VG > Økonomi

Onsdag, 20 Januar, 14:43

VG - 07 nov. 20 kl. 08:56

Manuel Neuer: – Jeg håper ikke Haaland overrasker meg med høyrebeinet

Erling Braut Haaland (20) kan lørdag kveld hindre Bayern-målvakt Manuel Neuer (34) i å kopiere en legendarisk rekord i Bundesliga..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Braut Haaland, Bayern, Manuel Neuer, Bundesliga, Neuer, Haaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Manuel, Neuer, Jeg, håper, ikke, Haaland, overrasker, megmed , høyrebeinet
Aftenposten - 07 nov. 20 kl. 08:56

Manuel Neuer: – Jeg håper ikke Haaland overrasker meg med høyrebeinet

Erling Braut Haaland (20) kan lørdag kveld hindre Bayern-målvakt Manuel Neuer (34) i å kopiere en legendarisk rekord i Bundesliga..

Aftenposten - 15 nov. 20 kl. 18:19

Perus president Manuel Merino går av etter store demonstrasjoner

Perus midlertidige president Manuel Marino kunngjorde søndag sin avgang i en TV-sendt tale til nasjonen..

NRK - Igår: 07:42

Ber USA endre innvandringspolitikk

Mexcios president Andrés Manuel López Obrador ber USA gjennomføre reformer i innvandringspolitikken, melder BBC. Minst 2.000 migranter har de siste dagene vært på vei gjennom Guatemala mot grensa til Mexico.

NRK - 27 des. 20 kl. 11:35

Lege håper på færre øyeskader

Avdelingssjef ved øyeavdelingen ved Sørlandet sykehus, Hanne Berg Gilbo, håper smittevernregler under årets nyttårsfeiring bidrar til færre øyeskader. – Jeg håper fysisk avstand fører til færre fester, mindre alkohol og mindre fyrverkeri i år..

NRK - 11 nov. 20 kl. 03:21

Nyvalg i Peru i april

Den peruanske nasjonalforsamlingens leder Manuel Merino overtok tirsdag presidentembetet etter at Martin Vizcarra ble avsatt dagen før. Han slo fast at det skal holdes nyvalg både på president og nasjonalforsamling i april neste år..

NRK - 15 nov. 20 kl. 07:48

To drept i demonstrasjoner i Peru

I Peru har minst to personer mistet livet i demonstrasjoner mot landets president Manuel Merinos. Åtte ministre har trukket seg, og nasjonalforsamlingens leder vil kaste presidenten. Lørdag var flere tusen ute i gatene og protesterte mot Merinos..

Aftenposten - 15 nov. 20 kl. 09:21

Minst tre drept i demonstrasjoner mot Perus nye president

President Manuel Merinos midlertidige regjering sitter på lånt tid i Peru. Åtte ministre har trukket seg, og nasjonalforsamlingens leder vil kaste ham..

NRK - 15 nov. 20 kl. 07:48

Tre drept i demonstrasjoner i Peru

I Peru har minst tre personer mistet livet i demonstrasjoner mot landets president Manuel Merinos. Åtte ministre har trukket seg, og nasjonalforsamlingens leder vil kaste presidenten. Lørdag var flere tusen ute i gatene og protesterte mot Merinos..

NRK - 15 nov. 20 kl. 15:58

Krisemøter i Peru etter protester

Kongressen i Peru har innkalt til krisemøte etter masseprotester mot president Manuel Merinos den siste uken. Åtte ministre har trukket seg, og nasjonalforsamlingens leder vil kaste presidenten..

NRK - 15 nov. 20 kl. 18:14

Ber presidenten i Peru gå av

Kongressen i Peru ber president Manuel Merino om å gå av etter et krisemøte søndag, melder AFP. Åtte ministre har trukket seg i protest og tusenvis har demonstrert mot regjeringen den siste uken. Merino har tidligere blitt anklaget for korrupsjon..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Zidanes hodepine: Cupen

Zinedine Zidane (48) har vunnet alt som er mulig å vinne med Real Madrid, som både spiller og trener. Med ett viktig unntak: Copa del Rey..

VG - 1 time siden

PRE 15.: Filmanmeldelse «I krig med bestefar»: Måtelig morsom

... til den slutter å være det..

VG - 1 time siden

Kampoppsettet i Eliteserien klart: Rosenborg kan innvie kunstgresset på Brann stadion

Spilleplanen for Eliteserien ble sluppet onsdag. Blir det kunstgress på Brann stadion til seriestart, blir Rosenborg første motstander på nytt dekke..

VG - 2 timer siden

Norges friidrettsforbund kan si ja til høydehus i dag

Idrettspresident Berit Kjøll sa nei til midlertid fritak fra det særnorske forbudet mot bruk av høydehus, men Norges friidrettsforbund kan allerede i dag vedta å fremme forslag om permanent opphevelse av det på Idrettstinget om fire måneder..

VG - 2 timer siden

Fortsetter OBOS-liga-satsingen i 2021

I 2020 fikk OBOS-ligaen egen kampdag og man kunne følge runden i «OBOS Direkte» på Eurosport. Det fortsetter også i 2021..

VG - 3 timer siden

Trondheim og Kristiansand vil skjenke: – Ingen grunn til å bremse

Trondheim og Kristiansand åpner kranene, mens Fredrikstad vurderer vin og øl til mat. Men smittevernoverlegen i Stavanger skulle ønske at den nasjonale skjenkestoppen var videreført..

VG - 3 timer siden

«25 under 25»: Treningssentrene bør få åpne snart!

Etter at treningssentrene stengte, valgte jeg å skrive brev til byrådsleder Raymond Johansen. Det er problematisk at fritidstilbud og aktiviteter for barn og ungdom holder stengt så lenge..

VG - 3 timer siden

Vil ha aldersgrense på kosmetiske operasjoner

Regjeringen vil innføre 18-års grense på kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandlinger i Norge. Nå sender de ut et forslag til hvordan reglene kan strammes inn..

VG - 5 timer siden

Her slipper Leine med skrekken: – Føltes som den var knekt rett av

Kristine Leine (24) puster lettet ut etter smellen mot Arsenal i helgen. Den norske midtstopperen har imponert i England, men har ikke hørt fra landslagsledelsen på lang tid..

VG - 6 timer siden

Høie (H) opphevet skjenkestoppen: Andre lettelser må vente

Helseminister Bent Høie (H) sier at regjeringen må være mer tilbakeholdne med å lette på andre coronatiltak, som følge av at Stortinget velger å prioritere å oppheve skjenkestoppen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt