NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:24

NRK - 06 Dec 18 kl. 05:36

Massedrap i Indonesia

Minst 16 personer er funnet drept i provinsen Papua lengst øst i Indonesia etter et massedrap som skal være utført av væpnede separatister. I alt skal 31 anleggsarbeidere være drept..
Les mer på NRK


Les mer om:
Papua, Indonesia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Massedrapi , Indonesia
Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 06:22

Minst 16 drepte funnet øst i Indonesia

Minst 16 personer er funnet drept i provinsen Papua lengst øst i Indonesia etter et massedrap som skal ha blitt utført av væpnede separatister søndag..

Aftenposten - 04 Dec 18 kl. 06:13

Indonesisk politi gransker mulig massedrap

Politiet i Indonesia undersøker meldinger om at opprørere har drept 31 personer ved en anleggsplass i den urolige provinsen Papua..

NRK - 04 Dec 18 kl. 06:19

Indonesia: Gransker mulig massedrap

Indonesisk politi undersøker meldinger om at opprørere har drept 31 personer ved en anleggsplass i den urolige provinsen Papua. Avisen Kompas viser til politikilder som sier de ble drept søndag etter at en av dem skal ha tatt bilder av opprørere..

NRK - 23 Dec 18 kl. 19:45

Lover støtte til Indonesia

USAs president Donald Trump og flere andre internasjonale ledere uttrykker støtte og kondolanse til Indonesia etter den ødeleggende tsunamien som rammet landet. Både EU og FN lover å mobilisere støtte til Indonesia dersom myndighetebe ber om det..

NRK - 05 Nov 18 kl. 16:00

Frihandelsavtale med Indonesia

Noreg har inngått ein frihandelsavtale med Indonesia. Det opplyser næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. Avtalen gjer at over 80 prosent av Noreg sin eksport til Indonesia blir tollfri..

NRK - 16 Dec 18 kl. 11:55

Handelsavtale med Indonesia

Noreg inngår ein handelsavtale med Indonesia. Avtalen som er forhandla fram mellom EFTA-landa og Indonesia blei signert i Jakarta søndag. Den gjer at norske bedrifter får tilgang til verdas fjerde mest folkerike land, skriv Næringsdepartementet..

Aftenposten - 28 Dec 18 kl. 07:31

Jordskjelv med styrke 6,1 rystet Indonesia

Folk i Manokwari Selatan i Indonesia fikk panikk og stormet ut av husene sine da et jordskjelv med styrke 6,1 rystet Indonesia i seks sekunder fredag..

Aftenposten - 24 Jan 19 kl. 16:11

Dødstallene stiger etter flom i Indonesia

Flommen i Indonesia har kostet minst 30 mennesker livet. I tillegg er ytterligere to savnet..

NRK - 23 Dec 18 kl. 11:45

Dødstalet stig til 222 i Indonesia

Minst 222 er døde, 800 skadde og fleire sakna etter tsunamien i Indonesia. Det seier ein talsperson frå landets katastrofehandteringsbyrå til AP..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 12:02

2000 turister evakueres fra Indonesia

142 døde etter et nytt jordskjelv rammet den populære turistøya Lombok i Indonesia på søndag, ifølge lokale myndigheter på øya..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skutt etter knivangrep

En mann er skutt og drept av lokalt politi i franske Marseille etter å ha knivstukket fire personer, melder den franske nettavisen Actu17. Ofrenes tilstand er foreløpig ukjent..

NRK - 45 minutter siden

Norsk nettavis blokkert i Russland

Tirsdag morgen ble The Barents Observer utilgjengelig i Russland. Blokkeringen kommer som følge av et intervju med en homofil samisk mann. Det russiske medietilsynet ba nettavisa i januar om å fjerne nevnte artikkel, men kravet ble ikke etterkommet..

NRK - 45 minutter siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 45 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 45 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 2 timer siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt