NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:48

NRK - 20 Jun 18 kl. 21:09

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Justin Trudau, AP, Canada

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Marihuana, lovligi , Canadai , oktober
P4 - 20 Jun 18 kl. 21:17

Canada legaliserer marihuana

Canada legaliserer marihuana i hele landet fra og med oktober, det opplyser statsminister Justin Trudau. Når loven trer i kraft vil voksne kunne inneha opptil 30 gram lovlig marihuana, og de vil også kunne dyrke inntil fire planter hjemme. Canada blir dermed det andre landet som legaliserer marihuana, etter Uruguay som gjorde det lovlig i 2013..

P4 - 08 Jun 18 kl. 05:12

Canada legaliserer marihuana

Til høsten blir det lovlig å både bruke og selge marihuana i Canada. Et klart flertall i Senatet vedtok et lovforslag om statskontrollert salg og bruk for personer over 18 år i natt, norsk tid. Legalisering av marihuana var også et valgløfte fra statsminister Justin Trudeau, som under valgkampen i 2015 innrømmet at han selv har brukt rusmiddelet fem, seks ganger sammen med venner.

NRK - 20 Jun 18 kl. 21:09

Canada legaliserer marihuana

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 00:33

Åpent salg av cannabis blir lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudeau sier at fritt kjøp og salg av marihuana vil bli legalisert over hele landet 17. oktober..

Dagbladet - 08 Jun 18 kl. 04:34

Canada legaliserer marihuana

Lovet under valgkampen i 2015 å legalisere marihuana..

VG - 08 Jun 18 kl. 04:46

Canada legaliserer marihuana

Senatet i Canada har vedtatt et lovforslag om statskontrollert salg og bruk av marihuana for personer over 18 år. Loven ventes å tre i kraft i løpet av høsten..

NRK - 08 Jun 18 kl. 03:29

Stemte for å legalisere marihuana

Senatet i Canada vedtar å legalisere marihuana til rekreasjonsbruk, med 52 stemmer for, 30 imot og en avstående, melder AFP..

Klartale - 27 Jun 18 kl. 11:05

Blir hasj og marihuana lovlig?

Stadig flere land godtar rusmiddelet cannabis. I Norge er debatten i gang igjen..

E24 - 17 Sep 18 kl. 21:44

Kilder: Coca-Cola vurderer cannabis-drikke

I oktober blir cannabis lovlig i Canada. Nå forteller kilder at Coca-Cola også vurderer å kaste seg inn i bransjen..

P4 - 15 Jun 18 kl. 13:42

Fant eske med 1,5 kg marihuana

Tollere på Oslo lufthavn oppdaget 1,5 kilo marihuana i en pappeske som kom med et fly fra Spania tidligere i juni. Det opplyser Tolletaten. En mann på Vestlandet var oppført som mottaker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..

NRK - 1 time siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 2 timer siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 2 timer siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 2 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 3 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nok en børsrekord i New York

Dow Jones-indeksen noterte seg for en ny rekord for annen dag på rad fredag, med 26.718 poeng. De andre to New York-indeksene endte derimot ned.

NRK - 3 timer siden

Mann funnen av politihunden Sidney

Den sakna er funnen og leiteaksjonen ved Preikestolen er avslutta. Politiet gir æra til polititihunden Sidney som snusa seg fram til ein svært våt og nedkjølt mann i området Husafjellet. Mannen blir no frakta ned frå fjellet for å få tilsyn av lege..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt