NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:48

NRK - 21 Sep 19 kl. 23:32

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen. Det var Utrykningspolitiet som stoppet sjåføren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordbytunnelen, Akershus, Ås, Frogn, E6, Utrykningspolitiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tatti , 175, km/hi , 90-sonen
P4 - 22 Oct 19 kl. 18:39

Mann tatt av bølge i kraftig uvær

En mann ble tatt av en stor bølge i Svolvær i Lofoten i dag. Svært kraftig vind herjer i Trøndelag og deler av Nordland. Mannen ble kastet av gårde av bølgen, men landet på innsiden av en molo.

P4 - 02 Jul 19 kl. 23:07

Tatt i 160 i 100-sone

En mann har fått førerkortet beslaglagt etter å ha blitt tatt i 160 kilometer i timen i 100-sonen på E18 i Vestfold i kveld. Mannen ble tatt i en gjennomsnittsmåling ved Skjeggestadbrua, melder politiet..

NRK - Igår: 20:03

Mann til legevakt etter snøskred

Ein mann er tatt med til legevakt for sjekk etter at bilen han satt i vart tatt av eit snøskred på E39 i Våtedalen i Jølster. Bilføraren, ein mann i 40-åra, hadde smerter i ryggen. Han var åleine i bilen.

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 16:57

Mann tatt opp av havet i Nordland

En voksen mann er tatt opp av havet på Skogøya i Bogen i Nordland etter at politiet mottok melding om mulig drukning..

NRK - 17 Sep 19 kl. 20:57

To tatt etter gulldo-tyveri

En gulldo ble i helgen stjålet fra barndomshjemmet til Storbritanias tidligere statsminister Winston Churchill. Kort tid senere ble en 66 år gammel mann arrestert. Nå er en 36 år gammel mann også tatt i forbindelse med tyveriet, melder The Guardian..

NRK - 29 Dec 19 kl. 22:14

Politiet tatt hand om objekt

Politiet i Stockholm har tatt hand om eit mistenkeleg objekt etter at ein mann fortalde at han hadde ei bombe på eit t-banetog i byen, melder Aftonbladet. Ein mann er arrestert, mistenkt for grov trussel. Toget og ein heil stasjon blei evakuert..

P4 - 22 Jun 19 kl. 19:26

Omkom i drukningsulykke

En 74 år gammel mann omkom etter å ha falt i sjøen ved Hovedkaien i Kopervik i Rogaland i formiddag. Han var bevisstløs da han ble tatt på land og fikk livreddende førstehjelp på stedet før han ble fløyet til sykehus der han døde, opplyser Sørvest politidistrikt. Også en mann i 60-årene falt i sjøen samtidig, han ble tatt med til sykehus for sjekk, men fremsto som uskadet..

NRK - 31 Dec 19 kl. 08:56

Mann tatt med tre kilo marihuana

På Majorstua i Oslo blei ein mann laurdag tatt av politiet med tre kilo marihuana og ein halv kilo kokain i sekken, skriv VG. Mannen blei framstilt for fengsling måndag. Han har erkjent straffskyld, men vil ikkje seie kor han fekk takk i narkotikaen..

NRK - 25 Jan 20 kl. 09:39

Tatt i nesten fersk gjerning

En mann er pågrepet i Oslo for sykkeltyveri. Han ble tatt i nesten fersk gjerning og erkjente med en gang tyveriet. Politiet advarer sykkeleiere.

NRK - 25 Jan 20 kl. 09:39

Tatt på nesten fersk gjerning

En mann er pågrepet i Oslo for sykkeltyveri. Han ble tatt på nesten fersk gjerning og erkjente med en gang tyveriet. Politiet advarer sykkeleiere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strid om statsråds styreverv

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen sto oppført som styremedlem i Visit Senja Region da selskapet sendte en kritisk høringsuttalelse til Sivertsens eget departement. Onsdag skrev DN at Sivertsen trakk seg fra styrevervene etter et spørsmål fra avisa..

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 45 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 45 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 1 time siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 1 time siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 1 time siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt