NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:14

NRK - 11 Feb 19 kl. 00:52

Masseprotester i Bamako i Mali

Muslimske leder i Mali krever at statsminister Soumeylou Boubeye går av. De anklager hans regjering for ikke å ha stanset jihadistiske angrep og for å fremme umoral i landet. 60.000 var lørdag samlet til protester på et stadion i hovedstaden Bamako..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mali, Soumeylou Boubeye, Bamako

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Masseprotesteri , Bamakoi , Mali
NRK - 11 Mar 19 kl. 23:06

Oppfordrer til masseprotester

Opposisjonsleder Juan Guaidó i Venezuela oppfordrer til masseprotester mot de omfattende strømbruddene som har rammet landet. Demonstrasjonene skal etter planen holdes over hele landet i morgen..

Aftenposten - 11 Mar 19 kl. 18:43

Algeries president dropper gjenvalg etter masseprotester

Algeries president Abdelaziz Bouteflika (82) bøyer av for fredelige masseprotester og innfrir demonstrantenes hovedkrav om ikke å søke gjenvalg..

NRK - 06 Mar 19 kl. 00:56

FN: Talet på terroråtak auka i Mali

FN slår alarm om tryggleiken i Mali etter ein auke i talet på terroråtak retta mot FN sine fredsbevarande styrkar, militæret til Mali og sivile. Trusselen frå ekstreme islamistgrupper gjer det utfordrande å få til fredsavtaler med væpna grupper..

NRK - 24 Mar 19 kl. 17:47

Mali lover å oppløse milits

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot en landsby i Mali. Småbarn, gravide og eldre er blant ofrene. Regjeringen i Mali har gitt en rekke militæroffiserer sparken, samt sagt at militsen som anklages for å stå bak massakren, skal oppløses..

NRK - 01 Apr 19 kl. 15:57

Nye to år for norsk støtte til Mali

Norge forlenger støtten til FNs fredsbevarende operasjon i Mali med personell og et transportfly med ytterligere to år..

NRK - 27 Feb 19 kl. 16:28

Flere drept i eksplosjon i Mali

Minst 17 sivile ble drept og 15 skadd etter at en bombe festet til en død mann, gikk av i Diankabou-området i Mali, skriver NTB..

Aftenposten - 26 Mar 19 kl. 16:27

FN skal granske massakre i Mali

FN vil granske massakren på minst 150 mennesker i Mali i helgen..

NRK - 24 Mar 19 kl. 14:01

Massakre i Mali

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot landsbyen Ogossagou i Mali. Småbarn, gravide, eldre og landsbyhøvdingen er blant ofrene, som alle er fra fulanifolket. 55 er såret.

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 18:09

Over 100 skal ha blitt drept i landsby i Mali

Opptil 115 mennesker ble drept da en milits gikk til angrep på sivilbefolkningen i en landsby sentralt i Mali, ifølge lokale kilder..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 18:09

Over 100 sivile skal ha blitt drept i landsby i Mali

Minst 115 mennesker ble drept da en milits gikk til angrep på sivilbefolkningen i en landsby sentralt i Mali, ifølge lokale myndigheter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 15 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 45 minutter siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt