VG > Sport

Saturday, 06 June, 02:52

VG - 28 Nov 19 kl. 18:39

Mareritt for Solskjærs talenter: Monstermiss og selvmål i tap

NUR-SULTAN (VG) (FC Astana – Manchester United 2–1) Turen til Kasakhstan skulle være «starten på noe spesielt» for flere av klubbens tenåringer, varslet Ole Gunnar Solskjær (46). I stedet ble det et mareritt for to av dem: Tahith Chong (19) og Di’Shon Bernard (18)..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nur-sultan, Astana, United, Kasakhstan, Ole Gunnar Solskjær, Chong, Di’Shon Bernard, Solskjærs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mareritt, for, Solskjærs, talenter, Monstermissog , selvmåli , tap
VG - 28 Nov 19 kl. 18:39

Monstermiss og selvmål for Solskjærs talenter: –

NUR-SULTAN (VG) (FC Astana – Manchester United 2-1) Turen til Kasakhstan skulle være «starten på noe spesielt» for flere av klubbens tenåringer, varslet Ole Gunnar Solskjær (46). I stedet ble det et mareritt for to av dem: Tahith Chong (19) og Di’Shon Bernard (18)..

VG - 22 Feb 20 kl. 12:01

Slik forklarer Lampard sitt Solskjær-mareritt

LONDON (VG) Tre møter – kun én vinner. Ole Gunnar Solskjær (46) har på kort tid blitt en skrekkmotstander for Frank Lampard (41)..

VG - 19 Sep 19 kl. 14:07

Her er stjerneskuddene Solskjær vil satse på: – Jeg har alltid gjort det sånn

MANCHESTER (VG) Europa League-gruppespillet gir Ole Gunnar Solskjær (46) en god mulighet til å gi flere unge talenter verdifull kamperfaring. Her er de mer eller mindre ukjente stjerneskuddene som kan få sitt gjennombrudd denne høsten..

VG - 12 Dec 19 kl. 22:49

Solskjær med Greenwood-ros etter dobbel mot «norske AZ»: — Et mareritt for forsvarere

MANCHESTER (VG) (Manchester United – AZ Alkmaar 4–0) Ole Gunnar Solskjær (46) stilte med et svært reservepreget lag, men det hindret ikke en svært komfortabel gruppeseier i Europa League..

VG - 17 Feb 20 kl. 22:54

Chelseas Solskjær-mareritt fortsetter etter uvurderlig United-seier

LONDON (VG) (Chelsea – Manchester United 0–2) Frank Lampard (41) klarer fortsatt ikke å knekke koden mot Ole Gunnar Solskjær (46)..

VG - 19 Sep 19 kl. 03:28

Solskjærs reise-mareritt: – Det kunne knapt blitt verre

MANCHESTER (VG) Forhåpentligvis har ikke Ole Gunnar Solskjær (46) flyskam, for denne høsten skal han ta med seg Manchester United på lange borteturer i Europa..

VG - 28 Nov 19 kl. 18:39

Solskjær: Talent ba om unnskyldning etter monstermiss

NUR-SULTAN (VG) (FC Astana – Manchester United 2-1) Turen til Kasakhstan skulle være «starten på noe spesielt» for flere av klubbens tenåringer, varslet Ole Gunnar Solskjær (46). I stedet ble det et mareritt for to av dem: Tahith Chong (19) og Di’Shon Bernard (18)..

VG - 09 Jan 20 kl. 05:50

Profil i storavis om Solskjærs mareritt: – Kunne kostet ham jobben

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) innrømmet at den ydmykende førsteomgangen mot Manchester City var «det verste vi har spilt». Både nordmannen og spillerne hans får gjennomgå i britiske medier dagen derpå..

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 15:48

Gode prestasjoner fra Stavanger-talenter på hjemmebane

Nok en gang fikk lokale talenter bryne seg på god nasjonal og internasjonal motstand på hjemmebane..

NRK - 28 Oct 19 kl. 08:51

Solskjær mest omtalt i media

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er det klårt mest omtalte norske idrettsnamnet i norske medium til no i år. Det syner ei oversikt Retriever har laga for NTB. Til no er det skrive nær 19.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Plateanmeldelse: Emilie Nicolas – «Let Her Breathe»: Effektive pusteøvelser

Det er mye trøst å hente i den nærmest vektløse popmusikken til Emilie Nicolas..

VG - 3 timer siden

Rapport: Norsk Tipping doblet markedsføringen under coronakrisen

Norsk Tipping brukte mer enn dobbelt så mye penger på markedsføring de første fem ukene av coronakrisen som de gjorde på samme tid i fjor, ifølge en rapport laget for bettingselskapet Kindred..

VG - 4 timer siden

Prinsesse Estelle og prins Oscar trøster Sverige

Sverige må i likhet med Norge se langt etter en stor og folketett nasjonaldagsfeiring lørdag, men Slottet hilser folket med nye bilder..

VG - 6 timer siden

Prinsesse Märtha varssler handling: – Nok er nok!

«Jeg vil ikke tie lenger», skrev prinsesse Märtha Louise (48) i sitt sterke rasismeoppgjør. Nå demonstrerer hun på sin måte..

VG - 6 timer siden

Slik skal de beste bli tvunget til å gå stafettene

Det internasjonale skiforbundet, FIS, vil ha de beste langrennsløperne til å delta på stafettene. Løsningen blir å innføre individuelle verdenscuppoeng på lagøvelsen..

VG - 7 timer siden

Maja Lunde er Årets Peer Gynt: – Gir ut personlig corona-dagbok

Maja Lundes internasjonale boksuksess hedres nå på linje med Magnus Carlsen, Ole Gunnar Solskjær og Gro Harlem Brundtland. Til høsten får vi vite mer om kvinnen bak suksessen, når hennes personlige dagboksnotater fra coronatiden blir bok..

VG - 7 timer siden

Nakstad om demonstrasjonen: Frykter sprednings-fenomen

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad synes det er uheldig og bekymringsfullt at flere tusen mennesker velger ikke å følge smittevernreglene under demonstrasjonen i Oslo..

VG - 9 timer siden

Telia sier de har sendt tilbud til TV 2, men TV 2 nekter for å ha mottatt

Telia hevder i en pressemelding fredag ettermiddag å ha kontaktet TV 2 med et tilbud, men TV 2 sier de ikke har fått noe..

VG - 11 timer siden

Hkeem om demonstrasjonen: – Historisk

Unge norske rappere ser frem til en helg i antirasismens tegn, med stor demonstrasjon fredag ettermiddag og digital konsert i samarbeid med Amnesty International på søndag..

VG - 11 timer siden

Super-duoen med 39 målpoeng

Den gamle storheten Borussia Mönchengladbach er tilbake mot gamle høyder med superduoen Marcus Thuram (22) og Alassane Pléa (27) i spissen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt