NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:23

NRK - 11 Feb 19 kl. 00:52

Masseprotester i Bamako i Mali

Muslimske leder i Mali krever at statsminister Soumeylou Boubeye går av. De anklager hans regjering for ikke å ha stanset jihadistiske angrep og for å fremme umoral i landet. 60.000 var lørdag samlet til protester på et stadion i hovedstaden Bamako..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mali, Soumeylou Boubeye, Bamako

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Masseprotesteri , Bamakoi , Mali
NRK - 01 Jan 19 kl. 22:57

37 sivile drepne i Mali

Væpna menn drap 37 sivile tysdag morgon i sentrale Mali, der etnisk basert vald har kosta hundrevis av liv det siste året, ifølgje regjeringa i det vestafrikanske landet. Angriparane plyndra ein landsby. Somme av ofra var barn, melder Reuters..

NRK - 03 Jan 19 kl. 02:47

Sju pågrepet etter massakre i Mali

Sju personer ble pågrepet dagen etter at væpnede menn drepte 37 sivile i et angrep mot en landsby i Mali på årets første dag. Myndighetene sa kort tid etter angrepet at det var del av en strid mellom jegere og bønder..

VG - 13 Dec 18 kl. 21:01

Minst 42 skal være drept i antatt jihadist-angrep i Mali

Minst 42 mennesker er drept i en serie angrep mot nomadeleire i Menaka-regionen i Mali. En jihadistgruppe antas å stå bak..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 23:38

Over 30 drept i angrep mot landsby i Mali

Minst 37 mennesker er drept i et angrep mot en landsby i Mopti-regionen i Mali. Ifølge myndighetene er angrepet del av en strid mellom jegere og bønder..

NRK - 25 Jan 19 kl. 15:38

FN-soldatar drepne i Mali

To fredsbevarande FN-soldatar vart drepne og fleire er såra etter at dei køyrte på ei mine i Mopti-regionen sentralt i Mali. Dei to som vart drepne kjem frå Sri Lanka, skriv nyheitsvyrået AP. Ingen har tatt på seg skulda for åtaket..

NRK - 27 Oct 18 kl. 19:36

To FN-soldater drept i Mali

Minst to FN-soldater er drept og flere andre er såret i to angrep i Mali, opplyser FNs fredsbevarende styrke i landet, MINUSMA. Det ene angrepet var rettet mot FN-styrkens base i Ber i Timbuktu-området. Det andre angrepet skjedde i Konna..

VG - 13 Dec 18 kl. 21:01

Minst 42 skal være drept i antatt jihadist-angrep i Mali

Minst 42 mennesker er drept i en serie angrep mot nomadeleire i Menaka-regionen i Mali. En jihadistgruppe antas å stå bak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 30 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt