaksinering mot covid-19. Regnekraften til maskinene tilsvarer omtrent 2.200 vanlige bærbare maskiner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nordland-topp taus etter kritikk

Statsministeren bekrefter at toppkandidat i Nordland Høyre, Bård Ludvig Thorheim, også har vært i kontakt med samme statssekretær som Molde-ordføreren før Oslo-kritikken kom. Thorheim selv vil ikke svare..

NRK - 15 minutter siden

Nigeria fikk 4 millioner vaksiner

Det mest folkerike landet i Afrika, Nigeria, har fått 4 millioner AstraZeneca-vaksinedoser gjennom vaksinesamarbeidet Covax. Nigeria har 195 millioner innbyggere..

NRK - 30 minutter siden

Biden lover vaksinering innen mai

USAs president Joe Biden sier at USA vil ha nok vaksiner til alle voksne amerikanere innen utgangen av mai. Tirsdag begynte utdelingen av den nyeste godkjente vaksinen, fra Johnson & Johnson, som er den fjerde godkjente i rekken..

NRK - 30 minutter siden

13 døde i kollisjon i California

13 personer mistet livet i en kollisjon ved Holtville sør i California tirsdag. Det var 25 personer i bilen som kolliderte med en lastebil med grus. Bilen var registrert for sju eller åtte passasjerer..

NRK - 45 minutter siden

Lover å heve minstelønnen i USA

Minstelønnen i USA skal heves gradvis fra 7,30 til 15 dollar i timen innen 2025, sier senator Bernie Sanders. Han sier til CNN at dagens minstelønn er sultelønn og at flere millioner amerikanere lever i fattigdom. Minstelønnen er ikke hevet siden 2007..

NRK - 45 minutter siden

499 nye smittetilfeller i Norge

Tirsdag ble det registert 499 nye tilfeller av koronasmitte i Norge. Det er 230 færre nye tilfeller enn dagen før, men 109 flere enn samme dag sist uke, melder Folkehelseinstituttet. I alt 109 koronapasienter var tirsdag innlagt på sykehus.

NRK - 6 timer siden

Vil stenge for laksefiske i Tanna

En fersk rapport konkluderer med at hele Tanavassdraget bør stenges for laksefiske. Forsker Morten Falkegård sier det er alvorlig. Det er så lite laks i vassdraget.

NRK - 4 timer siden

40 millioner til koronainformasjon

Over 140 organisasjoner får 40 millioner fordelt til å spre koronainformasjon til innvandrere, skriver Kunnskapsdepartementet i en pressemelding. I Troms og Finnmark får om lag 11 organisasjoner som driver informasjonsarbeid penger..

NRK - 3 timer siden

Skal ha fått vaksine mot sin vilje

Lyngdal kommune er blitt klaget inn for Statsforvalteren etter at en beboer på helsehuset fikk koronavaksine mot sin vilje, skriver Lister24. Ifølge beboerens nærmeste pårørende skal personen ha fått vaksinen 12. januar, uten å være klar over det..

NRK - 3 timer siden

Over 25.000 turister i Sirdal

I overkant av 25.000 turister er registrert av Sirdal kommune etter at de fra fredag har sendt ut en SMS til besøkende i kommunen. Det er like høye tall som det var i jule- og nyttårshelgen, skriver Sirdalmedia.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt