NRK > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:45

NRK - 28 aug. 20 kl. 01:53

Mann utsatt for vold i Oslo

I Oslo har politiet rykket ut med flere patruljer etter at en mann skal ha blitt utsatt for vold ved en privatbolig. Mannen har skader og blir ivaretatt av helse. Politiet har kontroll på flere personer, skriver politiet i Oslo på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, utsatt, for, voldi , Oslo
NRK - 26 sep. 20 kl. 01:27

Mann utsatt for vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - Igår: 17:59

Mann utsatt for vold i Oslo sentrum

Oslo-politiet er i Prinsens gate i Oslo sentrum etter at en mann har blitt utsatt for vold. Vedkommende blir ivaretatt av ambulansepersonell på stedet. Mannen er bevisst.

P4 - 10 sep. 20 kl. 17:37

Navalnyjs kollega utsatt for vold

En av medarbeiderne til den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj ble utsatt for grov vold i går kveld. Kollegaen ble påført både brudd på hjerneskallen og hjernerystelse, opplyser en talsperson for opposisjonslederen. Navalnyj er innlagt på sykehus i Berlin etter mistanke om at han ble forgiftet med nervegift under et besøk i Sibir i august.

P4 - 14 sep. 20 kl. 05:55

Utsatt for vold i Kristiansand

Politiet søker etter en person etter en voldsepisode i Kristiansand i natt. De melder at en person skal være utsatt for blind vold, etter å tilsynelatende uprovosert ha blitt slått ned. Personen skal ikke være alvorlig skadet..

NRK - 27 sep. 20 kl. 02:03

Taxisjåfør utsatt for vold

En taxisjåfør på Nardo i Trondheim skal ha blitt utsatt for vold av en kunde som ikke ville gjøre opp for seg. Politiet er på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 25 aug. 20 kl. 06:40

Foreldre dømt for vold

Et foreldrepar i Sarpsborg er dømt til 149 timer samfunnsstraff for vold og trusler mot deres åtte år gamle sønn. Foreldrene benektet å ha brukt vold, men retten la vekt på forklaring fra gutten og personer som hadde hatt kontakt med ham..

Dagbladet - 10 sep. 20 kl. 11:57

Voldsrettssak brått utsatt

Kort tid før den norske artisten skulle møte i Oslo tingrett, tiltalt for grov vold mot en NRK-profil, ble rettssaken utsatt..

P4 - 08 okt. 20 kl. 08:38

Mange synshemmede er deprimerte

Blinde og svaksynte er to til tre ganger mer utsatt for depresjon enn befolkningen ellers. – Det er særlig dem som mister synet i voksen alder som er utsatt for depresjon, viser en undersøkelse fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress. 14 prosent av de spurte var alvorlig deprimerte.

Aftenposten - I førrgår: 06:26

Rapport: Flere barn og unge som er utsatt for negativ sosial kontroll søker hjelp

Da Norge stengte i mars, ble det vanskeligere for mange barn og unge som fra før av var utsatt for negativ sosial kontroll, vold eller trusler..

NRK - 29 sep. 20 kl. 05:46

Mange sjukehusavtaler ble utsatt

26.300 timeavtaler ved Sykehuset Innlandet ble utsatt i mars og april på grunn av koronapandemien. Avtalene ble utsatt enten av sjukehuset eller av pasienten, viser rapport.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Biden leder i Michigan og Wisconsin

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden leder på nye meningsmålinger i Wisconsin og Michigan, melder CNN. Biden leder også i vippestatene Arizona og Nord-Carolina, men der er avstanden mindre. Trump vant alle de fire statene i 2016..

NRK - 8 timer siden

700 skal være døde etter folkemøter

Tre måneder med president Donald Trumps valgkampmøter førte til 30.000 tilfeller av koronasmitte i USA. Flere enn 700 mennesker, enten tilhørere eller folk de senere møtte, er døde, ifølge forskning fra Stanford-universitetet, melder Washington Post..

NRK - 2 timer siden

Trump og Biden gjorde narr

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden burde bruke større solbriller etter å ha skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie».

NRK - 45 minutter siden

Supertyfon traff Filippinene

Den uvanlig sterke tyfonen «Goni» har slått inn over den østlige delen av Filippinene med vindkast på 77 meter per sekund, opplyser landets meteorologiske institutt. Rundt én million mennesker er evakuert. I hovedstaden Manila er flyplassen stengt..

NRK - 30 minutter siden

Trump taler i Montoursville

President Donald Trump er i gang med sitt fjerde valgkamparrangement for dagen, i Montoursville i Pennsylvania..

NRK - 45 minutter siden

Supretyfon traff Filippinene

Den uvanlig sterke tyfonen «Goni» har slått inn over den østlige delen av Filippinene med vindkast på 77 meter per sekund, opplyser landets meteorologiske institutt. Rundt en million mennesker er evakuert. I hovedstaden Manila er flyplassen stengt.

NRK - 1 time siden

To siktet for uaktsomt drap

To menn på 22 og 24 år som var i bilen som natt til lørdag kjørte av veien i Tokke i Telemark, er siktet for uaktsomt drap etter at en 20-åring mistet livet. De to er asrrestert og skal ikke huske hvem av dem som kjørte bilen, ifølge Varden..

NRK - 1 time siden

5 reddet fra husbrann i Tysvær

Fem personer reddet seg ut av et bolighus i Dalbygda i Tysvær i Nord-Rogaland, melder politiet i Sør-Vest. De får tilsyn av helsepersonell. Brannen er slukket.

NRK - 1 time siden

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 2 timer siden

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt