NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 00:51

NRK - 09 Apr 20 kl. 08:51

Mann skutt i beinet i Larvik

En mann i 40-årene er pågrepet, siktet for å ha skutt en annen mann i beinet på Svarstad i Larvik natt til torsdag. Den skadde mannen er ikke livstruende skadd, men er sendt til sykehus. Politiet mottok melding om hendelsen tidlig torsdag morgen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svarstad, Larvik

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skutti , beineti , Larvik
Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 10:04

Mann pågrepet etter å ha skutt en mann i beinet i Larvik

En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skutt en annen mann i beinet natt til torsdag. Den skadde mannen, som også er i 40-årene, er ikke livstruende skadd..

P4 - 09 Apr 20 kl. 08:45

Mann pågrepet etter skyting

En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skutt en annen mann i beinet i Larvik i natt. Den siktede mannen ble pågrepet i en væpnet politiaksjon, melder Sør-Øst politidistrikt. Mannen som ble skutt er til behandling på sykehus, men er ikke livstruende skadd..

NRK - 26 May 20 kl. 21:34

Person skal være skutt i beinet

Politiet sier til Romerikes Blad at en person skal være skutt i beinet ved en skole i Lørenskog. – En person skal være skutt i beinet, men politiet vet ikke hvor vedkommende er, sier innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad..

NRK - 13 May 20 kl. 06:53

Mann skutt av svensk politi

Svensk politi skjøt og skadet en mann i Norrtälje natt til i dag. Mannen i 30-åra truet politifolk og gikk til angrep med et stikkvåpen, melder Expressen. Mannen ble skutt i beinet, og behandles på sykehus..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 21:31

Mann skutt i beinet i Lørenskog – to tenåringer anholdt

En mann i 20-årene er skutt i leggen på Skårer i Lørenskog. To gutter i tenårene er anholdt..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 21:31

Mann skutt i beinet i Lørenskog - to tenåringer anholdt

En mann i 20-årene er skutt i leggen på Skårer i Lørenskog. To gutter i tenårene er anholdt, men politiet søker etter flere involverte..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 21:31

Politiet: – En person skal være skutt i beinet i Lørenskog

Politiet sier til Romerikes Blad at en person skal være skutt i beinet ved en skole i Lørenskog. Politiet vet ikke hvor den skutte personen er..

Aftenposten - 03 Apr 20 kl. 15:06

Her blir 59-åringen skutt av politiet i Oslo. Nå må han møte i retten.

Mannen som i fjor sommer ble skutt av politiet i beinet fordi han ikke ville overgi seg, er nå tiltalt for blant annet trusler mot politifolk..

Aftenposten - 23 Apr 20 kl. 12:09

Mann i 20-årene pågrepet for vold mot to personer i Larvik

Torsdag formiddag rykket politiet ut til en pågående voldshendelse i et hus i Larvik. En mann i 20-årene er pågrepet..

NRK - 18 Jan 20 kl. 02:51

Mann skutt sør for Stockholm

En person er skutt og alvorlig skadd i skyting i Jordbro sør for Stockholm fredag kveld. Ifølge SVT er det en mann som er skutt. Han skal være truffet av flere skudd, ifølge Aftonbladet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 6 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 4 minutter siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 15 minutter siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 45 minutter siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 1 time siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..

NRK - 1 time siden

Israelske fly bomba Syria

Minst ni menneske vart drepne torsdag i eit israelsk luftåtak nær byen Misyaf i Syria, ifølgje den syriske eksilgruppa SOHR. Målet var våpenlager og ein fabrikk som lagar rakettar, ifølgje SOHR. Syria har ikkje stadfesta dødstala..

NRK - 1 time siden

Portforbod oppheva i USA-byar

Styresmaktene i Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington har oppheva portforbodet som kom etter plyndring og vald i kjølvatnet av dei store protestane mot politivald og rasisme. I New York City er det framleis portforbod..

NRK - 1 time siden

– Ta kneet bort fra våre nakker!

Pastor Al Sharpton sa at det er på tide at politiet blir stilt til ansvar da han mintes George Floyd som døde av kvelning under en arrestasjon i Minneapolis. – Ta kneet bort fra våre nakker! sa pastoren med henvisning til 400 år med diskriminering..

NRK - 1 time siden

Munnbind påbode på buss i England

Frå 15. juni vert det påbode med munnbind for alle som reiser med offentleg transport i England, seier transportminister Grant Shapps. Dei nye reglane gjeld berre for England, og førebels ikkje for Wales, Skottland eller Nord-Irland..

NRK - 2 timer siden

Fallende koronatall i Frankrike

For 7. uke på rad faller tallet på pasienter som er innlagt med kornasmitte på franske sykehus. Nå er 13.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt