Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 21 April, 22:05

Hegnar.no - 24 Mar 19 kl. 08:26

Massemønstring mot brexit

Rundt én million mennesker protesterte lørdag i London mot brexit, anslår arrangørene. Demonstrantene krever en ny folkeavstemning om EU..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
London, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Massemønstringmot , brexit
Hegnar.no - 16 Nov 18 kl. 18:51

Stephen Barclay blir ny Brexit-minister - får annen rolle enn Raab

Statssekretær og Brexit-tilhenger Stephen Barclay erstatter Dominic Raab som Brexit-minister. Samtidig tar statsminister Theresa May over Brexit-forhandlingene..

NRK - 21 Feb 19 kl. 10:25

May presses til å utsette brexit

Fire statsråder i Theresa Mays regjering advarer henne mot opprør i Parlamentet om hun ikke utsetter brexit, skriver The Sun. De krever at May slutter å bruke trusselen om en brexit uten avtale i forhandlingene..

NRK - 15 Nov 18 kl. 02:44

May søker nordirsk brexit-støtte

Statsminister Theresa May møtte ledere for det nordirske partiet DUP like etter det ble kjent at den britiske regjeringen støtter utkastet til en brexit-avtale. May er avhengig av DUP for å få flertall for brexit-utkastet i parlamentet..

NRK - 05 Apr 19 kl. 10:03

May ber EU om brexit-utsettelse

Statsminister Theresa May ber i et brev til EU-president Donald Tusk om en utsettelse av brexit til 30. juni. Han har selv foreslått ett års fleksibelt utsettelse av brexit, ifølge flere medier..

NRK - 30 Dec 18 kl. 11:25

Advarer mot å stemme ned May

– Å stemme ned Theresa Mays brexit-avtale med EU kan føre til at det ikke blir noen brexit i det hele tatt. Det sier Storbritannias minister for internasjonal handel Liam Fox til The Sunday Times. Fox er selv ivrig brexit-forkjemper..

NRK - 26 Feb 19 kl. 13:53

May vil utsette Brexit

Storbritannias statsminister går inn for å utsette brexit for en kort periode. Brexit blir utsatt dersom Underhuset sier nei til utmeldingsavtalen og nei til å gå ut av EU uten noen avtale 29. mars, Det kom fram i Underhuset i formiddag..

NRK - 15 Nov 18 kl. 08:32

EU kallar inn til brexit-møte

EU skal halde eit ekstraordinært toppmøte om brexit søndag 25. november, opplyser EU-president Donald Tusk. Om ikkje noko ekstraordinært skjer innan den, skal partane då fullføre og formalisere brexit-avtala..

NRK - 09 Dec 18 kl. 14:24

– Ny brexit-avstemning er forræderi

I London arrangerer UKIP demonstrasjon mot brexit. – Vi tror politikerne kommer til å sette i verk en ny folkeavstemning. Det er et forræderi mot alle de 17,4 millioner som stemte for brexit, sier William Howard, en av demonstrantene, til NRK..

NRK - 27 Feb 19 kl. 08:56

Etterlyser stødig Brexit-avgjørelse

EUs Brexit-forhandler Michel Barnier sier til Reuters at det ikke nødvendigvis trengs mer tid for å få til en avtale i forbindelse med Storbritannias Brexit, men at landet må ta en stødig avgjørelse i saken. Etter planen forlater de EU 29.mars..

NRK - 09 Apr 19 kl. 19:03

Inga Brexit-semje før EU-toppmøte

Ein talsmann for Theresa Mays konservative regjering vedgår at dei ikkje har kome til ei tverrpolitisk eining med Labour-partiet før onsdagens EU-toppmøte.EU har etterspurd dette om Brexit skal utsetjast på nytt. Etter planen skjer Brexit 12.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 15 minutter siden

Røde Kors: – Ingen skredulykker i påsken

Røde Kors har kun hatt ett oppdrag knyttet til snøskred denne påsken. Organisasjonen er lettet over at liv ikke har gått tapt..

Hegnar.no - 5 timer siden

Dette er de 20 mest hackede passordene

De mest vanlig passordene er også de mest hackede. .

Hegnar.no - 6 timer siden

Vegvesenet om påsketrafikken: – Ikke antydning til kødannelser

Påsketrafikken ned fra fjellet går søndag rolig for seg. Statens vegvesen forventer flere bilister på veiene mandag, men at innfarten vil spre seg fint utover..

Hegnar.no - 6 timer siden

Søreide: – Vi jobber med å få oversikt over nordmenn på Sri Lanka

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) omtaler angrepene på Sri Lanka som grusomme og feige. UD jobber fortsatt med å få oversikt om nordmenn er rammet..

Hegnar.no - 14 timer siden

11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Norsk Tipping har forsøkt å kontakte alle de 66 personene som påskeaften vant over 1 million kroner. Elleve av de tar ikke telefonen..

Hegnar.no - 14 timer siden

Norwegian vant søksmål om «kundenapping»

Norwegian vant søksmålet mot Express Group Havacilik Egitim Hizmetleri (EAG) i Oslo tingrett etter at de ble saksøkt for å drive med «kundenapping»..

Hegnar.no - 14 timer siden

Matbutikker brøt loven om helligdagsfred

Flere matbutikker i Oslo holdt åpent lenger enn til klokken 16 påskeaften, slik loven om helligdagsfred tilsier..

Hegnar.no - 14 timer siden

- Taushetsplikt ikke godt nok ivaretatt på mange legekontor

Mange pasienter opplever at sensitive opplysninger kan overhøres av andre på venteværelset på legekontoret, ifølge en ny undersøkelse fra Forbrukerrådet..

Hegnar.no - 14 timer siden

- Bensinavgiften bør halveres

SSB-forsker Geir H. M. Bjertnæs anslår at samlede drivstoffavgifter bør kuttes til 5 kroner literen.

Hegnar.no - 14 timer siden

Fransk fagforening varsler Norwegian-streik til uka

Fagforeningen som representerer Norwegians kabinansatte i Frankrike, varsler streik fra onsdag neste uke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt