NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:30

NRK - 20 Jun 18 kl. 21:09

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Justin Trudau, AP, Canada

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Marihuana, lovligi , Canadai , oktober
P4 - 20 Jun 18 kl. 21:17

Canada legaliserer marihuana

Canada legaliserer marihuana i hele landet fra og med oktober, det opplyser statsminister Justin Trudau. Når loven trer i kraft vil voksne kunne inneha opptil 30 gram lovlig marihuana, og de vil også kunne dyrke inntil fire planter hjemme. Canada blir dermed det andre landet som legaliserer marihuana, etter Uruguay som gjorde det lovlig i 2013..

P4 - 08 Jun 18 kl. 05:12

Canada legaliserer marihuana

Til høsten blir det lovlig å både bruke og selge marihuana i Canada. Et klart flertall i Senatet vedtok et lovforslag om statskontrollert salg og bruk for personer over 18 år i natt, norsk tid. Legalisering av marihuana var også et valgløfte fra statsminister Justin Trudeau, som under valgkampen i 2015 innrømmet at han selv har brukt rusmiddelet fem, seks ganger sammen med venner.

NRK - 20 Jun 18 kl. 21:09

Canada legaliserer marihuana

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 00:33

Åpent salg av cannabis blir lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudeau sier at fritt kjøp og salg av marihuana vil bli legalisert over hele landet 17. oktober..

Klartale - 17 Oct 18 kl. 11:47

Nå er cannabis lov i Canada

Flere hundre personer sto i kø natt til onsdag i Canada. De ventet på å kunne kjøpe marihuana lovlig for første gang i landet..

Dagbladet - 17 Oct 18 kl. 08:16

Canada er offisielt verdens største markedsplass for marihuana

Et hundretall personer sto i kø for å kjøpe marihuana da butikkene i Canada åpnet for første gang natt til onsdag..

Dagbladet - 08 Jun 18 kl. 04:34

Canada legaliserer marihuana

Lovet under valgkampen i 2015 å legalisere marihuana..

VG - 08 Jun 18 kl. 04:46

Canada legaliserer marihuana

Senatet i Canada har vedtatt et lovforslag om statskontrollert salg og bruk av marihuana for personer over 18 år. Loven ventes å tre i kraft i løpet av høsten..

NRK - 08 Jun 18 kl. 03:29

Stemte for å legalisere marihuana

Senatet i Canada vedtar å legalisere marihuana til rekreasjonsbruk, med 52 stemmer for, 30 imot og en avstående, melder AFP..

Klartale - 27 Jun 18 kl. 11:05

Blir hasj og marihuana lovlig?

Stadig flere land godtar rusmiddelet cannabis. I Norge er debatten i gang igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skutt etter knivangrep

En mann er skutt og drept av lokalt politi i franske Marseille etter å ha knivstukket fire personer, melder den franske nettavisen Actu17. Ofrenes tilstand er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Norsk nettavis blokkert i Russland

Tirsdag morgen ble The Barents Observer utilgjengelig i Russland. Blokkeringen kommer som følge av et intervju med en homofil samisk mann. Det russiske medietilsynet ba nettavisa i januar om å fjerne nevnte artikkel, men kravet ble ikke etterkommet..

NRK - 1 time siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 45 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 1 time siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 2 timer siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt