P4 > Nyheter

Wednesday, 13 November, 20:42

P4 - 08 Nov 19 kl. 23:32

Mann truet med øks

En mann er pågrepet etter at han i kveld oppførte seg truende med en øks på Grorud T-banestasjon i Oslo.
Flere ungdommer var på stasjonen, men ingen skal ha følt seg direkte truet.
I tillegg til trusler blir mannen også anmeldt for besittelse av stjålne bankkort, opplyser politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Grorud, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, truetmed , øks
NRK - 08 Oct 19 kl. 10:23

Truet Mattilsynet

En mann fra Lillesand er tiltalt for å ha truet en representant fra Mattilsynet og polititjenestemenn som bisto da de hentet hunden hans. Mannen truet med å drepe dem..

NRK - 15 Sep 19 kl. 16:29

Truet med å skyte ansatte

En mann truet de ansatte ved legevakten i Porsgrunn søndag ettermiddag. Han skal ha truet med å skyte de ansatte, ifølge operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt. Ingen kom til skade som følge av hendelsen..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 07:12

Mann pågrepet for å ha truet politiet med kniver

Politiet i Bergen har pågrepet mann i 40-årene etter at han truet med kniv under en trafikkontroll..

P4 - 24 Sep 19 kl. 11:19

Truet med å kutte av hodet

En 35 år gammel mann er Arendal er tiltalt for flere grove trusselhendelser. Blant annet truet han et familliemedlem med å kutte hodet hennes av med et samuraisverd. Han er også tiltalt for truende oppførsel der barn var tilstede, og for å ha truet politiet..

P4 - 08 Oct 19 kl. 17:16

Pågrepet etter knivtrusler

En mann i 20-årene er pågrepet for å ha truet en annen person med kniv i en bolig på Storhaug i Stavanger i ettermiddag. Det var tre personer i boligen da politiet kom til stedet, ingen av dem er skadet. Politiet ser saken i sammenheng med en hendelse i samme område mandag da en mann ble truet med machete..

NRK - 21 Aug 19 kl. 13:59

Truet med å komme tilbake med kniv

En mann truet onsdag en offentlig ansatt på Fiskå i Vanylven i Møre og Romsdal. Mannen skal ha truet med å komme tilbake med kniv. Politiet ba personene som var på kontoret om å holde seg innendørs.

Aftenposten - 13 timer siden

Mann truet vektere med balltre og sparket politiet i Oslo

En mann i 20-årene er pågrepet etter at han truet vektere med balltre og sparket en polititjenestemann ved et utested i Torggata i Oslo i natt..

NRK - 12 Oct 19 kl. 13:59

Mann til sykehus etter voldsepisode

En mann i 50-årene er pågrepet for å ha utøvd vold og truet flere personer med kniv i Ålen i Trøndelag. En mann er sendt til sykehus med uavklarte skader. Hendelsen skjedde lørdag rundt klokken 10 i og ved en bolig i Hessdalen i Ålen, skriver NTB..

NRK - 13 timer siden

Truet politiet med balltre

I natt ble en mann i 20-årene pågrepet i Oslo etter at han truet vektere med balltre og sparket en politimann ved et utested i Torggata. Ingen ble skadet. Vekterne anmeldte mannen som nå er pågrepet av politiet og sitter nå i arresten..

NRK - 14 Sep 19 kl. 18:39

Pågrepet etter trusler

En mann er pågrepet etter at han truet politiet med øks i Trondheim. Politiet ble truet da de skulle bistå Helse Midt-Norge med en pasient i en leilighet nær sentrum. Politiet var bevæpnet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell. Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund. I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.

P4 - 30 minutter siden

Drapssiktet jobbet i helsetjenesten

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept en mann i 50-årene med kniv i Drammen sentrum i oktober jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det bekrefter kommunalsjefen for tjenesten overfor Drammens Tidende i kveld. Mannen er tidligere straffedømt flere ganger.

P4 - 1 time siden

Fortalte om ukjent telefonsamtale

Donald Trump skal dagen etter den mye omtalte telefonsamtalen med Ukrainas president igjen spurt om granskningene av hans politiske rival Joe Biden. Det fortalte USAs fungerende ambassadør i Ukraina, William Taylor, i den pågående riksretthøringen i kveld. Taylor sier en medarbeider i Utenriksdepartementet overhørte en samtale mellom EUs ambassadør til Ukraina og Trump der dette ble tatt opp.

P4 - 1 time siden

Venter 330 millioner elbiler i 2040

I 2040 vil det rulle 330 millioner elbiler i verden. Det viser nye anslag fra Det internasjonale energibyrået, IAE, som dermed kraftig oppjusterer sine prognoser. I 2016 mente byrået at det ville være under halvparten så mange elektriske kjøretøy i 2040.

P4 - 1 time siden

Pågrepet for befatning med eksplosiver

Det er funnet eksplosiver i et bolighus i Sola i Rogaland. En mann i 20-årene er pågrepet og siktet i saken, opplyser politiet i en pressemelding. Boligen er sperret av og politiet har opprettet vakthold.

P4 - 1 time siden

Smittet av pest i Kina

To personer blir nå behandlet for pest i Kina, det opplyser myndighetene i landet. Det er andre gang sykdommen, som er den samme som forårsaket svartedauden, er blitt oppdaget i samme region på kort tid, ifølge CNN. De to nye tilfellene dreier seg om lignepest, som sprer seg fra byllepest..

P4 - 2 timer siden

Pågrepet etter hærverk

To menn er nå pågrepet for hærverket mot en jødisk kirkegård i Randers i Danmark i helgen. 84 gravsteiner ble malt med grønn maling, og noen ble også veltet. De to, som er 27 og 38 år gamle, er siktet for den såkalte rasismeparagrafen og for hærverk, melder danske medier.

P4 - 2 timer siden

Ny type lysregulering reduserer køer

Intelligent lysregulering av lyskryss i trafikken kan spare trafikanter svært mye tid. Det viser forskning fra Danmark, som har testet ut metoden der lyssignalene styres utelukkende ved hjelp av GPS-data fra bilene. I snitt sparte bilistene 21 minutter reisetid i rushtiden.

P4 - 2 timer siden

New Zealand åpner for aktiv dødshjelp

I New Zealand har nasjonalforsamlingen stemt for et forslag om aktiv dødshjelp. Forslaget åpner for at dødssyke pasienter, som er ventet å dø i løpet av de neste seks månedene, kan få hjelp til å ende livet sitt. Forslaget skal nå stemmes over i en folkeavstemning, og tidligere meningsmålinger viser at det ligger an til å bli vedtatt..

P4 - 2 timer siden

SUV-biler får skyld for økte klimautslipp

Klimautslippene fortsetter å øke globalt mye på grunn av rekordsalg av SUV-biler. Det viser en fersk rapport fra Det internasjonale energibyrået. Salget av SUV-biler har de siste ti årene mer enn doblet seg, og er den nest største grunnen til at klimautslippene har økt de siste ti årene – etter energisektoren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt