NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 01:03

NRK - 17 Jun 19 kl. 04:25

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, slåttmed , flaske
P4 - 17 Jun 19 kl. 05:42

Slått med flaske på pub

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord i natt. Mannen som ble slått kan ha brukket nesen, sier politiet til NTB. Den pågrepne er satt i arrest.

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Politijakt etter knivbråk i Oslo: Mann slått i hodet med knust flaske. 20 unge rømte fra Bygdøy allé etter ruteknusing.

Den unge mannen ble tatt i Brugata med kniv, trolig etter vold med knust flaske. Samtidig jakter politiet på rundt 20 unge etter bråk i Bygdøy allé..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Kniv og knuste flasker: En mann ble slått i hodet med knust flaske. I Bygdøy allé rømte rundt 20 unge etter ruteknusing. Politiet jakter på gjerningsmenn.

Den unge mannen ble tatt med kniv etter vold med knust flaske. Samtidig jakter Oslo-politiet på rundt 20 unge etter bråk i Bygdøy allé..

NRK - 27 Oct 19 kl. 06:31

Pågrepet for vold mot eldre mann

En gutt i slutten av tenårene er pågrepet, mistenkt for vold mot en mann i 70-årene i Fana i Bergen natt til søndag. Mannen skal ha blitt bitt, slått og sparket da han ba noen ungdommer plukke opp en flaske de hadde kastet fra seg, melder politiet..

P4 - 28 Oct 19 kl. 15:55

Siktet for vold mot pensjonist

Politiet ber om fire ukers varetektsfengsling for en 19 år gammel mann som er siktet for grov kroppsskade mot en mann i 70-årene i Bergen natt til i går. Den fornærmede mannen skal ha bedt noen ungdommer om å plukke opp en flaske de hadde kastet ut av bilvinduet og ble da angrepet. Den eldre mannen skal ha fått brudd i kjeven, nesa og hofta, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Politijakt etter knivbråk i Oslo

Mann slått i hodet med knust flaske og 20 ungdommer rømte fra Bygdøy allé og ut på E18 etter ruteknusing. Det er mye bråk i Oslo fredag kveld..

P4 - 15 Oct 19 kl. 21:16

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

NRK - 28 Oct 19 kl. 15:47

19-åring fengslet for vold i Fana

En 19-åring er varetektsfengslet i fire uker, siktet for å ha angrepet en 72 år gammel mann som ba tenåringen plukke opp en flaske etter seg i Fana i helgen. Mannen er siktet for grov kroppsskade mot 72-åringen, melder Bergens Tidende..

P4 - 22 Jul 19 kl. 19:05

Siktet for drapsforsøk etter russebråk

En nordmann er siktet for drapsforsøk etter en voldsepisode i forbindelse med en russetur til den greske ferieøya Ios. Det bekrefter gresk politi til VG. Den siktede skal ha forsøkt å slå en annen mann med en flaske.

NRK - 05 Oct 19 kl. 15:21

Pågrepet for å ha slått med flaske

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyrkia truer med nye angrep i Syria

Tyrkia mener USA og Russland ikke holder seg til våpenhvileavtalen nord i Syria Med mindre kurdiske militssoldater forlater grenseområdet nordøst i Syria, vil Tyrkia starte nye angrep i området, advarte utenriksminister Mevlüt Çavusoglu mandag..

NRK - 1 time siden

EUs syn på bosetninger er uendret

EU tar avstand fra USAs avgjørelse om å godta Israels bosetninger på Vestbredden. EUs syn på bosetningene er uendret, sier unionens utenrikssjef Frederica Mogherini. – Bosetningene er ulovlige i henhold til folkeretten, sier hun..

NRK - 2 timer siden

Demonstranter pågrepet i Georgia

I det som beskrives som den største protesten mot regjeringen på flere år, samlet mer enn 20.000 personer seg i hovedstaden Tbilisi søndag og protesterte mot at regjeringen likevel ikke vil gjennomføre en valgreform. Flere er pågrepet og skadd..

NRK - 2 timer siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

NRK - 3 timer siden

Se Urix direkte

NRK - 5 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 3 timer siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 4 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 4 timer siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 5 timer siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt