NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 09:05

NRK - 06 Dec 18 kl. 05:36

Massedrap i Indonesia

Minst 16 personer er funnet drept i provinsen Papua lengst øst i Indonesia etter et massedrap som skal være utført av væpnede separatister. I alt skal 31 anleggsarbeidere være drept..
Les mer på NRK


Les mer om:
Papua, Indonesia

Dele artikeln

1613 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Massedrapi , Indonesia
Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 06:22

Minst 16 drepte funnet øst i Indonesia

Minst 16 personer er funnet drept i provinsen Papua lengst øst i Indonesia etter et massedrap som skal ha blitt utført av væpnede separatister søndag..

Aftenposten - 04 Dec 18 kl. 06:13

Indonesisk politi gransker mulig massedrap

Politiet i Indonesia undersøker meldinger om at opprørere har drept 31 personer ved en anleggsplass i den urolige provinsen Papua..

NRK - 04 Dec 18 kl. 06:19

Indonesia: Gransker mulig massedrap

Indonesisk politi undersøker meldinger om at opprørere har drept 31 personer ved en anleggsplass i den urolige provinsen Papua. Avisen Kompas viser til politikilder som sier de ble drept søndag etter at en av dem skal ha tatt bilder av opprørere..

NRK - 05 Nov 18 kl. 16:00

Frihandelsavtale med Indonesia

Noreg har inngått ein frihandelsavtale med Indonesia. Det opplyser næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. Avtalen gjer at over 80 prosent av Noreg sin eksport til Indonesia blir tollfri..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 12:02

2000 turister evakueres fra Indonesia

142 døde etter et nytt jordskjelv rammet den populære turistøya Lombok i Indonesia på søndag, ifølge lokale myndigheter på øya..

Dagbladet - 28 Sep 18 kl. 12:33

Tsunami-varsel i Indonesia etter kraftig skjelv

Et jordskjelv med styrke 7,5 har rammet Sulawesi i Indonesia. Landets myndigheter har utstedt tsunamivarsel..

Dagbladet - 29 Sep 18 kl. 07:00

Minst 384 døde i kraftig jordskjelv i Indonesia

Ifølge myndighetene skal det nå være 384 personer omkommet i Palu etter jordskjelvet og tsunamien på øya Sulawesi Indonesia fredag..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 12:02

1200 turister skal evakueres fra Indonesia

142 døde etter et nytt jordskjelv rammet den populære turistøya Lombok i Indonesia på søndag, ifølge lokale myndigheter på øya..

NRK - 05 Aug 18 kl. 23:14

82 omkom i Indonesia-skjelv

Dødstallet etter jordskjelvet på Lombok i Indonesia er oppe i 82, melder Reuters som siterer den lokale redningstjenesten. Flere tusen er evakuert fra ferieøya..

Dagbladet - 29 Sep 18 kl. 07:00

Minst 48 døde i kraftig jordskjelv i Indonesia

48 personer er bekreftet omkommet i Palu etter jordskjelvet og tsunamien på øya Sulawesi Indonesia fredag, opplyser en talsperson for landets kriseberedskap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Foreslår Löfven som statsminister

Fredag skal riksdagen i Sverige stemme om Stefan Löfven skal fortsette som statsminister, skriver Aftonbladet. Forslaget er en regjering med Miljöpartiet og Socialdemokraterna, sa talsmann for riksdagen på en pressekonferanse i dag..

NRK - 15 minutter siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 30 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt