NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 20:40

NRK - 09 Nov 19 kl. 17:51

Markering 30 år siden murens fall

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Markering30 , år, siden, murens, fall
VG - 10 Nov 19 kl. 08:16

Murens lange skygger

Murens fall gir både tro på menneskenes potensial samtidig som den minner oss om at historien ikke har noen slutt..

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:39

Markering mot muslimhat

Mange mennesker samlet seg utenfor Stortinget onsdag kveld i en markering mot muslimhat og terror etter skytingen i Al-Noor-moskeen i Bærum lørdag. Onsdagens markering har fått støtte fra 35 organisasjoner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 23:29

Et laboratorium for reformer

Natt til søndag er det 30 år siden Berlin-murens fall. Dramaet hadde sine avgjørende forutsetninger også utenfor Øst-Tyskland. En av dem var reformkommunismen i Ungarn..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 21:52

Tofrontskrig mot vårherre

Polen var alltid det vanskelige landet i den Sovjet-dominerte verden. Fram mot Berlin-murens fall for 30 år siden skulle landet bryte ut av sovjetisk dominans med egne muskler..

VG - 09 Nov 19 kl. 09:42

30 år siden Murens fall: Rapport fra en norsk soldat

Da Berlinmuren falt den 9. november 1989, var det ikke bare den kalde krigen som tok slutt. Egentlig sluttet det fantastiske og elendige 20.

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:59

Reagan-statue i Berlin

Den amerikanske ambassaden i Berlin har avduket en statue av tidligere president Ronald Reagan på ampassadens egen terrasse. Statuen skuer utover stedet der Reagan i 1989 talte og ba Sovjet å rive Berlinmuren. Lørdag er det 30 år siden murens fall..

NRK - 28 Sep 19 kl. 14:05

Tre innbrakt under SIAN-markering

Det er ampert under SIANs markering på Tøyen-senteret lørdag ettermiddag. Tre personer er innbrakt av politiet fordi de prøvde å ta seg inn på området til SIAN. Det blir kastet egg og frukt.

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 10:56

Jeg ble innkalt til Stasi

Det regnet jeg med. Murens fall i Berlin i 1989 er mer enn en mur som falt..

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:01

Markering mot muslimhat i kveld

Det holdes en markering mot muslimhat og terror utenfor Stortinget i kveld etter skytingen i moskeen i Bærum lørdag. Markeringen har fått støtte fra 35 organisasjoner. Antirasistisk senter og Oslos byrådsleder Raymond Johansen er blant de som skal delta..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 10:35

Merkel på markering etter synagogeangrep

Tysklands statsminister Angela Merkel deltok på en markering i Berlin etter at to personer ble skutt og drept ved en jødisk synagoge i byen Halle..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 15 minutter siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

NRK - 1 time siden

Kjente til straffesaker i februar

Ifølge arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) var Nav allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Først i august skal statsråden ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Åtte års fengsel for terror

Borgarting lagmannsrett skjerper straffen og dømmer en 31 år gammel mann til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Den kinesiske statsborgeren ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingretten..

NRK - 1 time siden

Avhører vitner og ber om tips

Etter at en drone stengte all luftfart ved Bodø lufthavn i ettermiddag, gjør politiet avhør av vitner og vil opprette en anmeldelse på forholdet. – Hvis noen skulle ha tips i saken, ta kontakt med politiet på tlf 02800, tvitrer politiet..

NRK - 1 time siden

FN beklager USAs endrede syn

USAs utenriksminister gikk mandag bort fra å kalle de israelske bosettingene for et brudd på folkeretten. – Uttalelsen er beklagelig. Vi forplikter oss fortsatt til en tostatsløsning basert på relevante FN-vedtak, sier FNs talsperson Dujarric..

NRK - 1 time siden

– En etterretningsskandale

– Hvis ikke dette er et avtalt spill mellom Norge og Russland så er dette en etteretningsskandale. Det sa Frode Berg på pressekonferansen på Gardermoen tirsdag..

NRK - 1 time siden

Byåsen må si opp tre spillere

Byåsen Håndball Elite har terminert kontrakten til tre utenlandske spillere, melder TV 2. Bakgrunnen er at klubben oppdaget et underskudd på to millioner kroner. Spillerne er svenske Jenny Södrén og Yasminee Gluic, og polske Patrycsja Swierzewska..

NRK - 1 time siden

Vil ha nye samtaler med E-tjenesten

Frode Berg var helt klar på at han vil fortsette å ha en dialog med E-tjenesten. Berg har allerede hatt ett møte med dem. – Jeg vet ikke hva det blir eller når det blir, men en dialog skal det være, sa Frode Berg på pressekonferansen på Gardermoen..

NRK - 1 time siden

Har ikke røpet noe

Russiske myndigheter har fulgt Frode Berg i mange år. – Jeg har ikke røpet noe, det har jeg sluppet, de har hatt kontroll hele veien, sa Berg. Under rettssaken i Moskva kom det fram på at russiske FSB har hatt en mappe på Berg siden 1990-tallet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt