NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:18

NRK - 27 Jul 16 kl. 15:57

Mannen som skjøt Reagan slipper ut

En amerikansk domstol har bestemt at mannen som skjøt daværende president Ronald Reagan i 1981, skal settes fri. Han får kan flytte ut av institusjonen han har vært innlagt på og får bo hjemme hos sin mor i delstaten Virginia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ronald Reagan, Virginia, Reagan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannensom , skjøt, Reagan, slipperut
Hegnar.no - 27 Jul 16 kl. 17:19

Mannen som skjøt Reagan slipper ut av institusjon

John Hinckley Jr, som i 1981 skjøt og såret president Ronald Reagan, slipper ut og får flytte hjem til sin gamle mor. Men friheten kommer med mange restriksjoner..

Dagbladet - 18 Nov 18 kl. 02:07

Mannen som skjøt Reagan, får flytte ut av huset til mora

John Hinckley skjøt Ronald Reagan for å imponere Jodie Foster..

P4 - 27 Jul 16 kl. 16:32

Reagen-skytter slipper ut

En amerikansk domstol har bestemt at en nå 61 år gammel mann som i 1981 skjøt daværende president Ronald Reagan, skal settes fri. Han får nå flytte ut av institusjonen han har vært innlagt på og inn til sin mor i delstaten Virginia. Beslutningen kommer etter at mannens advokater la fram saken for domstolen tidligere i år, der det ble argumentert for at 61-åringen var klar til å vende tilbake til samfunnet..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:59

Reagan-statue i Berlin

Den amerikanske ambassaden i Berlin har avduket en statue av tidligere president Ronald Reagan på ampassadens egen terrasse. Statuen skuer utover stedet der Reagan i 1989 talte og ba Sovjet å rive Berlinmuren. Lørdag er det 30 år siden murens fall..

Aftenposten - 27 Jul 16 kl. 16:07

Mannen som prøvde å drepe president Ronald Reagan, slippes fri

John Hinckley Jr., som forsøkte å drepe USAs president Ronald Reagan i 1981, kan forlate det psykiatriske sykehuset han har vært innlagt på..

Hegnar.no - 23 Sep 16 kl. 08:35

Reagan-auksjon innbrakte 48 millioner kroner

En bit av Berlin-muren, cowboy-støvler og en ring som tilhørte Ronald og Nancy Reagan, gikk torsdag under hammeren i New York..

Dagbladet - 27 Jul 16 kl. 16:12

For 35 år siden ble Reagan skutt. Nå løslates skytteren

John Hinckley Jr. slipper ut av institusjonen hvor han har vært innlagt siden attentatet..

P4 - 02 Feb 17 kl. 14:12

Drapsmann slipper ikke ut

En mann fra Etiopia som tok livet av en asylsøker og en bussjåfør på Valdresekspressen for 14 år siden, slipper ikke ut fra psykiatrisk forvaring. Mannen gikk til retten for å få opphevet tvungen psykisk helsevern, men dette ønsket er nå avslått av Eidsivating lagmannsrett. Mannen har en alvorlig diagnose, og retten mener mannen trolig vil la være å ta medisiner dersom han slippes fri..

Dagbladet - 21 Jan 19 kl. 17:11

Konfrontasjonens tidsalder

Ronald Reagan måtte gi opp Star Wars. Donald Trump - mannen som tør der andre tier - skal nå gjøre noe med det..

Aftenposten - 27 Jan 17 kl. 10:46

Håper Trump og May kan kopiere «romansen» til Reagan og Thatcher

Theresa May blir fredag den første statslederen som møter president Donald Trump. Det får britene til å drømme om det tette forholdet mellom Ronald Reagan og Margaret Thatcher på 80-tallet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

OPEC utset krisemøte

OPEC, organisasjonen for land som produserer olje, utset krisemøtet sit til åttande eller niande april, ifølge Reuters. Dei skulle hatt eit nettbasert møte på måndag, men vil gi meir tid så oljeprodusentar kan forhandle om produksjonskutt før møtet..

NRK - 1 time siden

28 skylde på havet ved Salomonøyene

Minst 28 menneske er sakna etter å ha vorte skylde over bord frå ei ferje ved Salomonøyene i Stillehavet utanfor Australia. Kapteinen trossa åtvaringar om ein syklon, og valde å dra ut torsdag kveld. Da dei la til kai mangla eit titals passasjerar..

NRK - 1 time siden

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 1 time siden

Cuba: USA blokkerer koronahjelp

USA blokkerer en forsendelse med ansiktsmasker, diagnoseutstyr, pustemaskiner og hansker fra å nå Cuba, ifølge myndighetene i landet. Forsendelsen er donert av Asias rikeste mann, Jack Ma, som også har sendt tilsvarende utstyr til andre land..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på danske pleiehjem

I minst 35 danske kommuner er det påvist koronasmitte på ett eller flere pleiehjem for eldre. DR Nyheder har kartlagt situasjonen i samtlige 98 danske kommuner og fant smittespredning på pleiehjem og aldersboliger i mer enn 35..

NRK - 2 timer siden

Brudd på arbeidstidsbestemmelsene

Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo brøt arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid åtte ganger i februar. Ifølge etaten skyldes enkelte brudd at ansatte ble satt i karantene i lys av Koronaviruset..

NRK - 2 timer siden

Irak kaster ut Reuters

Irak kaster ut nyhetsbyrået Reuters, som denne uka skrev at landets myndigheter underslår hvor mange som er smittet av koronaviruset. Ifølge myndighetene var 820 smittet i Irak i går og 54 døde. Reuters meldte dagen før at opptil 9.

NRK - 2 timer siden

Ber alle med midlertidig visum dra

Regjeringen i Australia ber alle som har midlertidig visum og oppholder seg i landet, enten for å jobbe, studere eller på ferie, om å reise hjem så fort som mulig. Årsaken er koronapandemien..

NRK - 3 timer siden

Klessalget har gått ned 80 prosent

Salget av klær har falt med 80 prosent i ukene med strenge koronarestriksjoner, ifølge en kjøpesenterindeks. Indeksen, som utarbeidet av IMAS, dekker totalt 40 kjøpesentre i Norge, skriver Finansavisen..

NRK - 3 timer siden

Flåtten er aktiv

Flåttvern er spesielt viktig no i desse korona-tider, åtvarar ekspertar. Vaksine blir tilrådd fleire stader i landet. Det har vore ein auke i talet på tilfelle av TBE-smitte i spesielt Porsgrunn og Larvik kommune, melder Flåttsenteret til Dinside..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt