NRK > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:34

NRK - 20 Jun 18 kl. 21:09

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Justin Trudau, AP, Canada

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Marihuana, lovligi , Canadai , oktober
P4 - 20 Jun 18 kl. 21:17

Canada legaliserer marihuana

Canada legaliserer marihuana i hele landet fra og med oktober, det opplyser statsminister Justin Trudau. Når loven trer i kraft vil voksne kunne inneha opptil 30 gram lovlig marihuana, og de vil også kunne dyrke inntil fire planter hjemme. Canada blir dermed det andre landet som legaliserer marihuana, etter Uruguay som gjorde det lovlig i 2013..

P4 - 08 Jun 18 kl. 05:12

Canada legaliserer marihuana

Til høsten blir det lovlig å både bruke og selge marihuana i Canada. Et klart flertall i Senatet vedtok et lovforslag om statskontrollert salg og bruk for personer over 18 år i natt, norsk tid. Legalisering av marihuana var også et valgløfte fra statsminister Justin Trudeau, som under valgkampen i 2015 innrømmet at han selv har brukt rusmiddelet fem, seks ganger sammen med venner.

NRK - 20 Jun 18 kl. 21:09

Canada legaliserer marihuana

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 00:33

Åpent salg av cannabis blir lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudeau sier at fritt kjøp og salg av marihuana vil bli legalisert over hele landet 17. oktober..

Dagbladet - 08 Jun 18 kl. 04:34

Canada legaliserer marihuana

Lovet under valgkampen i 2015 å legalisere marihuana..

VG - 08 Jun 18 kl. 04:46

Canada legaliserer marihuana

Senatet i Canada har vedtatt et lovforslag om statskontrollert salg og bruk av marihuana for personer over 18 år. Loven ventes å tre i kraft i løpet av høsten..

NRK - 08 Jun 18 kl. 03:29

Stemte for å legalisere marihuana

Senatet i Canada vedtar å legalisere marihuana til rekreasjonsbruk, med 52 stemmer for, 30 imot og en avstående, melder AFP..

Klartale - 27 Jun 18 kl. 11:05

Blir hasj og marihuana lovlig?

Stadig flere land godtar rusmiddelet cannabis. I Norge er debatten i gang igjen..

P4 - 15 Jun 18 kl. 13:42

Fant eske med 1,5 kg marihuana

Tollere på Oslo lufthavn oppdaget 1,5 kilo marihuana i en pappeske som kom med et fly fra Spania tidligere i juni. Det opplyser Tolletaten. En mann på Vestlandet var oppført som mottaker..

NRK - 23 Jun 18 kl. 16:42

Solberg sier nei til Unge Høyre

Unge Høyre går inn for at lettere narkotika, som hasj og marihuana, skal bli lovlig. – Det vil ikke påvirke Høyres politikk, sier statsminister Erna Solberg. Hun frykter at en slik politikk vil føre til at flere blir rusavhengige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Slik pakker Monsen sekken

– Balansen i sekken er viktig, altså at den er pakket godt, sier Monsen. Han har pakket sovepose i bunnen, og det tyngste nederst og inn mot ryggen i midten av sekken. Det letteste pakkes på toppen..

NRK - 15 minutter siden

Flere studenter dra til Australia

Australia har overtatt Storbritannias posisjon som den nest største destinasjonen for internasjonale studenter, melder BBC. Det viser en undersøkelse gjennomført av University College London. USA troner øverst på listen ..

NRK - 30 minutter siden

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..

NRK - 45 minutter siden

Politiansatt bøtelagt for snoking

Spesialenheten for politisaker har ilagt en kvinnelig ansatt i Sørvest politidistrikt 15.000 kroner i bot for å ha søkt og delt informasjon fra politiets registre. Kvinnen har brukt opplysningen i en privat uoverensstemmelse, ifølge Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..

NRK - 1 time siden

Hamilton forlenger med Mercedes

Den britiske Formel 1-føreren, Lewis Hamilton, har forlenget sin kontrakt med Mercedes. Avtalen varer frem til 2020 og skal være verdt 40 millioner pund i året, ifølge BBC. Han er verdensmester i Formel 1 fire ganger..

NRK - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær Cecilia Malmström. I mars innførte USA toll på import av henholdsvis aluminium og stål..

NRK - 1 time siden

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..

NRK - 1 time siden

UiB mest populært

Rettsvitenskap ved UiB var studiet som flest søkere hadde som førstevalg i år, viser tall fra Samordna opptak. Rettsvitenskap ved UiO og siviløkonomstudiet ved NHH havner på de neste plassene..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke

Mannen som skal ha fått en traktor delvis over seg i Ålen er alvorlig skadet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med arbeid på gården. Politiet etterforsker saken, og familien vil få oppfølging av kriseteam, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt