NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 22:10

NRK - 14 jan. 21 kl. 11:40

Massevaksinasjon har startet i Oslo

Oslo har startet massevaksineringen av innbyggere som ikke bor på institusjon. Arne Svein Jul Bekken (85) fikk sin første dose med koronavaksine i bydel Bjerkes lokaler i Oslo, torsdag formiddag. Vaksinasjonen i Oslo startet på sykehjem i romjula..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svein Jul Bekken, Bjerkes, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Massevaksinasjonhar , starteti , Oslo
NRK - 20 jan. 21 kl. 13:47

Forbereder massevaksinasjon

FHI ber kommunene forberede seg på to ukers massevaksinasjon i februar, melder VG. Tidligere i januar ble det kjent at Norge vil få rundt 1 million doser AstraZeneca-vaksinen i februar, dersom vaksinen blir godkjent i slutten av januar..

VG - 20 jan. 21 kl. 13:33

Kommuner kan få 1,12 millioner AstraZeneca-doser i februar

FHI ber nå kommunene forberede seg på to ukers massevaksinasjon i februar..

NRK - 24 mars 21 kl. 16:39

FHI tror ikke vi får R under 1

Smittetallet for hele landet ligger nå på 1,3, ifølge Folkehelseinstituttets (FHI) ferske modelleringsrapport. Nå tror FHIs eksperter at det ikke lenger er mulig å presse det såkalte R-tallet under 1. Massevaksinasjon er eneste utvei.

NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

NRK - 13 jan. 21 kl. 07:06

199 nye smittetilfeller i Oslo

199 personer har fått påvist koronasmitte i Oslo det siste døgnet. Det er 115 flere enn døgnet før. Smittetrykket er størst i bydel Stovner, viser tall fra Oslo kommune.

NRK - 14 jan. 21 kl. 12:17

Moderna-vaksine settes i Oslo

Oslos helsebyråd, Robert Steen, sier at Oslo vil sette den første dosen av koronavaksinen fra Moderna på Grünerløkka, fredag 15. januar. Torsdag startet Oslo vaksineringen av hjemmeboende eldre..

NRK - 21 jan. 21 kl. 18:00

Undersøker sju lokkesaker i Oslo

Politiet undersøker sju saker i Oslo-bydelene Nordstrand og Søndre Nordstrand etter meldinger om at barn er blitt forsøkt lokket bort til voksne. Anmeldelsene startet i begynnelsen av desember, opplyser politiet til Avisa Oslo..

NRK - 27 feb. 21 kl. 13:00

Legger frem Oslo-tiltak søndag

Søndag kl.18.00 skal byrådsleder Raymond Johansen orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo etter vinterferien.

VG - 14 jan. 21 kl. 11:44

Gjedrum-skredet: Kan ha startet nedenfra

Kvikkleireskredet i Gjerdrum lille nyttårsaften kan ha startet flere hundre meter sør for boligene i Nystulia, og bredt seg nordover – inntil til det stoppet inne mellom husene..

VG - 14 jan. 21 kl. 11:44

Gjerdrum-skredet: Kan ha startet nedenfra

Kvikkleireskredet i Gjerdrum lille nyttårsaften kan ha startet flere hundre meter sør for boligene i Nystulia, og bredt seg nordover – inntil til det stoppet inne mellom husene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 1 time siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 1 time siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 1 time siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 2 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 1 time siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 1 time siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 1 time siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt