P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 08:21

P4 - 19 Jan 20 kl. 07:15

Mann tiltalt for tre drapsforsøk

En 32 år gammel mann er tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Oslo sentrum i 2012.
To menn ble skutt, mens en tredje mann ble knivstukket. Alle tre overlevde.
Mannen dro fra Norge kort tid etter hendelsen og ble etterlyst internasjonalt. Han ble pågrepet i august 2018 og har vært varetektsfengslet siden.
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Norge, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tiltalt, for, tre, drapsforsøk
NRK - 10 Dec 19 kl. 10:46

Mann tiltalt for to valdtekter

Ein 32 år gammal mann frå Bergen er tiltalt for å ha valdteke to 15 år gamle jenter, skriv Bergensavisen. Forholda han er tiltalt for skal ha skjedd i 2016. Mannen er samstundes under etterforsking, mistenkt for ei tredje valdtekt..

NRK - 02 Feb 20 kl. 02:13

Mann tiltalt for grove voldtekter

En mann fra Alta er tiltalt å ha festet en kvinne til veggen med kjetting og så voldtatt henne i åtte timer. Han er også tiltalt for et annet lignende tilfelle i 2006, skriver Altaposten. Saken skal for retten i juni..

NRK - 02 Feb 20 kl. 02:13

Mann tiltalt for grove voldekter

En mann fra Alta er tiltalt å ha festet en kvinne til veggen med kjetting og så voldtatt henne i åtte timer. Han er også tiltalt for et annet lignende tilfelle i 2006, skriver Altaposten. Saken skal for retten i juni..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 20:10

Mann tiltalt for grov voldekt

En mann fra Alta er tiltalt å ha festet en kvinne til veggen med kjetting og så voldtatt henne i åtte timer. Han er også tiltalt for et annet lignende tilfelle..

P4 - 08 Oct 19 kl. 15:04

Mann tiltalt for mordbrann

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha tent på et hus i Skien i fjor hvor en kvinne i 20-årene sov. Han er tiltalt etter mordparagrafen, melder Telemarksavisa. Kvinnen kom seg ut av huset i tide.

VG - 01 Feb 20 kl. 20:11

Mann tiltalt for grov voldekt

En mann fra Alta er tiltalt å ha festet en kvinne til veggen med kjetting og så voldtatt henne i åtte timer. Han er også tiltalt for et annet lignende tilfelle..

NRK - 08 Nov 19 kl. 09:16

Mann tiltalt for uaktsom drap

En mann i 20-årene er tiltalt etter at en annen mann døde i en kollisjon mellom to båter på Fyresvatn i Telemark i fjor sommer. Den tiltalte var fører av båten, hvor den avdøde mannen var passasjer, skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 21 Oct 19 kl. 07:19

Millionbedrageri mot Nav

En 71 år gammel mann er tiltalt for å ha mottatt uførepensjon på 2,23 millioner kroner fra 2005-2012, samtidig som han jobbet for et firma i Oslo. En annen mann (56) er tiltalt for å ha lagt til rette for bedrageriet. Det to må møte i retten i dag..

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 07:05

Ung mann tiltalt for å ha lastet ned hundrevis av overgrepsfilmer

En mann i starten av 20-årene fra Oppland er tiltalt for å ha lastet ned og oppbevart over 800 bilder og over 300 filmer som viser overgrep mot barn..

NRK - 10 Dec 19 kl. 20:14

33-åring tiltalt for drapsforsøk

En 33 år gammel mann må i januar møte i Kristiansand tingrett tiltalt for drapsforsøk på en mann i 50-årene i mars i år. Nødetatene fikk melding om en boligbrann i Topdalsveien i Kristiansand. I leiligheten fant de en alvorlig skadd mann i 50-årene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 30 minutter siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..

P4 - 45 minutter siden

Advarer gravide mot å fortsette med snus

Mange sliter med å droppe snusen under svangerskapet..

P4 - 1 time siden

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.

P4 - 1 time siden

Bosted påvirker matvalg

Hvor du bor i Norge påvirker hva du spiser og drikker. Det viser en oversikt fra de ulike butikkjedene i Norge som Nationen har hentet inn. Folk som bor i Innlandet spiser for eksempel mye mer pølser og ketsjup enn i resten av landet, mens risgrøt og pannekaker spises oftere til middag på landet enn i byene.

P4 - 1 time siden

Brann i Bergen sentrum

Det har begynt å brenne i et butikklokale i Strandgaten i Bergen sentrum. Det er folk som bor i samme bygg, og disse blir nå evakuert med stigebil fordi det er røyk i trappeoppgangen, ifølge Bergens Tidende. Gaten er stengt for trafikk..

P4 - 1 time siden

Styker Dark Room-etterforskningen

Vest politidistrikt styrker nå bemanningen i Dark Room-prosjektet. Sju politifolk skulle egentlig fortsette å jobbe med en av norges­historiens største overgrepssaker, men ledelsen innså kjapt at det ikke ville holde. Om kort tid vil derfor 20 politifolk jobbe for å avdekke og etterforske overgrep mot barn, skriver Bergens Tidende.

P4 - 2 timer siden

Trump forventer stor velkomst

USAs president Donald Trump har store forventninger til hvordan han vil bli mottatt når han i dag innleder et to dager langs besøk i India. Presidenten sier han har hørt at millioner på millioner vil stille opp og ønske ham velkommen. Han skal også ha blitt fortalt at det blir det største arrangementet landet noensinne har hatt.

P4 - 2 timer siden

Alle flyplasser gjenåpnet utenom Tenerife

Alle flyplassene på Kanariøyene utenom Tenerife er nå gjenåpnet. Det melder flyplassoperatøren Aena. Det er likevel usikkert når flytrafikken gjenopptas.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt