NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:19

NRK - 11 Feb 19 kl. 00:52

Masseprotester i Bamako i Mali

Muslimske leder i Mali krever at statsminister Soumeylou Boubeye går av. De anklager hans regjering for ikke å ha stanset jihadistiske angrep og for å fremme umoral i landet. 60.000 var lørdag samlet til protester på et stadion i hovedstaden Bamako..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mali, Soumeylou Boubeye, Bamako

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Masseprotesteri , Bamakoi , Mali
NRK - 11 Mar 19 kl. 23:06

Oppfordrer til masseprotester

Opposisjonsleder Juan Guaidó i Venezuela oppfordrer til masseprotester mot de omfattende strømbruddene som har rammet landet. Demonstrasjonene skal etter planen holdes over hele landet i morgen..

Aftenposten - 11 Mar 19 kl. 18:43

Algeries president dropper gjenvalg etter masseprotester

Algeries president Abdelaziz Bouteflika (82) bøyer av for fredelige masseprotester og innfrir demonstrantenes hovedkrav om ikke å søke gjenvalg..

Klartale - 14 May 19 kl. 13:58

Nå flykter de i Mali

Situasjonen i Mali blir stadig verre. Tre ganger så mange mennesker har flyktet i Mali det siste året..

P4 - 01 May 19 kl. 14:11

Varsler nye masseprotester

Opposisjonsleder Juan Guaidó i Venezuela oppfordrer i dag til nye masseprotester etter sitt mislykkede forsøk på å styrte president Nicolás Maduro i går. I går ble 109 personer skadet i opptøyer og urolighetene i gatene i Venezuela som oppsto. Maduro sa i en TV-sendt tale i går kveld at han ikke har planer om å gå av, og at han fortsatt har støtten han trenger for å kalle seg landets lovlige president..

NRK - 06 Mar 19 kl. 00:56

FN: Talet på terroråtak auka i Mali

FN slår alarm om tryggleiken i Mali etter ein auke i talet på terroråtak retta mot FN sine fredsbevarande styrkar, militæret til Mali og sivile. Trusselen frå ekstreme islamistgrupper gjer det utfordrande å få til fredsavtaler med væpna grupper..

NRK - 24 Mar 19 kl. 17:47

Mali lover å oppløse milits

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot en landsby i Mali. Småbarn, gravide og eldre er blant ofrene. Regjeringen i Mali har gitt en rekke militæroffiserer sparken, samt sagt at militsen som anklages for å stå bak massakren, skal oppløses..

P4 - 07 May 19 kl. 11:55

På vei til Mali

De 60 norske soldatene som skal delta i FN-operasjonen i Mali reiste nå i dag fra Oslo Lufthavn. Soldatene skal delta det som regnes som verdens farligste FN-oppdrag og skal prøve å skape stabilitet i det afrikanske landet, som ødelegges av separatister og terrorgrupper. Hittil i år er 16 FN-soldater drept i Mali..

NRK - 01 Apr 19 kl. 15:57

Nye to år for norsk støtte til Mali

Norge forlenger støtten til FNs fredsbevarende operasjon i Mali med personell og et transportfly med ytterligere to år..

NRK - 20 May 19 kl. 11:54

Sju drepne i angrep i Mali

Sju personar skal vere drepne i eit angrep i Mali, og to av dei skal vere polititenestemenn, skriv AFP. 60 norske soldatar som er ein del av FN sine fredsbevarande styrker er i Mali no..

P4 - 07 May 19 kl. 11:55

Norske soldater på vei til Mali

De 60 norske soldatene som skal delta i FN-operasjonen i Mali reiste nå i dag fra Oslo Lufthavn. Soldatene skal delta det som regnes som verdens farligste FN-oppdrag og skal prøve å skape stabilitet i det afrikanske landet, som ødelegges av separatister og terrorgrupper. Hittil i år er 16 FN-soldater drept i Mali..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 15 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 2 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

NRK - 2 timer siden

– Flykvote ikke mulig i nord

Senterpartiets Sandra Borch mener MDGs forslag om en kvote på to flyreiser i året ikke er mulig i Nord-Norge. – I hverdagen vår er vi avhengig av flyruter. Både i næringslivet, hvis man skal på sykehus eller besøke familie, sier Borch..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt