NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 02:00

NRK - 11 Oct 18 kl. 08:38

Massegrav funnet i Libya

En massegrav med levninger av 75 mennesker er funnet nær Sirte vest i Libya, og det antas at det kan være snakk om IS-krigere. Massegraven ligger i al-Daheir-området og ble ifølge en talsmann for myndighetene i oppdaget for få dager siden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sirte, Libya, IS, daheir

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Massegrav, funneti , Libya
NRK - 06 Nov 18 kl. 04:43

Ny massegrav funnet i Mexico

I Mexico har myndighetene begynt å undersøke en massegrav, som kan inneholde levninger av hundrevis av mennesker. Funnet ble gjort etter at en gruppe mødre som leter etter sine savnede barn, fikk et anonymt tips om en massegrav i delstaten Veracruz..

NRK - 09 Jun 18 kl. 05:25

Arkeologer fant ny massegrav i Peru

Arkeologer har funnet levninger etter mer enn 50 barn i en ny massegrav nord i Peru. Barna antas å ha blitt ofret av Chimu-sivilisasjonen. Funnet ble gjort ved graven som ble oppdaget i Huanchaco i april, der mer enn 140 barn og 200 lamaer lå begravd..

NRK - 06 Oct 18 kl. 03:24

Fant tyske soldater i massegrav

Levningene etter 800 tyske soldater som ble drept under andre verdenskrig, er funnet i en massegrav i Volgograd i Russland. Det opplyser tyske kommisjonen for krigsgraver. Soldatene ble drept i 1942/43 i slaget om Stalingrad..

Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 05:17

Rystende funn i mexicansk massegrav: - Vi har ikke sett maken til ondskap

Fant levningene etter 174 personer i massegrav i Mexico..

VG - 09 Jun 18 kl. 05:52

Arkeologer fant ny massegrav for barn i Peru

Arkeologer har funnet levninger etter mer enn 50 barn i enda en massegrav nord i Peru. Barna antas å ha blitt ofret av Chimu-sivilisasjonen..

Klartale - 06 Nov 18 kl. 09:07

Fant ny massegrav i Mexico

Myndighetene i Mexico har begynt å undersøke en massegrav. Flere hundre døde mennesker kan ligge der..

Aftenposten - 06 Nov 18 kl. 05:59

Ny massegrav avdekket i Mexico

Mexicanske myndigheter har begynt å undersøke en massegrav, som kan inneholde levninger av opptil flere hundre mennesker..

NRK - 01 Oct 18 kl. 15:11

Jordskjelvofre legges i massegrav

Nesten 200.000 personer trenger umiddelbar hjelp etter jordskjelvet og tsunamien i Indonesia, ifølge FN. Hundrevis av ofre ble mandag lagt i en massegrav.

Aftenposten - 27 Nov 18 kl. 19:50

Massegrav med 1500 lik funnet i Raqqa

Både sivile og IS-krigere er blant de 500 kroppene som hittil er gravd opp..

VG - 13 Sep 18 kl. 10:19

Utvalg om norsk Libya-innsats: Norge hadde liten forståelse av situasjonen i Libya

588 norske bomber falt over Libya i 2011, og opprørerne NATO støttet fant og drepte til slutt Muammar Gaddafi. Syv år senere er Libya fortsatt i kaos. Nå er rapporten om Norges Libya-bidrag klart..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Svingte unna dyr i veien

En bilfører er kjørt med ambulanse til Haukeland universitetssjukehus med ryggsmerter etter å ha kjørt i fjellveggen på Radøyvegen i Nordhordland. Personen forsøkte å svinge unna et dyr i veibanen og havnet da i fjellveggen. Det er glatt på stedet..

NRK - 15 minutter siden

Fem evakuert etter brann i Halden

Alle beboere skal være evakuert fra en bolig som er helt overtent i et boligområde i Halden i Østfold. Brannvesenet var på stedet klokka 1.22 og startet slukking.

NRK - 15 minutter siden

En død etter brann på Herøy

Krimteknikere er på stedet etter at en person ble funnet død etter brann i en bolig på Herøy i Nordland mandag kveld. Meldingen om brannen kom rett før klokka 18 mandag kveld, skriver Helgelands Blad. Årsaken til brannen er ikke klar..

NRK - 45 minutter siden

Ein person til sjukehus

Ein person er køyrd til sjukehus etter ei utforkøyring i Sandnes i Rogaland. Det var mykje røyk frå bilen. Politiet etterforskar kva som har skjedd.

NRK - 1 time siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 1 time siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 2 timer siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 3 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt