P4 > Nyheter

Friday, 24 January, 05:25

P4 - 28 Jun 19 kl. 17:52

Mann tiltalt for overgrepsbilder

En mann i slutten av 20-årene er tiltalt for besittelse av overgrepsbilder.
Politiet fant omfattende materiale hjemme hos mannen, som viser seksuelle overgrep mot barn, melder iFinnmark.
Mannen skal ha blitt avslørt av Kripos..
Les mer på P4


Les mer om:
Ifinnmark, Kripos

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tiltalt, for, overgrepsbilder
P4 - 05 Aug 19 kl. 13:30

Mann tiltalt for incest

En mann fra Tromsø er tiltalt for å ha misbrukt sin egen datter i ti år. Det skriver iTromsø. Han skal også ha oppsøkt unge jenter på Snapchat, og vært i besittelse av over 16.

NRK - 09 Nov 19 kl. 13:34

Tiltalt for overgrepsbilder

En mann i 50-årene må onsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for besittelse av tusenvis av bilder som skildrer overgrep mot barn. I tillegg er mannen tiltalt for å ha skildret og delt seksuelle overgrep via chat. Det er satt av én dag til behandlingen av saken..

NRK - 05 Aug 19 kl. 12:01

Mann tiltalt for incest

En mann fra Tromsø er tiltalt for incest. Han skal ha misbrukt sin egen datter i ti år, skriver iTromsø. Han skal ha oppsøkt unge jenter på Snapchat, og vært i besittelse av over 16.

P4 - 09 Aug 19 kl. 21:09

Tiltalt for 1,8 millioner overgrepsbilder

En mann fra Trondheim er tiltalt for å hatt seksuell omgang med barn under 14 år. I tillegg er han tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder og filmer som viser seksuelle overgrep mot barn, eller som seksualiserer barn, skriver Adresseavisen..

NRK - 09 Aug 19 kl. 21:45

Mann tiltalt for overgrep

Trondheimsmannen er tiltalt å ha vært i besittelse av 1,8 millioner overgrepsbilder mot barn og for seksuell omgang med barn under 14 år, melder Adresseavisen. I midten av august skal rettssaken opp i Sør-Trøndelag tingrett, skriver avisen..

P4 - 09 Nov 19 kl. 14:14

Tiltalt for tusenvis av overgrepsbilder

En Oslo-mann i 50-årene må neste uke møte i Oslo tingrett tiltalt for besittelse av tusenvis av bilder som skildrer overgrep mot barn. Ifølge tiltalen skal han ha lastet ned og oppbevart bilder og videoer over en periode på 15 år. I tillegg er mannen tiltalt for å ha skildret og delt seksuelle overgrep via chat..

NRK - 10 Jun 19 kl. 12:37

Tiltalt for å ha bestilt overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for å ha bestilt en rekke overgrep mot barn over nettet. I tillegg skal han ha vært i besittelse av overgrepsbilder og -videoer. Grunnlaget for tiltalen er 16 ulike hendelser mellom 2015 og 2017, ifølge Sunnmørsposten..

NRK - 01 Jun 19 kl. 10:44

Hadde 800 overgrepsbilder av barn

En 24 år gammel mann er tiltalt for å ha oppbevart mer enn 800 bilder og videoer som viser overgrep, eller som seksualiserer barn. Rettssaken mot ham starter på mandag. Ifølge forsvareren innrømmer mannen noe av det som står i tiltalen..

NRK - 28 Jun 19 kl. 17:00

Tiltalt for overgrepsbilder

Det er tatt ut tiltale mot en mann fra Lakselv i slutten av 20-årene etter at politiet har funnet omfattende materiale hjemme hos ham som viser seksuelle overgrep mot barn. Det melder ifinnmark. Mannen skal ha blitt avslørt av Kripos..

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:32

Tiltalt for overgrepsbilder

En kristiansandsmann i 60-årene er tiltalt for å ha oppbevart mer enn 7000 bilder som fremstiller overgrep mot barn eller seksualiserer barn. Politiet har også beslaglagt et tjuetalls filmer. Ifølge tiltalen dreier det seg om en periode på sju år..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Aurora skal opptre under Oscar-utdelingen

Aurora får snart æren av å synge for verdens største filmstjerner. Sangeren fra Os, like utenfor Bergen, skal nemlig opptre på Oscar-utdelingen 9. februar, melder nettstedet Variety.

P4 - 7 timer siden

To til sykehus med knivskader

To personer har fått stikkskader og er sendt til sykehus etter å ha vært involvert i et slagsmål med kniv i Porsgrunn. Hendelsen skjedde på en privatadresse. Politiet tror flere kan ha vært involvert, og jakter på minst én person til.

P4 - 7 timer siden

Foreldrepar dømt for å ha drept barnet sitt

I Danmark er et foreldrepar i 20- og 30-årene dømt for å ha drept sin sju uker gamle datter. Obduksjonsrapporten viste at jenta hadde fått påført blant annet alvorlige bruddskader og blødninger. Foreldrene uttrykte at de ikke ønsket å bli foreldre, men nektet likevel straffskyld.

P4 - 7 timer siden

Bertheussen ser frem til rettssak

Laila Anita Bertheussen ser frem til rettssaken mot henne og er klar på å slå tilbake. Det sier hennes forsvarer, John Christian Elden. Til Dagbladet utdyper han at Bertheussen føler seg forhåndsdømt både av folk og media i en sak hun nekter all straffskyld for.

P4 - 9 timer siden

Byrådet i Bergen går av etter skandale

Byrådet i Bergen går av som følge av den såkalte Vigilo-skandalen. Fire partier sikret i kveld flertall for å stille mistillitsforslag mot skolebyråd Linn Kristin Engø som følge av håndteringen av saken. I oktober i fjor ble det kjent at kommunen gjennom appen Vigilo ga foreldre uten foreldreansvar tilgang til sensitive opplysninger om barn.

P4 - 9 timer siden

Flertall for mistillit i Bergen

Det er politisk krise i Bergen etter at mistilitsforslaget mot skolebyråd Linn Kristin Engø har fått flertall etter Vigilo-skandalen. Byrådet har varslet at de vil gå av, dersom forslaget gikk gjennom. Ved en feiltakelse ga kommunen foreldre uten foreldreansvar tilgang til opplysninger om barn gjennom appen Vigilo.

P4 - 21 timer siden

Ferdinand skuffet over Solskjær

Det går ikke helt veien for Ole Gunnar Solskjær om dagen - og gamle kjente har nå snudd i synet på om nordmannen er riktig mann for Manchester United. I går kveld tapte United 2-0 hjemme mot Burnley. Klubblegende Rio Ferdidand sa for et års tid siden at Solskjær burde få jobben, koste hva det koste vil.

P4 - 9 timer siden

Ber nordmenn følge helseråd

Utenriksdepartementet har nå oppdatert sine reiseråd til Kina og ber nordmenn følge helserådene fra Folkehelseinstituttet. Rådene innebærer blant annet å unngå kontakt med syke personer, dyr, og sørge for god hygiene. Instituttet har tidligere uttalt at smittefaren i Norge er lav, men har bedt helsepersonell være på vakt etter virussymptomer..

P4 - 8 timer siden

23 mistenkt for menneskesmugling

23 personer er pågrepet og mistenkt for å være del av et kriminelt nettverk som har smuglet 10.000 migranter fra Frankrike til Storbritannia. Nettverket er mistenkt for å ha tjent rundt 700 millioner kroner, ved å organisere ulovlige reiser for migranter fra Afghanistan, Syria, Irak og Iran, opplyser Europol..

P4 - 9 timer siden

Tre partier ikke tillit til skolebyråd

I Bergen stiller SV seg bak mistillitsforslaget til Høyre og FrP mot skolebyråd Linn kristin Engø etter Vigilo-skandalen i Bergen kommune. Ved en feiltakelse ga kommunen foreldre uten foreldreansvar tilgang til opplysninger om barn gjennom appen Vigilo. Byrådsleder Roger Valhammer har varslet at hele byrådet vil gå av, dersom mistillitsforslaget får flertall.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt