NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 15:01

NRK - 11 Oct 18 kl. 08:38

Massegrav funnet i Libya

En massegrav med levninger av 75 mennesker er funnet nær Sirte vest i Libya, og det antas at det kan være snakk om IS-krigere. Massegraven ligger i al-Daheir-området og ble ifølge en talsmann for myndighetene i oppdaget for få dager siden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sirte, Libya, IS, daheir

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Massegrav, funneti , Libya
NRK - 09 Jun 18 kl. 05:25

Arkeologer fant ny massegrav i Peru

Arkeologer har funnet levninger etter mer enn 50 barn i en ny massegrav nord i Peru. Barna antas å ha blitt ofret av Chimu-sivilisasjonen. Funnet ble gjort ved graven som ble oppdaget i Huanchaco i april, der mer enn 140 barn og 200 lamaer lå begravd..

NRK - 06 Oct 18 kl. 03:24

Fant tyske soldater i massegrav

Levningene etter 800 tyske soldater som ble drept under andre verdenskrig, er funnet i en massegrav i Volgograd i Russland. Det opplyser tyske kommisjonen for krigsgraver. Soldatene ble drept i 1942/43 i slaget om Stalingrad..

Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 05:17

Rystende funn i mexicansk massegrav: - Vi har ikke sett maken til ondskap

Fant levningene etter 174 personer i massegrav i Mexico..

VG - 09 Jun 18 kl. 05:52

Arkeologer fant ny massegrav for barn i Peru

Arkeologer har funnet levninger etter mer enn 50 barn i enda en massegrav nord i Peru. Barna antas å ha blitt ofret av Chimu-sivilisasjonen..

NRK - 01 Oct 18 kl. 15:11

Jordskjelvofre legges i massegrav

Nesten 200.000 personer trenger umiddelbar hjelp etter jordskjelvet og tsunamien i Indonesia, ifølge FN. Hundrevis av ofre ble mandag lagt i en massegrav.

VG - 13 Sep 18 kl. 10:19

Utvalg om norsk Libya-innsats: Norge hadde liten forståelse av situasjonen i Libya

588 norske bomber falt over Libya i 2011, og opprørerne NATO støttet fant og drepte til slutt Muammar Gaddafi. Syv år senere er Libya fortsatt i kaos. Nå er rapporten om Norges Libya-bidrag klart..

Aftenposten - 13 Sep 18 kl. 13:39

Var det riktig av Norge å bombe i Libya? Her er fem spørsmål og svar om Libya-rapporten

I en rapport på 260 sider ble granskingen av Norges innsats i Libya presentert. Her er en oppsummering av de sentrale funnene..

Aftenposten - 13 Sep 18 kl. 13:39

Var det riktig av Norge å slippe 588 bomber over Libya? Her er fem spørsmål og svar om Libya-rapporten

I en rapport på 260 sider ble gjennomgangen av Norges bombing av Libya presentert. Her er en oppsummering av de sentrale funnene..

NRK - 13 Sep 18 kl. 13:54

Sp: Lettet over konklusjon i Libya-saken

Sp-leder Liv Signe Navarsete er glad for at Libya-utvalget fastslår at vedtaket om Norges deltakelse i Libya-krigen i 2011 er innenfor folkeretten. – Utvalget peker også på forbedringspunkter som Senterpartiet har vært opptatt av, sier hun til NTB..

NRK - 25 Jun 18 kl. 15:13

Libya nekter migrantmottak

Italias innenriksminister Matteo Salvini mener mottakssentre for migranter bør bygges langs Libyas sørlige grense. Libya avfeier ideen. – Vi avviser kategorisk at noen som helst form for migrantleir opprettes i Libya, sier libyas statsminister..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rekordmange nye medlemmer til KrF

De siste par ukene har Kristelig Folkeparti fått over 300 nye medlemmer bare i Rogaland. På landsbasis har KrF fått over 2000 nye medlemmer på drøyt to uker, etter at partileder Knut Arild Hareide rådet til regjeringssamarbeid med Ap og Sp..

NRK - 30 minutter siden

Solberg fikk brexit-oppdatering

Onsdagens EU-toppmøte om brexit ble et naturlig hovedtema da statsminister Erna Solberg møtte Tysklands statsminister Angela Merkel i Berlin tirsdag. En rekke andre temaer sto også på agendaen for det timelange møtet, skriver NTB..

NRK - 30 minutter siden

Tre Emmy-nominasjoner til NRK Super

Redaksjonen ble nominert for serien «Jenter». I tillegg kommer to nominasjoner til «Kroppen min eier jeg». I «Kids: Digital»-kategorien er produksjonsselskapet Bivrost Film nominert sammen med NRK Supers temadager om overgrep – der serien inngikk..

NRK - 1 time siden

Nattetemperatur-rekord ble knust

De 25,4 gradene som ble målt i Tafjord og Surnadal natt til søndag, lå langt over tidligere rekorder for nattetemperatur i oktober. På nattetid finnes det ikke noe i nærheten av 25,4 grader i temperaturdata som strekker seg tilbake til 1950-tallet..

NRK - 1 time siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 7 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 1 time siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 1 time siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 1 time siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 1 time siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt