NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:16

NRK - 21 Sep 19 kl. 23:32

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen. Det var Utrykningspolitiet som stoppet sjåføren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordbytunnelen, Akershus, Ås, Frogn, E6, Utrykningspolitiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tatti , 175, km/hi , 90-sonen
P4 - 02 Jul 19 kl. 23:07

Tatt i 160 i 100-sone

En mann har fått førerkortet beslaglagt etter å ha blitt tatt i 160 kilometer i timen i 100-sonen på E18 i Vestfold i kveld. Mannen ble tatt i en gjennomsnittsmåling ved Skjeggestadbrua, melder politiet..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 16:57

Mann tatt opp av havet i Nordland

En voksen mann er tatt opp av havet på Skogøya i Bogen i Nordland etter at politiet mottok melding om mulig drukning..

NRK - 17 Sep 19 kl. 20:57

To tatt etter gulldo-tyveri

En gulldo ble i helgen stjålet fra barndomshjemmet til Storbritanias tidligere statsminister Winston Churchill. Kort tid senere ble en 66 år gammel mann arrestert. Nå er en 36 år gammel mann også tatt i forbindelse med tyveriet, melder The Guardian..

P4 - 22 Jun 19 kl. 19:26

Omkom i drukningsulykke

En 74 år gammel mann omkom etter å ha falt i sjøen ved Hovedkaien i Kopervik i Rogaland i formiddag. Han var bevisstløs da han ble tatt på land og fikk livreddende førstehjelp på stedet før han ble fløyet til sykehus der han døde, opplyser Sørvest politidistrikt. Også en mann i 60-årene falt i sjøen samtidig, han ble tatt med til sykehus for sjekk, men fremsto som uskadet..

P4 - 09 Sep 19 kl. 07:38

Drapssiktet mann på rømmen

En norsk mann i 50-årene, som har erkjent å ha tatt livet av en britisk mann i Thailand, er forsvunnet. Hans forsvarer vet ikke hvor han er. Nordmannen skulle ha møtt i retten i dag, ifølge TV2.

P4 - 01 Aug 19 kl. 11:37

Mener politiet har tatt feil mann

Mannen i 40-årene som ble pågrepet etter skytingen på Bjerke i Oslo natt til i går blir fremstilt for fengsling klokken 15.00 i dag. Han er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen etter at det ble avfyrt skudd i et rekkehus.

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 10:24

27-åring tatt med nær 1.500 liter vodka på svenskegrensen

En 27 år gammel mann fra Elverum ble tatt på svenskegrensa med 480 treliters kartonger med vodka i varebilen han kjørte..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 10:45

Østerriker tatt med over ett tonn kjøtt på grensa

En 46 år gammel mann fra Østerrike ble i slutten av forrige uke tatt med over ett tonn smuglerkjøtt av tollerne på Svinesund..

NRK - 09 Sep 19 kl. 07:13

Drapssiktet på rømmen

En norsk mann i 50-årene, som har erkjent å ha tatt livet av en britisk mann i Thailand, er forsvunnet. Hans forsvarer vet ikke hvor han er. Nordmannen skulle ha møtt i retten mandag, ifølge TV2..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 12:47

Mann tatt opp av sjøen ved oppdrettsanlegg i Trøndelag

Politiet melder om at det er iverksatt en redningsaksjon på Nærøy i Trøndelag etter melding om en mann i sjøen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 45 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 2 timer siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt