NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 18:42

NRK - 09 aug. 19 kl. 21:45

Mann tiltalt for overgrep

Trondheimsmannen er tiltalt å ha vært i besittelse av 1,8 millioner overgrepsbilder mot barn og for seksuell omgang med barn under 14 år, melder Adresseavisen. I midten av august skal rettssaken opp i Sør-Trøndelag tingrett, skriver avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Adresseavisen, Sør-Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tiltalt, for, overgrep
NRK - 26 feb. 20 kl. 14:39

Eldre mann tiltalt for overgrep

Ein mann frå Nordmøre i 70-åra er tiltalt for grove seksuelle overgrep mot eit barn han er i familie med. I følgje tiltalen gjekk overgrepa føre seg frå jenta var fire år til hun var ti. Mannen er og tiltalt for å ha hatt bilde av grove overgrep..

NRK - 18 mai 20 kl. 12:16

Tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er tiltalt for en rekke overgrep mot barn, blant dem barna til en tidligere samboer. Barnas mor er tiltalt for å ha medvirket til overgrepene. Mannen er også tiltalt for å ha chattet om overgrep og ha hatt overgrepsbilder av barn..

P4 - 14 okt. 19 kl. 09:48

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

P4 - 03 juni 20 kl. 16:06

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

NRK - 06 juni 20 kl. 16:48

Mann tiltalt for overgrep

En 32 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett – tiltalt for å ha utsatt flere tenåringsjenter for seksuelle overgrep. Den yngste hadde nettopp fylt 14 år..

P4 - 19 aug. 19 kl. 15:14

Tiltalt for overgrep og besittelse

En 51 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for overgrep mot et barn under 14 år. Han er også tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder, samt over 7.000 filmer, som viser overgrep mot barn.

NRK - 11 nov. 19 kl. 15:57

Mann tiltalt for overgrep

En mann i 70-årene er tiltalt for overgrep mot to mindreårige gutter i Harstad. Overgrepene skal ha skjedd for mer enn 20 år siden. Han var opprinnelig siktet for overgrep mot flere enn ti mindreårige.

NRK - 25 juni 19 kl. 10:58

Mann tiltalt for overgrep mot barn

En 74 år gammel mann fra Hordaland er av statsadvokaten tiltalt for flere overgrep mot barnebarnet sitt. Hendelsene skal ha skjedd ulike steder i Norge i 2016 og 2017, mens jenten var under 14 år..

NRK - 11 mai 20 kl. 11:18

Bestefar tiltalt for grove overgrep

En mann i 80-åra fra Nordland er tiltalt for overgrep mot to av sine barnebarn på 1980- og 90-tallet. Barna var ifølge tiltalen i 4–5-årsalderen. Mannen er tiltalt for seksuell omgang med barn under 14 år og incest.

NRK - 03 juni 20 kl. 16:02

Tiltalt for overgrep gjennom 14 år

En mann i 50-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mellom 2004 og 2018. I alt fem kvinner er fornærmet i saken, og den yngste var 12 da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ingen smitte på MS Spitsbergen

Ingen av de 70 som jobber om bord på MS Spitsbergen er smittet av covid-19. – Vi har ikke fått prøvesvar for passasjerene, vi vil informere om resultatet straks vi har svar på disse, heter det i en pressemelding fra Tromsø kommune..

NRK - 15 minutter siden

Til krig mot våpenlobbyen

New York saksøker National Rifle Association for økonomisk svindel og håper å oppløse den 148 år gamle lobbyorganisasjonen. – NRAs innflytelse har vært så mektig at organisasjonen i flere tiår har unngått kontroll, sier statsadvokat Letitia James..

NRK - 15 minutter siden

Vil innføre koronatesting

Helsedirektoratet jobber med å etablere koronatestsentre på grenseoverganger, flyplasser og havner i Norge. Det opplyser kommunikasjonsdirektør Trine Melgård i Helsedirektoratet til NTB. Hun kan ikke si når disse sentrene etableres..

NRK - 30 minutter siden

Dagsnytt 18

NRK - 30 minutter siden

Solberg skuffet over Hurtigruten

Utbruddene på hurtigruteskipet Roald Amundsen setter reiselivsnæringen tilbake, sier en skuffet statsminister Erna Solberg. – Jeg er litt skuffet over at vi har kommet i den situasjonen vi er i, men nå må vi håndtere den herfra, sier Solberg..

NRK - 45 minutter siden

Fire nye smittetilfeller

Fire nye blant mannskapet om bord på MS Roald Amundsen er bekreftet positiv for koronaviruset covid-19 etter nye tester tatt onsdag kveld, ifølge Tromsø kommune. En person skal retestes fredag. De øvrige 112 mannskapene fikk negativt testresultat..

NRK - 45 minutter siden

Hagen-forsvarer anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, sier til NRK at Tom Hagen er forhåndsdømt og at taushetsbelagte opplysninger kommer ut gjennom lekkasjer fra politiet. Holden anmelder derfor politiet, og ber Spesialenheten om å etterforske politiets taushetsplikt..

NRK - 1 time siden

Vurderer flere innstramminger

Statsminister Erna Solberg er bekymret for økende smittespredning av koronaviruset. – Vi setter på vent en del av ekstralettelsene vi hadde tenkt å komme med fremover, i tillegg vurderer vi innstramminger, sier Solberg..

NRK - 1 time siden

Byrådsleder: – Skjerp dere

En rekke unge personer har de siste dagene fått påvist covid-19 etter å ha vært til stede på flere større hjemmefester i Oslo. I et intervju med NTB ber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) hjemmefesterne om å skjerpe seg..

NRK - 1 time siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt