P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 06:38

P4 - 08 Nov 19 kl. 23:32

Mann truet med øks

En mann er pågrepet etter at han i kveld oppførte seg truende med en øks på Grorud T-banestasjon i Oslo.
Flere ungdommer var på stasjonen, men ingen skal ha følt seg direkte truet.
I tillegg til trusler blir mannen også anmeldt for besittelse av stjålne bankkort, opplyser politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Grorud, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, truetmed , øks
P4 - 26 Apr 20 kl. 07:46

Mann truet politiet med kniv

En mann truet politiet med kniv på Hovin i Oslo i natt. Politiet pågrep mannen for å ha truet en bekjent med kniv, og under pågripelsen truet han også politiet. Flere omstendigheter er ikke kjent, men ingen skal ha blitt fysisk skadd..

P4 - 10 Mar 20 kl. 12:50

Tiltalt for å ha truet mann med sexopptak

En mor og en datter i Bergen er tiltalt for å ha truet en mann med sexopptak for økonomisk vinning. Ifølge tiltalen skal de to ha truet med å fortelle mannens kone, barn og arbeidssted om lydopptak og bilder knyttet til seksuelle forhold, skriver Bergens Tidende. Det er uvisst om kvinnene erkjenner straffskyld..

P4 - 05 Apr 20 kl. 11:42

Mann truet med øks

En mann er pågrepet etter at han oppførte seg truende med øks i en bygård på Bislett i Oslo i formiddag. Ingen ble skadet, men ifølge politiet følte flere seg truet..

Aftenposten - 01 Jan 20 kl. 19:06

Mann truet legevaktansatte med kniv

Politiet rykket ut til legevakten på Jessheim på Romerike etter at en mann truet ansatte med en tapetkniv. Ingen ble skadd i hendelsen..

NRK - 08 Oct 19 kl. 10:23

Truet Mattilsynet

En mann fra Lillesand er tiltalt for å ha truet en representant fra Mattilsynet og polititjenestemenn som bisto da de hentet hunden hans. Mannen truet med å drepe dem..

P4 - 19 Feb 20 kl. 08:19

Dømt for å ha truet med sexvideo

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i et halvt år for å ha filmet at han hadde sex med en 15 år yngre mann og truet med å spre filmene. Det går frem i en dom fra Agder tingrett. Mannen må også betale den fornærmede 20.

NRK - 19 Jan 20 kl. 21:41

Truet folk med kniv på tog i Bærum

Politiet i Oslo rykket i kveld ut til Høvik togstasjon i Bærum etter at en mann truet flere personer med kniv. En mann har skader i ansiktet og får helsehjelp, opplyser de..

NRK - 19 Jan 20 kl. 21:41

Truet folk med kniv på tog

Politiet i Oslo rykket i kveld ut til Høvik togstasjon i Bærum etter at en mann truet flere personer med kniv. En mann har skader i ansiktet og får helsehjelp, opplyser de..

P4 - 19 Jan 20 kl. 21:42

Mann truet med kniv

En person har fått skader i ansiktet etter at en mann truet flere personer med kniv inne på et tog som stod på Høvik togstasjon i Bærum i kveld. Politiet rykket ut og fikk kontroll på mannen bakerst i en togvogn..

NRK - 02 Jan 20 kl. 19:22

Mann truet med kniv i Lørenskog

En mann ble truet med kniv og fraranet en kontantbeløp under et bilkjøp i Lørenskog. Ranet skjedde under en avtalt bilhandel. Politiet i Øst søker etter tre unge menn, skriver de på Twitter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Sammenstøt i New York

I New York er flere titall personer pågrepet etter at mange hundre innbyggere også i natt har trosset protforbudet og gått ut i gatene for å demonstrere. Ifølge CNN skal minst en politibetjent ha blitt såret i sammenstøtene. Politiet hadde på forhånd advart om at de ville rydde gatene klokken 20, lokal tid..

P4 - 1 time siden

Tidligere forsvarsminister angriper Trump

Donald Trumps tidligere forsvarsminister, Jim Mattis, går knallhardt ut mot sin tidligere sjef for hans håndtering blant annet av de landsomfattende demonstrasjonene. "Donald Trump er den første presidenten i min levetid som ikke gjør noe for å forene det amerikanske folket – han later ikke engang som han prøver. I stedet prøver han å splitte oss", sier Mattis til avisen The Atlantic.

P4 - 45 minutter siden

22 nye tilfeller

Ytterligere 22 personer er registrert koronasmittet i Norge siste døgn. Dermed er det totalt 8477 som har fått påvist smitte her i landet. 26 personer får behandling på sykehus, ifølge de siste tallene fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 7 timer siden

Obama: - Nå kan vi endre USA til det bedre

Selv om dere nå er sinte, kan dere nå bruke makten til å forandre ting. Det sa Barack Obama i en tale i kveld norsk tid. Den tidligere presidenten talte i forbindelse med det voldsomme opprøret etter politidrapet på George Floyd.

P4 - 7 timer siden

Politiet bruker sjelden våpen

Norsk politi bruker sjelden våpen. Det viser tall fra Politidirektoratet. I fjor hadde politiet i underkant av 10.

P4 - 8 timer siden

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 8 timer siden

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta. Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag. Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.

P4 - 8 timer siden

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

P4 - 9 timer siden

Forhandlingene om oljeskatt fortsetter torsdag

Partiene på Stortinget henter inn de parlamentariske lederne for å forsøke å finne en løsning i de vanskelige forhandlingene om oljeskatt. Partiene gikk fra hverandre i kveld uten å ha noen løsning på plass i saken. Planen er nå at de parlamentariske lederne skal møtes i morgen for å diskutere videre..

P4 - 9 timer siden

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset. Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt