NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 12:43

NRK - 21 Sep 19 kl. 23:32

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen. Det var Utrykningspolitiet som stoppet sjåføren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordbytunnelen, Akershus, Ås, Frogn, E6, Utrykningspolitiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tatti , 175, km/hi , 90-sonen
P4 - 22 Oct 19 kl. 18:39

Mann tatt av bølge i kraftig uvær

En mann ble tatt av en stor bølge i Svolvær i Lofoten i dag. Svært kraftig vind herjer i Trøndelag og deler av Nordland. Mannen ble kastet av gårde av bølgen, men landet på innsiden av en molo.

P4 - 02 Jul 19 kl. 23:07

Tatt i 160 i 100-sone

En mann har fått førerkortet beslaglagt etter å ha blitt tatt i 160 kilometer i timen i 100-sonen på E18 i Vestfold i kveld. Mannen ble tatt i en gjennomsnittsmåling ved Skjeggestadbrua, melder politiet..

NRK - 21 Feb 20 kl. 20:03

Mann til legevakt etter snøskred

Ein mann er tatt med til legevakt for sjekk etter at bilen han satt i vart tatt av eit snøskred på E39 i Våtedalen i Jølster. Bilføraren, ein mann i 40-åra, hadde smerter i ryggen. Han var åleine i bilen.

P4 - 5 timer siden

Tatt i 182 kilometer i timen

En mann i 20-årene mistet lappen etter å ha blitt målt til hele 182 kilometer i timen i 100-sonen på E6 på Hvam i Viken i natt. Mannen ble tatt i en gjennomsnittsmåling, og han er anmeldt. Flere steder i landet er det meldt om grove fartsovertredelser i natt.

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 16:57

Mann tatt opp av havet i Nordland

En voksen mann er tatt opp av havet på Skogøya i Bogen i Nordland etter at politiet mottok melding om mulig drukning..

NRK - 17 Sep 19 kl. 20:57

To tatt etter gulldo-tyveri

En gulldo ble i helgen stjålet fra barndomshjemmet til Storbritanias tidligere statsminister Winston Churchill. Kort tid senere ble en 66 år gammel mann arrestert. Nå er en 36 år gammel mann også tatt i forbindelse med tyveriet, melder The Guardian..

NRK - 29 Dec 19 kl. 22:14

Politiet tatt hand om objekt

Politiet i Stockholm har tatt hand om eit mistenkeleg objekt etter at ein mann fortalde at han hadde ei bombe på eit t-banetog i byen, melder Aftonbladet. Ein mann er arrestert, mistenkt for grov trussel. Toget og ein heil stasjon blei evakuert..

P4 - 22 Jun 19 kl. 19:26

Omkom i drukningsulykke

En 74 år gammel mann omkom etter å ha falt i sjøen ved Hovedkaien i Kopervik i Rogaland i formiddag. Han var bevisstløs da han ble tatt på land og fikk livreddende førstehjelp på stedet før han ble fløyet til sykehus der han døde, opplyser Sørvest politidistrikt. Også en mann i 60-årene falt i sjøen samtidig, han ble tatt med til sykehus for sjekk, men fremsto som uskadet..

NRK - 31 Dec 19 kl. 08:56

Mann tatt med tre kilo marihuana

På Majorstua i Oslo blei ein mann laurdag tatt av politiet med tre kilo marihuana og ein halv kilo kokain i sekken, skriv VG. Mannen blei framstilt for fengsling måndag. Han har erkjent straffskyld, men vil ikkje seie kor han fekk takk i narkotikaen..

NRK - 25 Jan 20 kl. 09:39

Tatt i nesten fersk gjerning

En mann er pågrepet i Oslo for sykkeltyveri. Han ble tatt i nesten fersk gjerning og erkjente med en gang tyveriet. Politiet advarer sykkeleiere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

310 koronapasienter på sykehus

310 koronasmittede er innlagt på sykehus i Norge, ifølge den daglige oversikten fra Helsedirektoratet. Det er fire flere enn lørdag da det var 306. 89 av de innlagte får respiratorbehandling, ni færre en lørdag..

NRK - 10 timer siden

Filmen «Top Gun Maverick» utsatt

Premieren på oppfølgeren til 80-tallsfilmen «Top Gun» er utsatt til desember, melder nyhetsbyrået AP. Filmen med Tom Cruise i hovedrollen skulle hatt verdenspremiere i juni, men på grunn av korona-epidemien er ny premieredato satt til 23. desember..

NRK - 10 minutter siden

310 innlagt på sykehus

310 koronasmittede er innlagt på sykehus i Norge, ifølge den daglige oversikten fra Helsedirektoratet. Det er fire flere enn lørdag da det var 306..

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt tolv sykehusinnleggelser

Antallet pasienter innlagt på Sørlandet sykehus med bekreftet koronasmitte er tolv personer og dermed uforandret siden fredag. 58 ansatte ved sykehuset er i karantene – en nedgang på seks personer fra i går. Totalt 228 personer er smittet i Agder..

NRK - 45 minutter siden

Ni sykehusansatte smittet

Ni ansatte ved Sykehuset Telemark har fått påvist koronasmitte. Tre av dem jobber på sengeposten for infeksjon, opplyser sykehuset. Hele sengeposten er nå vasket ned, og ansatte med smitte er satt i isolasjon..

NRK - 30 minutter siden

Nytt koronadødsfall i Drammen

Lørdag kveld fikk Drammen kommune nok et dødsfall som følge av koronasmitte. Det var en eldre mann ved isolasjonsavdelingen på Strømsø bo- og servicesenter. Mannen hadde underliggende sykdommer.

NRK - 30 minutter siden

Ny koronapasient på Haukeland

Siden lørdag har tallet på innlagte pasienter med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus økt fra 10 til 11. Syv pasienter får intensivbehandling..

NRK - 30 minutter siden

Øyeren: Kantret med båten

To personer kantret med båten ved Fautøya i Øyeren i Rælingen kommune. Begge kommet seg opp på land på holmen, melder politiet. Brannvesenet har hentet dem med båt til fastlandet.

NRK - 15 minutter siden

Tomme kirker preger påskefeiringen

Selv om palmesøndag er en festdag i kristendommen, er det ingen festtilstander på kirkebenkene som følge av den pågående koronapandemien. Norske kirker har den siste tiden gått over til direktesendte gudstjenester på nett..

NRK - 30 minutter siden

Færre koronadødsfall i Spania

Antall døde i Spania det siste døgnet er 674. Det er det laveste dødstallet på ni dager landet. Ifølge El Pais har 12.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt