NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 12:16

NRK - 09 Mar 19 kl. 17:55

Mann skutt og drept i Sverige

Én mann er skutt og drept ved Älvsjö stasjon sør i svenske Stockholm, skriver avisen Expressen. Den eller de som står bak drapet skal ha forsvunnet fra stedet før ankom..
Les mer på NRK


Les mer om:
Älvsjö, Stockholm, Expressen, Sverige

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skuttog , drepti , Sverige
Aftenposten - 22 Nov 18 kl. 03:01

Mann i 20-årene skutt og drept i Sverige

En mann i 20-årene er skutt og drept i en bydel i Eskilstuna i Sverige, opplyser svensk politi..

Dagbladet - 17 Feb 19 kl. 01:53

Mann skutt og drept i Sverige

En mann i 60-årene er skutt og drept i Uppsala i Sverige. Politiet har startet drapsetterforskning..

P4 - 28 Jan 20 kl. 07:21

Skutt og drept i Sverige

I Sverige er en mann i 25-årsalderen bekreftet død etter å ha blitt skutt utendørs i byen Kristianstad i går kveld. Flere personer skal ha løpt fra stedet - ingen er pågrepet. Omstendighetene rundt drapet er ikke kjent.

P4 - 11 Mar 20 kl. 06:12

Skutt og drept i Malmø

I Sverige ble en 25 år gammel mann skutt og drept på åpen gate i Malmö sent i går kveld. En mann i 20-årene er arrestert, siktet for drapet, melder SVT. Flere skudd skal ha blitt avfyrt, men omstendighetene for drapet er ikke kjent..

NRK - 30 Jan 19 kl. 11:47

Rekordmange skutt og drept i Sverige

45 personer ble skutt og drept i Sverige i 2018, og 135 ble såret i skyteepisoder. Det er ny rekord ifølge politiet. – Vi har en alvorlig situasjon i Sverige, og det er helt uakseptabelt at det fortsetter sier leder Mats Löfving i politiet..

P4 - 20 Dec 19 kl. 05:36

Skutt og drept i Sverige

I Sverige døde en 25 år gammel mann av skadene i natt etter å ha blitt skutt utendørs i Uppsala sent i går kveld. Ingen er pågrepet. Politiet søker med mange patruljer etter minst to gjerningspersoner som trolig er bevæpnet, melder lokale medier.

NRK - 06 Feb 20 kl. 17:00

Mann skutt og drept i Sverige

En person er død etter å ha skutt i Sollentuna kommune nord for Stockholm. Mannen i 20-årene ble skutt ved en bussholdeplass. Politiet søker etter minst en gjerningsperson melder Aftonbladet.

P4 - 19 Dec 19 kl. 23:55

Mann skutt i Sverige

En mann har blitt skutt i Uppsala, nord for Stockholm i Sverige sent i kveld. Tilstanden til mannen er ikke kjent. Politiet ser på saken som et drapsforsøk.

NRK - 16 Dec 18 kl. 18:19

Mann pågrepet etter drap i Sverige

En person er pågrepet etter at en mann ble skutt og drept i Enskede i Stockholm. Ifølge expressen ble mannen skutt flere ganger i hodet..

NRK - 21 Feb 19 kl. 06:12

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bilsalget halvert i Tyskland

Nybilsalget i Tyskland stupte med nær 50 prosent i mai, sammenlignet med samme måned i fjor. Koronapandemien har satt sitt preg på den tyske industrien. Bilsalget har også sviktet i andre land de siste månedene, blant annet Italia og Storbritannia..

NRK - 30 minutter siden

Manshaus-dom faller 11. juni

Dommen mot draps- og terrortiltalte Philip Manshaus faller 11. juni. På grunn av koronatiltak vil hverken presse eller publikum få adgang til å følge domsavsigelsen fra Asker og Bærum tingrett..

NRK - 30 minutter siden

Rettsmøte 11. juni

Dommen i straffesaken mot draps- og terrortiltalte Philip Manshaus blir avsagt i et rettsmøte 11. juni kl. 10..

NRK - 45 minutter siden

14 Bafta-nominasjoner

TV-serien «Chernobyl», om atomkraftulykken i Tsjernobyl i 1986, er nominert til 14 Bafta-priser. Dermed er den en av TV-seriene med flest nominasjoner i historien, ifølge BBC. TV-serien er blant annet nominert i kategorien beste miniserie..

NRK - 1 time siden

Lov om nasjonalsang vedtatt

Den folkevalgte forsamlingen i Hongkong har vedtatt en lov som gjør det forbudt å vise manglende respekt for Kinas nasjonalsang. Kun én person stemte imot forslaget. Kritikere mener loven er et steg i retning av at Kina strammer grepet om Hongkong..

NRK - 1 time siden

Får 30 minutter på å flytte seg

Politimesteren i Nordland ber aksjonister som blokkerer anleggsveien til Øyfjellet i Mosjøen om å flytte seg innen 30 minutter. Aksjonister sperret onsdag morgen en anleggsvei for å protestere mot byggingen av et vindkraftanlegg på Øyfjellet..

NRK - 1 time siden

Seks års fengsel for voldtekt

En 30 år gammel mann i Stjørdal i Trøndelag er dømt til seks års fengsel for grove voldtekter av kona si. Han er også dømt til å gå med omvendt elektronisk voldsalarm i to år, og forbud mot å kontakte kona i tre år..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke 6,5 har rammet Indonesia torsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Jordskjelvet skal ha rammet nord for øya Halmahera..

NRK - 1 time siden

Boligprisene økte 1,9 prosent i mai

Boligprisene økte med 1,9 prosent nominelt i mai 2020. Det melder Eiendom Norge på en pressekonferanse torsdag. Det er sterkeste mai måned i boligprisstatistikkens historie, ifølge Eiendom Norge..

NRK - 1 time siden

Tillater ikke demonstrasjoner

Faren for koronasmitte gjør at myndighetene setter foten ned for demonstrasjonene i Oslo, Bergen og Trondheim i forbindelse med George Floyds død. Over 15.000 personer har varslet at de vil delta på demonstrasjonen utenfor USAs ambassade i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt