NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 05:06

NRK - 12 Jan 19 kl. 20:42

Mann skutt i Stockholm

En mann skal være funnet med skuddskader i Tensta i Stockholm, melder Expressen. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tensta, Stockholm, Expressen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skutti , Stockholm
NRK - 19 Aug 19 kl. 07:11

Mann skutt i Stockholm

I Stockholm er en mann skutt av politiet etter en flere timer lang politiaksjon, skriver Aftonbladet. – Mannen er fraktet til sykehus, men skadene er ikke livstruende, sier politibetjent Lena Baakki i Stockholm til avisen..

NRK - 06 Sep 19 kl. 09:37

Mann skutt i Stockholm

En mann ble skutt på Kungsholmen i Stockholm sentrum fredag morgen. En eller flere gjerningspersoner skal ha flyktet fra stedet like etterpå, melder Aftonbladet..

P4 - 06 Sep 19 kl. 09:51

Advokat skutt i Stockholm

En kjent svensk advokat er skutt i Stockholm. Det skriver avisen Expressen. Mannen ble skutt i ni-tiden i dag og politiet anser det som et drapsforsøk.

NRK - 22 Oct 18 kl. 06:33

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 10 Jun 19 kl. 10:28

Mann skutt i Stockholm

Politiet bekrefter at en person er skutt sør i Stockholm i Sverige. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, skriver.

NRK - 06 Sep 19 kl. 09:37

– Kjent advokat skutt i Stockholm

En mann ble skutt i brystet på Kungsholmen i Stockholm sentrum fredag morgen. En eller flere gjerningspersoner skal ha flyktet fra stedet like etterpå, melder Aftonbladet. Personen som ble skutt skal være en kjent advokat, ifølge Expressen..

Aftenposten - 09 Feb 19 kl. 04:50

Mann drept i skyting sør for Stockholm

En mann er skutt og drept sør for Stockholm. Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner..

P4 - 30 Jun 19 kl. 23:40

Mann drept i skyteepisode i Stockholm

En mann i 20-årene er drept i en skyteepisode i Stockholm i kveld. En annen mann er livstruende skadd. Politiet opplyser at det har vært skyting på Malmvägen.

NRK - 09 Feb 19 kl. 04:02

Mann døde etter Stockholm-skyting

En mann som ble skutt i Botkyrka sør for Stockholm fredag kveld, døde på sykehuset, melder SVT. Politiet leter etter fire eller fem menn som flyktet fra stedet i en svart bil. Saken etterforskes som drap..

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:18

Mann skutt og drept i Stockholm

En 25 år gammel mann er bekreftet død etter en skyteepisode i bydelen Tensta nord i Stockholm. Så langt er ingen pågrepet og motivet for skytingen er ukjent. Politiet fikk melding om hendelsen ved 20-tiden lørdag kveld, melder Sveriges Radio..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

«Humberto» blir en orkan

Den tropiske stormen «Humberto» er oppgradert til å være en orkan. ifølge meteorologer i USA. Den er foreløpig ventet å ikke treffe land.

NRK - 15 minutter siden

Venezuela-meklinger avsluttes

Samtalene mellom opposisjonen og president Maduro i Venezuela har feilet, ifølge opposisjonen. Formålet med samtalene var å finne en løsning på den politiske krisa i landet, melder Reuters. Det norske utenriksdepartementet har ledet samtalene..

NRK - 1 time siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 2 timer siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 2 timer siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 3 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 4 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 5 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 5 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 6 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt