NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 13:10

NRK - 26 sep. 20 kl. 01:27

Mann utsatt for vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Sør-Vest, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, utsatt, for, voldi , Stavanger
NRK - 27 sep. 20 kl. 02:03

Taxisjåfør utsatt for vold

En taxisjåfør på Nardo i Trondheim skal ha blitt utsatt for vold av en kunde som ikke ville gjøre opp for seg. Politiet er på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

P4 - 08 okt. 20 kl. 08:38

Mange synshemmede er deprimerte

Blinde og svaksynte er to til tre ganger mer utsatt for depresjon enn befolkningen ellers. – Det er særlig dem som mister synet i voksen alder som er utsatt for depresjon, viser en undersøkelse fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress. 14 prosent av de spurte var alvorlig deprimerte.

NRK - 29 sep. 20 kl. 05:46

Mange sjukehusavtaler ble utsatt

26.300 timeavtaler ved Sykehuset Innlandet ble utsatt i mars og april på grunn av koronapandemien. Avtalene ble utsatt enten av sjukehuset eller av pasienten, viser rapport.

NRK - 03 okt. 20 kl. 08:00

Ny James Bond-film utsatt igjen

Premieren på "No time to die" er utsatt igjen. Daniel Craigs siste film i rollen som James Bond, delvis innspilt i Norge, ble først utsatt fra april til november på grunn av koronapandemien. Ny premieredato er 2.

NRK - 24 sep. 20 kl. 11:29

Dømt for voldtekt og vold

En 48 år gammel mann fra Lindesnes-området er i Agder lagmannsrett dømt til åtte år i fengsel for voldtekter og vold mot sin tidligere samboer. Mannen må også betale 250.000 kroner i erstatning til kvinnen..

NRK - 09 okt. 20 kl. 05:17

Dømt for vold

En 59 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til halvannen måneds fengsel for vold mot kjæresten. Paret var på vei hjem fra Porsgrunn da 59-åringen flere ganger skallet til kvinnen og skal ha truet med å drepe henne..

NRK - 09 okt. 20 kl. 05:17

Dømt for vold mot kjæresten

En 59 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til halvannen måneds fengsel for vold mot kjæresten. Paret var på vei hjem fra Porsgrunn da 59-åringen flere ganger skallet til kvinnen og skal ha truet med å drepe henne..

P4 - 11 okt. 20 kl. 17:57

Tiltalt for flere voldtekter

En 27 år gammel mann må i morgen møte i Bergen tingrett i det som er en av norgeshistoriens groveste overgrepssaker. Mannen nå tiltalt for å ha voldtatt flere av sine tidligere samboere. Tre av kvinnene var gravide med mannens barn da de ble utsatt for vold og overgrep, ifølge tiltalen.

P4 - 12 okt. 20 kl. 08:05

Skal ha mishandlet flere gravide samboere

I dag starter en av Norges-historiens groveste overgrepsaker i Bergen tingrett. En 27- år gammel mann står blant annet tiltalt for å ha voldtatt tidligere samboere. Flere av dem var gravide med hans barn da de ble utsatt for vold og overgrep..

P4 - 22 sep. 20 kl. 18:37

Skoleelev utsatt for overgrep

En skoleelev på en barneskole på Jæren skal ha blitt utsatt for et overgrep på vei hjem fra skolen i ettermiddag. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt. Overgrepet skal ha skjedd i et skogsområdet ved skolen, og gjerningspersonen blir beskrevet som en voksen mann.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Veronika Kristiansen testa positivt

Handballspelaren Veronika Kristiansen har testa positivt for koronavirus, melder klubben Györ på sine nettsider. Ho testa positivt måndag, men har vore i karantene sidan torsdag. Då testa Csenge Fodor positivt, og 21 tilsette gjekk i karantene..

NRK - 30 minutter siden

51 personer innlagt for covid-19

51 personer er tirsdag innlagt på norske sykehus for covid-19. Det er tre færre enn i går, viser Helsedirektoratets oversikt. Tre personer behandles med respirator, like mange for tredje dag på rad..

NRK - 45 minutter siden

Skutt av politi i Philadelphia

Det brøt ut demonstrasjoner i Philadelphia etter at en 27-åring bevæpnet med kniv ble skutt og drept av politiet. Faren klandrer politiet for sønnens død..

NRK - 45 minutter siden

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 1 time siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 1 time siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 1 time siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..

NRK - 1 time siden

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige.

NRK - 1 time siden

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld.

NRK - 1 time siden

Utelivsgigant stenger mange steder

NOHO Norway har bestemt seg for å stenge halvparten av deres utesteder i Oslo som følge av de nye koronatiltakene. NOHO Norway driver mange av Oslos største utesteder, som Kulturhuset, Grisen, Youngs og Eilefs Landhandleri..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt