NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 05:16

NRK - 11 Oct 18 kl. 08:38

Massegrav funnet i Libya

En massegrav med levninger av 75 mennesker er funnet nær Sirte vest i Libya, og det antas at det kan være snakk om IS-krigere. Massegraven ligger i al-Daheir-området og ble ifølge en talsmann for myndighetene i oppdaget for få dager siden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sirte, Libya, IS, daheir

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Massegrav, funneti , Libya
NRK - 06 Nov 18 kl. 04:43

Ny massegrav funnet i Mexico

I Mexico har myndighetene begynt å undersøke en massegrav, som kan inneholde levninger av hundrevis av mennesker. Funnet ble gjort etter at en gruppe mødre som leter etter sine savnede barn, fikk et anonymt tips om en massegrav i delstaten Veracruz..

NRK - 09 Jun 18 kl. 05:25

Arkeologer fant ny massegrav i Peru

Arkeologer har funnet levninger etter mer enn 50 barn i en ny massegrav nord i Peru. Barna antas å ha blitt ofret av Chimu-sivilisasjonen. Funnet ble gjort ved graven som ble oppdaget i Huanchaco i april, der mer enn 140 barn og 200 lamaer lå begravd..

NRK - 06 Oct 18 kl. 03:24

Fant tyske soldater i massegrav

Levningene etter 800 tyske soldater som ble drept under andre verdenskrig, er funnet i en massegrav i Volgograd i Russland. Det opplyser tyske kommisjonen for krigsgraver. Soldatene ble drept i 1942/43 i slaget om Stalingrad..

NRK - 29 Dec 18 kl. 04:02

Massegrav funnet på Sri Lanka

278 skjeletter er funnet i en av de største massegravene som noen gang er oppdaget på Sri Lanka. Blant de døde er det kvinner og barn. Graven er funnet i Mannar, der den tamilske LTTE-geriljaen slåss mot regjeringsstyrker under borgerkrigen..

Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 05:17

Rystende funn i mexicansk massegrav: - Vi har ikke sett maken til ondskap

Fant levningene etter 174 personer i massegrav i Mexico..

VG - 09 Jun 18 kl. 05:52

Arkeologer fant ny massegrav for barn i Peru

Arkeologer har funnet levninger etter mer enn 50 barn i enda en massegrav nord i Peru. Barna antas å ha blitt ofret av Chimu-sivilisasjonen..

Klartale - 06 Nov 18 kl. 09:07

Fant ny massegrav i Mexico

Myndighetene i Mexico har begynt å undersøke en massegrav. Flere hundre døde mennesker kan ligge der..

Aftenposten - 06 Nov 18 kl. 05:59

Ny massegrav avdekket i Mexico

Mexicanske myndigheter har begynt å undersøke en massegrav, som kan inneholde levninger av opptil flere hundre mennesker..

NRK - 01 Oct 18 kl. 15:11

Jordskjelvofre legges i massegrav

Nesten 200.000 personer trenger umiddelbar hjelp etter jordskjelvet og tsunamien i Indonesia, ifølge FN. Hundrevis av ofre ble mandag lagt i en massegrav.

Aftenposten - 27 Nov 18 kl. 19:50

Massegrav med 1500 lik funnet i Raqqa

Både sivile og IS-krigere er blant de 500 kroppene som hittil er gravd opp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 45 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 1 time siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 4 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt