NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 19:36

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:47

Mann tiltalt for tre drapsforsøk

En 28 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe tre menn utenfor et utested i Oslo i februar i år. To av de fornærmede mennene ble stukket i buken, mens den tredje ble påført et ti cm langt kutt i høyre underarm..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tiltalt, for, tre, drapsforsøk
NRK - 14 Aug 19 kl. 20:04

Mann fra Bergen tiltalt

En mann i 40-årene fra Bergen er tiltalt for å ha medvirket til at en annen mann forgrep seg på stedatteren sin. Han er i tillegg tiltalt for å ha delt seksualiserte bilder av mannens stedatter med flere på nettet, ifølge Bergens Tidende..

P4 - 08 Oct 19 kl. 15:04

Mann tiltalt for mordbrann

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha tent på et hus i Skien i fjor hvor en kvinne i 20-årene sov. Han er tiltalt etter mordparagrafen, melder Telemarksavisa. Kvinnen kom seg ut av huset i tide.

NRK - 08 Nov 19 kl. 09:16

Mann tiltalt for uaktsom drap

En mann i 20-årene er tiltalt etter at en annen mann døde i en kollisjon mellom to båter på Fyresvatn i Telemark i fjor sommer. Den tiltalte var fører av båten, hvor den avdøde mannen var passasjer, skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding..

P4 - 11 Sep 19 kl. 07:39

Tiltalt for livstruende vold

To menn er tiltalt for å ha slått og sparket en mann 52 år gammel mann i Bergen slik at han ble livstruende skadd og havnet i koma. To andre menn er tiltalt for medvirkning, og for å ha unnlatt å hjelpe en person som var i åpenbar fare for å miste livet. En av de tiltalte er en tidligere kampsportutøver.

P4 - 05 Aug 19 kl. 13:30

Mann tiltalt for incest

En mann fra Tromsø er tiltalt for å ha misbrukt sin egen datter i ti år. Det skriver iTromsø. Han skal også ha oppsøkt unge jenter på Snapchat, og vært i besittelse av over 16.

NRK - 21 Oct 19 kl. 07:19

Millionbedrageri mot Nav

En 71 år gammel mann er tiltalt for å ha mottatt uførepensjon på 2,23 millioner kroner fra 2005-2012, samtidig som han jobbet for et firma i Oslo. En annen mann (56) er tiltalt for å ha lagt til rette for bedrageriet. Det to må møte i retten i dag..

P4 - 21 Jul 19 kl. 23:04

Tiltalt for drapsforsøk

To menn er nå tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. En 18 år gammel mann ble knivstukket, og ble kjørt til sykehus med alvorlige skader. De tiltalte er 18 og 20 år gamle.

NRK - 02 Sep 19 kl. 12:12

Mann tiltalt for nett-overgrep

En mann i 60-årene er tiltalt for å ha medvirket til at noen har hatt seksuell omgang med flere barn på Filippinene i perioden fra juni 2012 til april 2015. Overgrepene ble direkteoverført på nettet. Kripos har etterforsket saken siden 2017..

NRK - 18 Sep 19 kl. 09:37

Mann tiltalt for overgrep

En mann i 30-årene i Tromsø er tiltalt for å ha forgrepet seg på psykisk utviklingshemmet kvinne. Han skal ved flere anledninger ha skaffet seg seksuell omgang ved å utnytte hennes psykiske utviklingshemming. Saken skal opp for tingretten i desember..

E24 - 05 Nov 19 kl. 21:58

Mann tiltalt for datainnbrudd hos Vegvesenet

En mann bosatt i Bergen, er tiltalt for å ha brutt seg inn i Statens vegvesens datasystem og stjålet personopplysninger til flere millioner brukere, skriver BA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 30 minutter siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

NRK - 30 minutter siden

Sender Utøya-minnesmerke på høring

Trass i store protester fra naboene har Hole kommune vedtatt å sende forslaget om et 22. juli-minnesmerke på Utøykaia på høring. Beslutningen ble fattet på et møte i kommunens plan- og miljøutvalg mandag kveld..

NRK - 1 time siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det å eie og kjøpe machete blir forbudt. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet mener det har utviklet seg en trend, særlig innen gjengmiljøer i Oslo..

NRK - 1 time siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter i tre saker om Trond Giske, skriver DN. Redaktør Gard Steiro publiserte mandag kveld en kommentar der det kommer frem at avisen har gått gjennom et tresifret antall artikler om Trond Giske og Arbeiderpartiet..

NRK - 1 time siden

Frode Berg vil snakke til pressen

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes har kalt inn til pressekonferanse tirsdag kveld. Risnes opplyser at pressekonferansen vil bli holdt på Gardermoen klokken 19 tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå er klare til å komme med en dom neste måned om hvorvidt Russland har manipulert dopingmateriale eller ikke. Russland risikerer å bli utestengt fra OL i Tokyo i 2020, og kan bli nektet å arrangere internasjonale mesterskap..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Ber Iran respektere protester

Tyskland ber Iran respektere det regjeringen mener er legitime protester mot en kraftig økning i bensinprisene og innlede samtaler med demonstrantane. Det franske utenriksdepartementet ber også om at retten til å demonstrere fredelig blir respektert..

NRK - 2 timer siden

Anker søksmål om vindmøller

Tre grunneiere som tapte et søksmål mot Nordlys vind, anker saken, skriver iTromsø. Grunneierene saksøkte vindkraftselskapet for over 255 millioner kroner tidligere i høst. Nord Troms tingrett dømte grunneierne til å betale 500.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt