NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 05:26

NRK - 21 sep. 19 kl. 23:32

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen. Det var Utrykningspolitiet som stoppet sjåføren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordbytunnelen, Akershus, Ås, Frogn, E6, Utrykningspolitiet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tatti , 175, km/hi , 90-sonen
NRK - 24 mai 20 kl. 13:21

En mann tatt av snøskred

En mann er tatt av et snøskred ved Gråfonnfjellet i Rauma i Møre og Romsdal, opplyser politiet på twitter. Redningsaksjonen pågår. Det var et turfølge på tre personer, og én av dem ble tatt av skredet, sier operasjonslederen i Møre og Romsdal politidistrikt..

P4 - 22 okt. 19 kl. 18:39

Mann tatt av bølge i kraftig uvær

En mann ble tatt av en stor bølge i Svolvær i Lofoten i dag. Svært kraftig vind herjer i Trøndelag og deler av Nordland. Mannen ble kastet av gårde av bølgen, men landet på innsiden av en molo.

P4 - 02 juli 19 kl. 23:07

Tatt i 160 i 100-sone

En mann har fått førerkortet beslaglagt etter å ha blitt tatt i 160 kilometer i timen i 100-sonen på E18 i Vestfold i kveld. Mannen ble tatt i en gjennomsnittsmåling ved Skjeggestadbrua, melder politiet..

NRK - 21 feb. 20 kl. 20:03

Mann til legevakt etter snøskred

Ein mann er tatt med til legevakt for sjekk etter at bilen han satt i vart tatt av eit snøskred på E39 i Våtedalen i Jølster. Bilføraren, ein mann i 40-åra, hadde smerter i ryggen. Han var åleine i bilen.

P4 - 05 april 20 kl. 07:40

Tatt i 182 kilometer i timen

En mann i 20-årene mistet lappen etter å ha blitt målt til hele 182 kilometer i timen i 100-sonen på E6 på Hvam i Viken i natt. Mannen ble tatt i en gjennomsnittsmåling, og han er anmeldt. Flere steder i landet er det meldt om grove fartsovertredelser i natt.

Aftenposten - 10 juli 19 kl. 16:57

Mann tatt opp av havet i Nordland

En voksen mann er tatt opp av havet på Skogøya i Bogen i Nordland etter at politiet mottok melding om mulig drukning..

NRK - 17 sep. 19 kl. 20:57

To tatt etter gulldo-tyveri

En gulldo ble i helgen stjålet fra barndomshjemmet til Storbritanias tidligere statsminister Winston Churchill. Kort tid senere ble en 66 år gammel mann arrestert. Nå er en 36 år gammel mann også tatt i forbindelse med tyveriet, melder The Guardian..

NRK - 14 juni 20 kl. 09:41

Ung mann tatt etter velt i hage

Politiet har tatt inn en ung mannlig sjåfør uten førerkort etter at en bil veltet inn i en hage på Sortland i natt. Mannen var beruset og blir tatt blodprøve av..

NRK - 29 des. 19 kl. 22:14

Politiet tatt hand om objekt

Politiet i Stockholm har tatt hand om eit mistenkeleg objekt etter at ein mann fortalde at han hadde ei bombe på eit t-banetog i byen, melder Aftonbladet. Ein mann er arrestert, mistenkt for grov trussel. Toget og ein heil stasjon blei evakuert..

P4 - 22 juni 19 kl. 19:26

Omkom i drukningsulykke

En 74 år gammel mann omkom etter å ha falt i sjøen ved Hovedkaien i Kopervik i Rogaland i formiddag. Han var bevisstløs da han ble tatt på land og fikk livreddende førstehjelp på stedet før han ble fløyet til sykehus der han døde, opplyser Sørvest politidistrikt. Også en mann i 60-årene falt i sjøen samtidig, han ble tatt med til sykehus for sjekk, men fremsto som uskadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

Færre pilegrimer tillatt i Mekka

Saudi-Arabia innfører maskepåbud og tillater kun noen få tusen å besøke Kaba og utføre pilegrimsferden hajj. Vanligvis reiser rundt to millioner muslimske pilegrimer til helligdommen Kaba i Mekka for å utføre hajj..

NRK - 15 minutter siden

Epsteins venninne flyttet

Ghislaine Maxwell, som er anklaget for å ha rekruttert unge jenter til Jeffrey Epstein, er overført til et fengsel i New York. Påtalemyndigheten gjør det klart at de ikke vil at hun skal kunne løslates mot kausjon..

NRK - 15 minutter siden

Jensen kraftig ut mot hjelpeskip

Frp-leder Siv Jensen tar til orde for å straffeforfølge organisasjoner og rederier hvis de, slik hun ser det, bidrar til menneskesmugling i Middelhavet. Til VG sier Jensen at hun har sett seg lei på Ocean Viking-saken..

NRK - 45 minutter siden

Israel stenger ned igjen

Israel gjeninnførte en rekke tiltak mot koronaviruset etter at det oppsto nye utbrudd med hundrevis av nye smittetilfeller daglig. Restauranter kan bare ha 20 gjester innendørs, synagoger og moskeer kan bare slippe inn 19..

NRK - 1 time siden

Nesten 800 sivile drept i Kongo

Den beryktede Den islamistiske ADF-militsen har drept nesten 800 sivile øst i Kongo siden starten av fjoråret, , ifølge en rapport fra FNs forente menneskerettighetskontor UNJHRO i Kongo, som mener angrepene kan være forbrytelser mot menneskeheten..

NRK - 2 timer siden

Bolsonaro testes for koronaviruset

Brasils president Jair Bolsonaro er testet for koronaviruset etter å ha fått symptomer. Bolsonaro sa til CNN Brazil at det ble tatt et røntgenbilde av lungene hans på et militærsykehus for sikkerhets skyld. Resultatet ventes tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Jordskjelv i havet ved Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,6 rammet tirsdag kysten av Indonesia. Det er ikke foreløpig ikke meldt om skader. Skjelvet hadde sitt episenter i havet 100 kilometer fra byen Batang på 500 kilometers dyp..

NRK - 3 timer siden

Vil slå et slag for vannkraft

Norge bør velge vannkraft framfor vindkraft, mener Oslo-byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Overfor Klassekampen tar Johansen til orde for å be Stortinget ta initiativ til å forbedre produksjonen av vannkraft her i landet..

NRK - 3 timer siden

Bruker kortet like mye som i fjor

De siste ukene har bruken av bank- og kredittkort gjennom DNB vært tilbake på fjorårets nivå. Ifølge Dagens Næringsliv har noen bransjer større omsetning. Reiseliv og servering, som har blitt hardt rammet av koronakrisen, henger imidlertid etter..

NRK - 5 timer siden

Brann i leilighet i Drammen

Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en leilighet i Tollbugata i Dammen, sent mandag kveld. Alle beboerne ble gjort rede for, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt