NRK > Nyheter

Friday, 24 January, 06:50

NRK - 09 Aug 19 kl. 21:45

Mann tiltalt for overgrep

Trondheimsmannen er tiltalt å ha vært i besittelse av 1,8 millioner overgrepsbilder mot barn og for seksuell omgang med barn under 14 år, melder Adresseavisen. I midten av august skal rettssaken opp i Sør-Trøndelag tingrett, skriver avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Adresseavisen, Sør-Trøndelag

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tiltalt, for, overgrep
P4 - 14 Oct 19 kl. 09:48

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

P4 - 19 Aug 19 kl. 15:14

Tiltalt for overgrep og besittelse

En 51 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for overgrep mot et barn under 14 år. Han er også tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder, samt over 7.000 filmer, som viser overgrep mot barn.

NRK - 11 Nov 19 kl. 15:57

Mann tiltalt for overgrep

En mann i 70-årene er tiltalt for overgrep mot to mindreårige gutter i Harstad. Overgrepene skal ha skjedd for mer enn 20 år siden. Han var opprinnelig siktet for overgrep mot flere enn ti mindreårige.

NRK - 25 Jun 19 kl. 10:58

Mann tiltalt for overgrep mot barn

En 74 år gammel mann fra Hordaland er av statsadvokaten tiltalt for flere overgrep mot barnebarnet sitt. Hendelsene skal ha skjedd ulike steder i Norge i 2016 og 2017, mens jenten var under 14 år..

NRK - 09 Nov 19 kl. 13:34

Tiltalt for overgrepsbilder

En mann i 50-årene må onsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for besittelse av tusenvis av bilder som skildrer overgrep mot barn. I tillegg er mannen tiltalt for å ha skildret og delt seksuelle overgrep via chat. Det er satt av én dag til behandlingen av saken..

Klartale - 30 Apr 19 kl. 09:52

Mann tiltalt for 250 overgrep

En mann er tiltalt for overgrep mot barn og unge. Overgrepene skjedde på internett..

NRK - 04 Jan 20 kl. 07:27

Tiltalt for overgrep

En mann fra Tromsø er tiltalt for en rekke overgrep mot barn. Mannen skal ha kontaktet rundt barn via internett og fått dem til å ta bilder og video av seg selv. Han er også tiltalt for overgrep mot stedatteren.

P4 - 08 May 19 kl. 13:31

Tiltalt for voldtekt og overgrep

En mann i 20-årene er tiltalt for voldtekt og seksuelle overgrep mot to mindreårige jenter. Ifølge tiltalen skal den ene jenta ha blitt truet på livet mens mannen forgrep seg på henne. Mannen er også tiltalt for besittelse av bilder som viser seksuelle overgrep mot barn..

NRK - 08 Nov 19 kl. 08:26

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 30-årene er tiltalt for flere overgrep mot mindreårige på Østlandet. Ved et tilfelle skal han ha brukt kniv for å tvinge seg til seksuell omgang, melder NTB. Ifølge tiltalen skjedde overgrepene i periodene 2006-2009 i Oslo og Akershus..

P4 - 11 Nov 19 kl. 16:15

Tiltalt for overgrep

En mann i 70-årene er nå tiltalt for overgrep mot to mindreårige gutter i Harstad. Overgrepene skal ha skjedd for mer enn 20 år siden, melder NRK. Mannen var opprinnelig siktet for overgrep mot flere enn ti mindreårige.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bygger provisorisk sykehus

Kina skal bygge et nytt sykehus i Wuhan for å behandle pasienter med corona-viruset, melder CNN. Det provisoriske sykehuset skal være klart på seks dager. Et lignende sykehus ble bygget i Beijing under SARS-utbruddet i 2003..

NRK - 15 minutter siden

Én død i naboprovins

En person er død av corona-viruset i provinsen Heilongjiang i Kina, 2.000 kilometer fra byen der utbruddet startet. Av de nå 26 meldte dødsfallene, har 24 funnet sted i Hubei-provinsen og byen Wuhan.

NRK - 30 minutter siden

Innvilget 13.000 statsborgerskap

Nesten 13.200 utlendinger fikk norsk statsborgerskap i 2019. Det er 3.

NRK - 1 time siden

Mener e-sigaretter ikke har effekt

Det foreligger ikke nok beviser for at e-sigaretter gjør det lettere å stumpe røyken, konkluderer amerikanske helsemyndigheter. Rundt 20 mennesker er døde og over 1.000 har ifølge helsemyndighetene i USA blitt lungesyke etter bruk av e-sigaretter..

NRK - 1 time siden

Sjef i legemiddelfirma dømt

John Kapoor, grunnleggeren av det amerikanske legemiddelselskapet Insys, er dømt til fem og et halvt års fengsel for å ha bidratt til opioid-krisen i USA. 76-åringen er den første eieren av et legemiddelselskap som må sone i sakene mot firmaene..

NRK - 1 time siden

Nekter å utlevere diplomatfrue

USA avviser Storbritannias begjæring om å utlevere diplomatfruen Anne Sacoolas, som er tiltalt for en dødsulykke. Det opplyser USAs utenriksdepartement i en pressemelding natt til fredag, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

India på innvandrertoppen

India er det landet utenfor EØS det kommer flest innvandrere til Norge fra. De siste fem årene har 14.058 personer fra India fått oppholdstillatelse.

NRK - 2 timer siden

Skal etterforske flystyrt

Australias havarikommisjon og politiet skal finne årsaken til at hvorfor et brannfly styrtet torsdag. Tre amerikanske brannmenn omkom i ulykken. Tankflyet av typen Hercules C-130 styrtet i Snowy Mountains i delstaten New South Wales..

NRK - 4 timer siden

Viser 100 sekunder på midnatt

Den ikoniske klokka som symboliserer hvor nær menneskeheten er dommedag er nærmere midnatt enn noen gang siden klokka ble laget i 1947, mener forskere. Bulletin of the Atomic Scientist stilte torsdag igjen klokka. Den er nå 100 sekunder på midnatt..

NRK - 5 timer siden

25 døde av coronavirus i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av det svært smittsomme coronaviruset i Kina er oppe i 25, melder nyhetsbyrået AFP. Så langt er det registrert 830 tilfeller Kina, ifølge tall fra landets helsemyndigheter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt