NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:25

NRK - 17 Jun 19 kl. 04:25

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, slåttmed , flaske
P4 - 17 Jun 19 kl. 05:42

Slått med flaske på pub

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord i natt. Mannen som ble slått kan ha brukket nesen, sier politiet til NTB. Den pågrepne er satt i arrest.

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Politijakt etter knivbråk i Oslo: Mann slått i hodet med knust flaske. 20 unge rømte fra Bygdøy allé etter ruteknusing.

Den unge mannen ble tatt i Brugata med kniv, trolig etter vold med knust flaske. Samtidig jakter politiet på rundt 20 unge etter bråk i Bygdøy allé..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Kniv og knuste flasker: En mann ble slått i hodet med knust flaske. I Bygdøy allé rømte rundt 20 unge etter ruteknusing. Politiet jakter på gjerningsmenn.

Den unge mannen ble tatt med kniv etter vold med knust flaske. Samtidig jakter Oslo-politiet på rundt 20 unge etter bråk i Bygdøy allé..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Politijakt etter knivbråk i Oslo

Mann slått i hodet med knust flaske og 20 ungdommer rømte fra Bygdøy allé og ut på E18 etter ruteknusing. Det er mye bråk i Oslo fredag kveld..

NRK - 11 Mar 19 kl. 21:00

Skutt hull på flaske med Acetylen

Hegnar.no - 06 Feb 19 kl. 15:52

Slik kan du tjene 20.000 på én flaske vin

Store prisforskjeller kan gi rask profitt om du er heldig. .

Klartale - 05 Mar 19 kl. 10:01

Julius ble forgiftet

Sjimpansen Julius ble alvorlig syk. Han drakk fra en flaske noen kastet til ham. Dyreparken sier at han fikk i seg narkotika..

Aftenposten - I førrgår: 00:18

Her blir det supporterkaos under Branns Europa-exit

Irske supportere stormet banen og jublet vilt. Håkon Opdal fikk en flaske kastet mot seg..

Aftenposten - 05 Mar 19 kl. 09:15

Sjimpansen Julius forsøkt forgiftet med narkotika

Sjimpansen Julius ble alvorlig syk i vinterferien etter å ha drukket fra en flaske som ble kastet inn til ham, opplyser Kristiansand Dyrepark..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 20:36

Skandalescener da Odd-supporter angrep Mjøndalen-spiller: – Helt fryktelig

Spillere og trenere reagerer etter at en Odd-supporter løp ut på banen og kastet en flaske på Mjøndalen-keeper Julian Faye Lund..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 4 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 4 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 6 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..

NRK - 6 timer siden

Bil kjørt av veien i Tydal

En person har kjørt av veien på Stugudalsvegen i nordenden av Stuggusjøen. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter. Nødetater rykker ut.

NRK - 6 timer siden

Tror pizza-debatt kan misbrukes

USAs sikkerhetsdepartement advarer mot at russiske agenter kan forsøke å splitte den amerikanske befolkningen, blant annet ved bruk av propaganda rundt "ananas på pizza"-debatten. Det skriver ABC News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt